- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
İyi geceler canım ❤İyi geceler herkese![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canım ❤İyi geceler herkese![]()
Iyi demis valla annen canim :)))))) sen sadece havayla beslendigin icin tabi hakli kadin:))))ayyy sorma kiz hala babaciyiz ama sutten kestim aramiz duzeldi artik daha bi yakin davraniyor ama sut den oldum anneden olmayayim bari diyor galiba :))))bayagi sis hissediyorum canim sanirim odem olustu ama sirf o da degil o mide kazintisini cok nadir yasadim yediklerimi eski duzene cevirmeye basliyorum yarindan itibaren kuzumOooo epey olmuş ya, özlediğim kadar varmış :) İyi olduğuna sevindim cadının,ikinize de büyük bir değişiklik. Korktuğun gibi babaya fazla düşkünlük olmadı inşaallah kestikten sonra.
Vücut alışamadı demek ki daha, sanırım az daha öğünleri kısman gerekecek. Yediklerin çok geliyor da olabilir veya adaptasyon süresinde metabolizma yavaşlamış da olabilir. Sen onu bir kaç gün içinde çözersin bence
Bayram bitti annem geldi derken bende artıya çıktım ama yinede iyi verdim prensesim sağolasın varolasın![]()
![]()
Annem de bari oruca niyet et de adı belli oruç tut böyle bir öğün yiyorsan diyor
Öylede anne, çaydı sigaraydı kahveydi onu nereye koyacaz dedim, fırçaladı tabi haliyle
Bırakacağım sanırım yakın zamanda, sana da tavsiye ederim beraber bırakabiliriz
Rabbim hayırlısını versin canım, nasip bu işler, yazmadıysa olmuyor, yazdıysa da hiç bir engel tanımıyor, o tek tüp bile kafi hamile kalmana yeterki nasip olsun. Bende çok sevindim ikinizin de önceden çocuğu olmasına, hiç olmaması da ayrı bir üzüntü olurdu belkiAmin canım Allah razı olsun cümlemizin evladını bağışlasın inş ama kızım benim kardeşim gibi büyüdü annemle kardeşimle büyüttük o yüzden bu ilk olacakmış gibi istemiştim eşimin de aynı şekilde küçük yaşta evlenmiş babalık duygusunu çok tadamamis ama nasipten öteye köy yoktur ne yapalım
Afiyet olsun canım çok güzel menü.1 eylül menüsü
10:00= 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
17:00= 1 tabak taze fasulye, 2 biber dolma, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : Çok hareketli bir gündü ona halim kalmadı
Zipzip-
bluegreeneyes
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.1 eylül menusu
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
4 tane antep fıstığı.
15.30 16.00 arası
100 gr et döner
Avuç ici kadar lavaş
3 kasım pilav
Ayran
Domates biber
Akşam
1 bardak süt
Aralarda 2 3 kaşık yoğurt yedim
Spor
1 saatten fazla ama 1 saat diyelim ev işi 20
2000 adim (tel yanımda değildi daha fazladir) 30
25 dk step 1 videosu çarpı 4 100
30 dk boosted salk leslie çarpı 5 150
300
Dün detaylı yazmadım parca parca yazdım sanırım ama 211 puanım vardı diye hatirliyorum
Afiyet olsun canım menün güzel.Selamlar menüm gelsin.
Sabah 10.30
Bı tavuk but
Bı iki dilim domates salatalık
Küçük bı dilim peynir
Yarım dilim çavdar ekmeğinin üzerine kıymalı menemen
2kuru kayısı
1 incir
1kupa hibiskus
Ara
Yarım muz
Akşam 18.00
5 6 yk esmer bulgur pilavı
3kofte
Salata
Brokoli salatası
Şu 2.5
Spor daha yapmadım.
