Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşimin yengeside yoğurt yiyemez yediğim günler karnım davul gibi Oluyo der ayran süt bunları icmez dediğin gibi laktoz intoleransi olabilr
Aynen canım, her bünye her besini kaldıramıyor. İnsanın kendi kendini analiz etmesi lazım. Vücudun kaldıramadığı gıdalar vücudun bir sürü değişik tepkiler vermesini sağlıyor

Ben peynir ve yoğurt haricinde süt ürünü tuketmiyorum canım, peyniri de az yediğim için pek farketmiyorum belki. Süt hiç içmiyorum. Yoğurt sarimsakliydi, ikisi birden kötü etmiş olabilir beni.
Olabilir canım, yakın takibe devam :) Sarımsak etkiliyorsa onunda farklı anlamları olabilir. Sen bir gözlem yap tartışırız haftaya neler olduğunu. İnşaallah çözeriz

Olabilir canım, yakın takibe devam :) Sarımsak etkiliyorsa onunda farklı anlamları olabilir. Sen bir gözlem yap tartışırız haftaya neler olduğunu. İnşaallah çözeriz
Hepinizi iyi ki varsınız hele de sen, çok teşekkür ederim canım bu kadar ilgilendigin için.

Tahtayla biraz daha yoruyor canım, ikisini de denedim. Bacağı fazla kaldırmakla, tüm vücudunu merdiven çıkar misali yukarı aşağı kaldırmak fark ediyor.
Tamam canım yarın yapacağımda videoyu atarım. Çarşamba da ek başka bir şey yaparım onu da atarım.

Doğru kimin hoşuna gitmez ki, işte tüm meselenin özü bu, benimki aşırı kıskanç da

At at canım senin videoları denerim.ben..çok teşekkürler:)

Senin rakiben ben deilmiyim beni sen almadın mı

Kizz senin rakiben ben deilmiydim buda benim ağrima gittiiii
oy oyyy rakibemsinnn ama iste onun baskasina rakibem demesi koydu biraz

Ayy damara bagladim bu gece nolduysa bana
Oooo, olay var buradaa :)))))
Sen gönlümün rakibesi, ilk göz ağrım, Aslan Rakibemsin :))))
Ama, ama, amaa..... sen bana ex rakibem dedin
Gel biz yine rakip olalım olmuyor böyle.... Etiket sırası sendeydi hatırlarsan
Pufff mahvettin beni o ‘ex’ kelimesini yazmaz olaydiiimmmmmm acaydim golllariiiiimiiii getme diyeydimmmm

Bu aksam ne güldum yaa
Hee bu arada o etiketi yapicam o zamana kadar burdan gitmek yok ona gore
Biz bu kadroyla ancak basketbol falan oynarız kaptanım
hjjjahahahhah
valla çarşı karıştı
du bakalim rakibem takimin ortasina bi bomba koydum sanirim

Bnde öyle hatırlarım hatırlarım çıkar birden bir yerlerden beni üzen çocukluğumu zehir eden sebepler sonra derim ki"offf ne salağim ne diye hatırladım "

Bnde öyle hatırlarım hatırlarım çıkar birden bir yerlerden beni üzen çocukluğumu zehir eden sebepler sonra derim ki"offf ne salağim ne diye hatırladım "
Bazen kendime o kadar kizarim ki ne kadar takintilisin yapma sunu diye israrla dusunup neden canini sikarsin bazi konularda gecmis gecmiste kalmistir ama yone yapmaya da devam ederim bazen bir sarki bazalen benzer olay bir soz can sikabiliyor ama demek ki herkes benim gibi oluyormus dediginiz gibi keske o zaman geri donebilsem dedigimiz zamanlar da var hic hatirlamak istemediklerimizde insan olan herkesin yolu bu duraga ugruyor demek ki kural bu :) siz yazinca konu nerden geldi ne konusmussunuz cok anlamadim ama bende yazmak istedim

Bugünkü menüm
Sabah( 08.00)
Peynirli omlet, domates, salatalık, şekersiz çay
Ara 10.00 Sade Türk kahvesi
13.00 Eti lifalif kuruyemisli bar
15.00 Bir hilal karpuz dilimi, biraz beyaz peynir, yarım dilim tam buğday
Akşam 19.00 Üç kaşık kavurma
Yarım kase yoğurt
Yarım domates, bir salatalık
İki litre su
Bugün spor yapamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…