Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

30 minute boosted walk olan canım. 30 dakikalık fast walk var, bence ikisi aynı ayarda, aynı puanı belirleyebiliriz. İkisi de yarım saat. Yeni dediklerin bunlardan biri mi.

20 dakikalık boosted walka çarpı 3 dedik

8 dakikada 150 kalori videosuna çarpı 3 dedik

Ben bunları yaparım.genelde

Maşallah çok sağlıklı bir menü olmuş

Menülerinde minik kaçamaklar olmuş ama dengelemişsin, sporda var en önemlisi hareket etmek sende başarıyorsun maşallah

Afiyet olsun canım bayağı hafif bir menü olmuş

İkisi aynı zorluk derecesi olarak
Tamam ablacım
Ben de menümü yazacağım çok da güzel. Gunun birinci menusu bile secilir ama önce rakibim yazsin diye bekliyorum hahahah
Rakibinin menüleride cok hafif oluyor :))
Anaaaaammmmm ter dedi su dediiii

Ya hiç spor yapmayan biri yok muydu grupta beni onunla eş yapsaydınız ya hhah
Kilo olarak yakın olanları eşleştirmiştim :))
Benim 3 günlük detoksun bugün bitti ,akşam öğünü farklı oldu listedekileri yemedim bozuldu detoks
Bozulmamıstır abla kötü düşünme

Anaaaaammmmm ter dedi su dediiii

Ya hiç spor yapmayan biri yok muydu grupta beni onunla eş yapsaydınız ya hhah
Sen çok yanlış geldin canım Ben çok pis spor yaparım, önce sonngulen sonra ben
Gerçi stepin yarısını yapabildim, önceden tamamını yapıyordum, azıcık ara bile hantallık yapmış.

Spor :
5000 adım + 40 dk tempolu yürüyüş : 75+100 =175
65 dk kondisyon bisiklet = 195
90 sn plank = 30
20 dk step 2 = 60
300 ipli ip atlama = 60
Toplam : 520

Sağol ablacım, annem vardı ya bu hafta salladım menüyü, artı bile geldim bu hafta :/ Bu hafta sıkı yönetime geri döndüm bakalım, hemen toparlamam lazım, hedefe az kaldı. Ablacım geçen tv de birilerini dinledim bu detoksların bilmem nelerin sürekli yapıldığında çok zararlı olduğunu söylediler, çok nadir yapılanların sakıncası yokmuş, Dukan birası geldi hemen aklıma, aman önceki gibi çok içme bari

Dur bakalım daha gün bitmedi

Adim sayar da yok telefonda onu da bi kuralım

00.00 a kadar 520 yi geçerim ben..inat ettim ahahahab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…