@AnkaZipzip- @zeyneppk
Güzel menulerinle yine buradasın10:30 Kahvaltı
1 yumurta ile kırmızı biberli omlet,1 dilim beyaz peynir, 3 zeytin , 1 dilim ekmek
13:30 Öğlen
3 kaşık yulaf ezmesi
15:00
2 kare bitter çikolata, türk kahvesi ,yarım muz
17:30 Akşam
3 tane köfte ,salata, 3 kaşık yoğurt
1.5 litre su
30 dk tempolu yürüyüş = 75 puan
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.1 Eylül menü bildirimi
10.00 kahvaltı 2 parca beyaz peynir 1 yumurta 7 zeytin 3 dilim fırında kızarmış patates 1 lokma tereyağlı reçelli ekmek.
11.30 Ara 1 sade türk kahvesi 1 sise soda.
15.00 Öğle1 kase yoğurt içine yarim muz
19.00 Akşam 3 köfte bol yeşillik salatası ayran spor yarim saat pilates su 2 lt yatana kadar 2 5 olur.
Menü de spor da her zamanki gibi muhteşem canım.07:00 4 susamlı çubuk + 1 sade nescafe
10:00 3 taze incir
14:00 1 tabaktan az tereyağlı makarna+üzerine 2 yk tulum peyniri + domates salatalık söğüş
17:00 4 çatal karpuz+ 2 ceviz
18:00 sonrası şekersiz çay+ sade kahve
Su:2 litreyi geçiyor, daha içiyorum
Spor toplam puan : 405
1 saat tempolu yürüyüş : 150
1,5 saat kadar temizlik : 30
40 dk kondisyon bisiklet: 120
35 dk step-2 : 105
Menü de spor da güzel olmuş.Sabah kahvaltım saat 11.30
2küp şeker kadar kaşar
2küp şeker kadar beyaz peynir
2dilim domates
2dilim salatalık
1tahta kaşık menemen
1dilim tam tahıllı ekmek
2bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 15.00
1fincan sütlü Nescafe
Akşam yemeği saat 19.30
1kepce mercimek çorbası
2 küçük yemek kaşığı tavuklu pilav
1tahta kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1.5litre su
60dk tempolu yürüyüş =150puan
Afiyet olsun canım güzel menü.Menüm
Sabah 11.45-12.00
1 haşlanmış yumurta
Karışık omlet (bir kaç çatal )
Domates marul 2 yaprak, ceviz 1 adet
Kahvaltılık sos (3-4 çatal )
2 dilim kepek ekmeği
Akşam : 18:00
2 tavuk pirzola
Tandır ekmeği
Közlenmiş patlıcan biber salatası 4-5 yk
Su 1.5 lt spor yok
@Anka @suspushanimcim
Koşu bandı beni de sıkıyor hiç spor yapmıyorum onunla.Evet ya spordan baya uzak kaldık evde koşu bandım. Vardı sattım eliptik bisikletim ve plates topum var bisikletle çok sıkılıyorum onuda satmayı düşünüyorum
bu arada inanirnisin canim iki gundur bende ciddi ciddi dusunuyorum beraber yapalim valla guclerimizi birlestirelim ver elini se le na selena selana:)) tamamdir is bitti :)(Oooo epey olmuş ya, özlediğim kadar varmış :) İyi olduğuna sevindim cadının,ikinize de büyük bir değişiklik. Korktuğun gibi babaya fazla düşkünlük olmadı inşaallah kestikten sonra.
Vücut alışamadı demek ki daha, sanırım az daha öğünleri kısman gerekecek. Yediklerin çok geliyor da olabilir veya adaptasyon süresinde metabolizma yavaşlamış da olabilir. Sen onu bir kaç gün içinde çözersin bence
Bayram bitti annem geldi derken bende artıya çıktım ama yinede iyi verdim prensesim sağolasın varolasın![]()
![]()
Annem de bari oruca niyet et de adı belli oruç tut böyle bir öğün yiyorsan diyor
Öylede anne, çaydı sigaraydı kahveydi onu nereye koyacaz dedim, fırçaladı tabi haliyle
Bırakacağım sanırım yakın zamanda, sana da tavsiye ederim beraber bırakabiliriz
iyi geceler tatlimHerkese iyi geceler geceniz hayır olsun canlar kendinize cici bakın Allaha emanet olun hoscakalin sabah görüşmek üzre![]()
![]()
![]()
![]()
iyi geceler canimİyi geceler herkese![]()
Bende cok izledim kuzumm hos buldukkkaynen oyle valla dogup buyudugun evde olsa yabanciladiyorsun bir yerde evin rahatligini ozluyorsun insallah gecerim canimÖzledik canım hoşgeldin. Evde olmak gibisi yok ne olursa olsun. Kısa zamanda eksilere geçersin sen yine.
