- 8 Eylül 2016
- 103.357
- 438.259
- 898
- 36
Iyi geceler canım ❤Ayyy canlar ben artik duramiyorum hadi hepinizi coook opuyorum iyi geceler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canım ❤Ayyy canlar ben artik duramiyorum hadi hepinizi coook opuyorum iyi geceler![]()
İzleyince etkileniyorum psikolojim bozuluyor dedi bende izletmem bu sene o is bende demiştimKaptanım müge izleyince stresten çok mu yiyor, bunalıma mı giriyor de bakim şu işin sırrını![]()
Ben de eliptik bisikleti hiç kullanmadim canım ama almayı düşünüyorum.Koşu bandını sattım eliptik bisiklet beni sıkıyor koşu bandıni çok seviyordum ama taşıdığım. Evde yer musayit değildi canım
Insallah güzel haberlerle gelirsin yarin canim iyi geceler Allah rahatlık versinKızlar yarın sabah romatolojide randevum var, inşallah sorunsuz geçer kontrollerim.sağ dizim ara ara fena yokluyor bakalım nereye çıkacak
hastane dönüşü kilo bildirimini yaparım. Herkese Allah rahatlık versin, tartıda bol eksiler görün inşallah ❤
Iyi geceler hosgeldiniz
Gec oldu bende yatayim
Iyi geceler herkese sabah tarti bildirimlerini unutmayalim![]()
Günaydın canım ❤Biz de kilo bildirimi yapalım kaptan. Bu ilk haftam benim
enerji_kusagi ya o meyve tahtası fikri mükemmelmis ama ben zor bulurum heralde bacakları biraz daha çeke çeke yaptım. Yine de boosted bana bi tık önde geldi. Ona 5 buna 4 dedim. :)
Anka Allah yardım etsin anka kuzum
Geçmişi okudum da geldim
Gunaydinalr herkese
Allah yardımcın olsun canımİyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım yasaat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte
isyan etmek istemiyorum ama böyle gecelerde çok zorlanıyorum gerçekten
![]()
Allah kolaylık versin inşallah.İyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım yasaat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte
![]()
Günaydın canım ❤
Ilk haftan ama sizde bildirim yapın bakalım cumadan ne değişmiş bakalım![]()
Güzel sonuçlarını bekliyoruzKızlar yarın sabah romatolojide randevum var, inşallah sorunsuz geçer kontrollerim.sağ dizim ara ara fena yokluyor bakalım nereye çıkacak
hastane dönüşü kilo bildirimini yaparım. Herkese Allah rahatlık versin, tartıda bol eksiler görün inşallah ❤
Uykusuzluk zor ama bunlar da geçecek ya sabırİyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım yasaat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte
![]()
Günaydın kaptanımGünaydınnn herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum ![]()
GünaydınlarGünaydın.
Kızımı uyutup geri uyuyacağım .
Burda saat daha erken.