Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yarın sabah romatolojide randevum var, inşallah sorunsuz geçer kontrollerim. 😊 sağ dizim ara ara fena yokluyor bakalım nereye çıkacak 😅 hastane dönüşü kilo bildirimini yaparım. Herkese Allah rahatlık versin, tartıda bol eksiler görün inşallah ❤
Insallah güzel haberlerle gelirsin yarin canim iyi geceler Allah rahatlık versin💗
İyi geceler 6.takım ehline ❤

Nego Nego burada olucaktı demişti. Onu takip ederken başka tanıdıkları da gördüm gülümsedim yazmak istedim.

Hele birini görünce çok sevindim duygulandım @suspushanimcim 💜

Elhan Elhan Meryem abla ❤

@Lilimam lili 💜
Iyi geceler hosgeldiniz 💗

İyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım ya:( saat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte:( isyan etmek istemiyorum ama böyle gecelerde çok zorlanıyorum gerçekten :(

Gec oldu bende yatayim
Iyi geceler herkese sabah tarti bildirimlerini unutmayalim 😘

Biz de kilo bildirimi yapalım kaptan. Bu ilk haftam benim

enerji_kusagi enerji_kusagi ya o meyve tahtası fikri mükemmelmis ama ben zor bulurum heralde bacakları biraz daha çeke çeke yaptım. Yine de boosted bana bi tık önde geldi. Ona 5 buna 4 dedim. :)

Anka Anka Allah yardım etsin anka kuzum :(

Geçmişi okudum da geldim

Gunaydinalr herkese

Biz de kilo bildirimi yapalım kaptan. Bu ilk haftam benim

enerji_kusagi enerji_kusagi ya o meyve tahtası fikri mükemmelmis ama ben zor bulurum heralde bacakları biraz daha çeke çeke yaptım. Yine de boosted bana bi tık önde geldi. Ona 5 buna 4 dedim. :)

Anka Anka Allah yardım etsin anka kuzum :KK43:

Geçmişi okudum da geldim

Gunaydinalr herkese
Günaydın canım ❤
Ilk haftan ama sizde bildirim yapın bakalım cumadan ne değişmiş bakalım 😊

İyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım ya:KK43: saat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte:KK43: isyan etmek istemiyorum ama böyle gecelerde çok zorlanıyorum gerçekten :KK43:
Allah yardımcın olsun canım :(

İyi geceler 6.takım ehline ❤

Nego Nego burada olucaktı demişti. Onu takip ederken başka tanıdıkları da gördüm gülümsedim yazmak istedim.

Hele birini görünce çok sevindim duygulandım @suspushanimcim 💜

Elhan Elhan Meryem abla ❤

@Lilimam lili 💜
Hosgelmissen💕

İyi geceler kızlar. Akşam da uğrayamadım ya:KK43: saat 4 oldu ben daha uyuyamadım. Bebek yordu baya tam onu uyuttum derken kıza bi gülme krizi geldi resmen bağıra bağıra kahkaha atıyor bu saatte:KK43: isyan etmek istemiyorum ama böyle gecelerde çok zorlanıyorum gerçekten :KK43:
Allah kolaylık versin inşallah.
İnşallah duzelirler okul açılınca sen de rahatlarsın .
Ben açlığa susuzluğa yorgunluğa dayanirim ama uykusuzluga asla.
Uykusuzluk resmen sarhoş ediyor beni.
Seni çok iyi anlayabiliyorum

IMG_20190902_070355.webp
Günaydın canlar sizi şuan bisikletimin üzerinden selamlıyorum :halay:Cumaya göre -1.3 :21: ama hala ödem hissediyorum vücudumda :(

Kızlar yarın sabah romatolojide randevum var, inşallah sorunsuz geçer kontrollerim. 😊 sağ dizim ara ara fena yokluyor bakalım nereye çıkacak 😅 hastane dönüşü kilo bildirimini yaparım. Herkese Allah rahatlık versin, tartıda bol eksiler görün inşallah ❤
Güzel sonuçlarını bekliyoruz 💞
Uykusuzluk zor ama bunlar da geçecek ya sabır 🤗
Sonra bunları ilerde hep gülerek anlatacağız öyle düşün ;) ben tam sinirlerim zıplayıp kiizacagim zaman bunu getiriyorum aklima....
Günaydınnn herkese güzel mutlu bir hafta diliyorum :KK36:
Günaydın kaptanım 😍
Günaydın 💕.
Kızımı uyutup geri uyuyacağım .
Burda saat daha erken.
Günaydınlar 💚 iyi uykular 😍

Back
X