Evet annemle yemek konusunda epey çekişmeliyiz, daima fırçalar beni :)))Iyi demis valla annen canim :)))))) sen sadece havayla beslendigin icin tabi hakli kadin:))))ayyy sorma kiz hala babaciyiz ama sutten kestim aramiz duzeldi artik daha bi yakin davraniyor ama sut den oldum anneden olmayayim bari diyor galiba :))))bayagi sis hissediyorum canim sanirim odem olustu ama sirf o da degil o mide kazintisini cok nadir yasadim yediklerimi eski duzene cevirmeye basliyorum yarindan itibaren kuzum
Koşu bandını sattım eliptik bisiklet beni sıkıyor koşu bandıni çok seviyordum ama taşıdığım. Evde yer musayit değildi canımKoşu bandı beni de sıkıyor hiç spor yapmıyorum onunla.
Tamam ben bu fikre açığım kuzum. Önce psikolojik olarak kazıyalım beynimize, bir daha geri dönmek istemiyorum bırakınca, tamamen vedalaşalım artık :)bu arada inanirnisin canim iki gundur bende ciddi ciddi dusunuyorum beraber yapalim valla guclerimizi birlestirelim ver elini se le na selena selana:)) tamamdir is bitti :)(
iyi geceler tatlim
iyi geceler canim
Bende cok izledim kuzumm hos buldukkkaynen oyle valla dogup buyudugun evde olsa yabanciladiyorsun bir yerde evin rahatligini ozluyorsun insallah gecerim canim
Küçük bey ve annesine iyi uykular ❤İyi gecelerben uyuma evresine geçiyorum gece kaç defa kalkarım belli olmaz küçük bey bazen doymak bilmiyor gece ama sabah erken kalkıp mesai saatine kadar sporumu yapıp evden çıkmayı düşünüyorum :) diğer menülere de sabah bakıp yazarım artik...
iyi geceler, sende Allaha emanet ol canım ❤Herkese iyi geceler geceniz hayır olsun canlar kendinize cici bakın Allaha emanet olun hoscakalin sabah görüşmek üzre![]()
![]()
![]()
![]()
Üzülerek şimdilik maalesefSende mi sigara kullanıyorsun![]()
ahh bu anneler:)))) oyle valla Kuzum once ver biraz diyip dururdu simdide yeter artik iyisin boyle diye diye surekli birseyler yedirdi tek sorumlusu annem keske tanissaniz da uyarsaniz yapma etme diye :))) ama. Intimam soguk yenen yemektir bende onu bu hafta diyete sokacam:)))Evet annemle yemek konusunda epey çekişmeliyiz, daima fırçalar beni :)))
Yerim az ye der, yemem aç it gibi gezme bir şeyler ye der, şimdi de oruç tut der, çözemedik bir türlü bu sorunsalı
Ee çok iyi o zaman yakınlık olduysa. Acıktıkça yersin artık kuzum sen halledersin onu kısa sürede. Düzenine bir girde bakalım nolacak
Tamam canim etim senin kemigimde senin olsun hadi :))) yasam kocum ilan ediyorum seni :)) ne zaman nerde saat kacta basliyorsak sen bana bildir:))) ama saglikli besslenme surecin gibi olirsa halim duman oda ayri her sigara istegi geldiginde kendimizi spor videosunun karsisinda bulmayacagiz degil mi :)))Tamam ben bu fikre açığım kuzum. Önce psikolojik olarak kazıyalım beynimize, bir daha geri dönmek istemiyorum bırakınca, tamamen vedalaşalım artık :)
Kaptanım müge izleyince stresten çok mu yiyor, bunalıma mı giriyor de bakim şu işin sırrınıBen izletmicem o iş benee merak etme bak unutmadım![]()
Hosgeldin canım özledik seniUzun zamandir yoktum demisler ki oldu bilsinler prenses annesi geri dondu:)))) annemlerle dondum ama artik evimdeyim menu kontrolu benim elimde, galiba birazda artiyla dondum cumaya kadar toparlarim insallah
Kabul etmeyecek bir durum yoktu canımayy kabul ettin ya Canim bni çok tsk ederim yüzüm yoktu yazmaya mecbur kaldim
Iyi geceler canım ❤Ben spora geçiyorum.
