Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasılsınz kızlar dıyete başlıyorum bugün 73.5 ıle izne ayrılmıştım şuan malesef 77 olmuşum ılk önce aldıklarımı vermekle başlıycam almak da vermek kadar zor olsa keşke
Iyiyim canım sen nasılsın 3.5 kilo fazlan varmıs izin kilona göre onuda verirsin canım

Her şeyi toptan bırakacağım bu gidişle.
Bazen rakamlara takılmamak lazım evt yarisiyoruz rakamlar önemli ama bence tartidaki rakamdansa aynada gördüğün sen daha önemli vücudun fazla kas yapmıştır regl yaklasiyordur vücudun su tutmuştur vs vs birsuru sebep olabilir ..
Aynadaki sen ne söylüyor önemli olan o :KK68:

Kızlar herkese günaydın ❤ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım var😔 sanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
Allahim acil şifalar versin ağrı çekmek cok zor :(
Ne güzel canım gaza getiriyor olmama sevindim 😍
Menülerime biraz daha dikkat edeyim bakalım 👍

Çok geçmiş olsun
İki günde bu kadar ödem atmış olman çok güzel canım.
💕😍
Ben de normalde çok su icemem aslında canım ama spor yapınca güzel içiliyor. Bir de telefona her içtiğimde ekleme yaptığım program var. Bu sayede daha çok icebildim.
ben canım çekerek içiyorum buyuk oğlum da bana çekmis sabah gözünü suyla açıyor akşam suyla kapatıyor :)
Sabah o saatte tebrikler valla canım.
Güne nasıl başlarsan öyle gide canm ;) sporu sonraya bırakınca kalıyor bana böyle çok iyi geliyor :)
Meraba kizlar sabah yürüyüşümu yaptim da geldim ☺
Süper 👍

Süpersin rakibem. Bu haftanın kazananı belli oldu bile bizim yarışta. Benim kilom gram oynamamış.
Cnm daha 4 gün var, sen dengeli beslenip, harika spor yapıyorsun. Ciddi anlamda sıkılaştığın için oldukça iyi gözüktüğünü tahmin ediyorum❤️

Cnm anneciğine çok geçmiş olsun... keşke hala gençken ameliyatını yaptırsa. Benim hastalığım sistematik, dizlerimde el bileklerimde vücudumun bir sürü noktasında tutulum var. Gözyaşı kanallarına kadar tüm vücudu etkileyebildiği için ağır ilaçlar kullanıyorum ☺
Sagol canım doktor anneme gide. Bildiği kadar gitsin amaliyat riskli beyne kan pihtisi ata bilir buda ölümle sonuçlana bilir dedi belki şuan zorda olsa yürüye biliyorsun maliyattan sonra yuruyememe gibi Bi sorunlada karşılaşa biliriz dedi o kadar kötü şeyler söylediki annemin gözü korktu tabi birde annem 9kez amaliyat geçirdi şimdiye kadar o yüzden ondanda korkuyor bazı tanıdıklar amaliyat masasında kaldı o yüzdende amaliyat olmak istemiyor haliyle benimde gözüm korktu ilaçlarla iğnelerle idare ediyor

Her şeyi toptan bırakacağım bu gidişle.
Rakamlar değil aynada nasıl göründüğün önemli, sıkma canını. 65 olan halim gayet fit güzel duruyordu ama ben rakama takıldım hep illa 5 ler gelsin falan, sonra yoruldum bıktım diyetten, sonuç keşke kıymet bilseydim diyorum

Back
X