İyi gecelr.
İyiki gelmissin iyiki tanımısız senideEvet çok şükür hepinizin sayesinde yine diyorum takım sarmasaydi ben burda kalmazdım iyiki tanımışım hepinizi![]()
İyi geceler canım ❤Iyi geçeler sizlere![]()
Tesekkur ederim ablacım ❤ ❤Ben de yeni gelen arkadaşlara hoş geldin diyorum. Ne iyi ettiniz de geldiniz. Baktım gelenler artıyor araya sıkışayim dedim. Zipzipim maşallahin var bu dönem. Her takım böyle mi bilmiyorum ama 6. Takım çok sevilen bir takim.![]()
Bizde seni cook özledik canım ❤kuzummmmm inan bende coooooook ozledimm varya yorgunluktan anam agliyor ama burada sohbeti o kadar ozledim ki gidip yatamiyorum suya susamis gibi bende size susamisim:))) evlendimi ortim ya kac gundur hep aklimdaydi biliyormusun oldumu acaba dugunu diye allah mesut etsin insallah kuzumu da
cok iyi yapmissin canim araya kaynamakla :))hos geldin
Okudum canımValla kaç sayfa atladık bilmiyorum canım ama genelde pek iyi şeyler konuşmadık boşver bakma![]()
Iyi geceler canım Allaha emanet olHerkese iyi geceler geceniz hayır olsun canlar kendinize cici bakın Allaha emanet olun hoscakalin sabah görüşmek üzre![]()
![]()
![]()
![]()
İyi geceler herkese![]()
Gecen hafta konustuk canım ben zaten izlemiyorum :)))Bunun mevzusu mu olmuştu eskidenNiye izlemeyecektiniz dökülün bakim bi :))))
Cok kalabalıgız diye o topiği acmıstık canımKızlar ben menü ve spor sayfasini bu akşam fark ettimbende mi sorun var bu menüleri bulamıyorum diyordum
bı de ben 1.takimdan alışkanlık bu topige yazıyordum :)
Iyi geceler canım ❤İyi gecelerben uyuma evresine geçiyorum gece kaç defa kalkarım belli olmaz küçük bey bazen doymak bilmiyor gece ama sabah erken kalkıp mesai saatine kadar sporumu yapıp evden çıkmayı düşünüyorum :) diğer menülere de sabah bakıp yazarım artik...
Benim anne 3-4 kilo almış onun için ye veya yeme diyemedi oruç dediahh bu anneler:)))) oyle valla Kuzum once ver biraz diyip dururdu simdide yeter artik iyisin boyle diye diye surekli birseyler yedirdi tek sorumlusu annem keske tanissaniz da uyarsaniz yapma etme diye :))) ama. Intimam soguk yenen yemektir bende onu bu hafta diyete sokacam:)))
Tamam canim etim senin kemigimde senin olsun hadi :))) yasam kocum ilan ediyorum seni :)) ne zaman nerde saat kacta basliyorsak sen bana bildir:))) ama saglikli besslenme surecin gibi olirsa halim duman oda ayri her sigara istegi geldiginde kendimizi spor videosunun karsisinda bulmayacagiz degil mi :)))