- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Aynen canım, her bünye her besini kaldıramıyor. İnsanın kendi kendini analiz etmesi lazım. Vücudun kaldıramadığı gıdalar vücudun bir sürü değişik tepkiler vermesini sağlıyorEşimin yengeside yoğurt yiyemez yediğim günler karnım davul gibi Oluyo der ayran süt bunları icmez dediğin gibi laktoz intoleransi olabilr
Tüplerımde sıkıntı var doktor tüp bebekle bebegım olabılıcegını söylediNeden direk tüp bebek canım sorun nedir mahsuru yoksa
Olabilir canım, yakın takibe devam :) Sarımsak etkiliyorsa onunda farklı anlamları olabilir. Sen bir gözlem yap tartışırız haftaya neler olduğunu. İnşaallah çözerizBen peynir ve yoğurt haricinde süt ürünü tuketmiyorum canım, peyniri de az yediğim için pek farketmiyorum belki. Süt hiç içmiyorum. Yoğurt sarimsakliydi, ikisi birden kötü etmiş olabilir beni.
O da olabilir belki, ikisini ayrı ayrı deneyeceğim.Sizi etkileyen yoğurt değil sarımsak bnim bir arkadaşımda sarimsak yedikten sonra şişiyor
İnşallah. Çok rahatsız ediyor ayrıca kilo vermemi engelleyecek bir durum yaratıyorsa da dikkat ederim.Inşallah çözümünü bulursun biran önce
Sen yaz canım bir gün dayanirim ben ona.
Allah hayırlı ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah canım.Tüplerımde sıkıntı var doktor tüp bebekle bebegım olabılıcegını söyledi
Hepinizi iyi ki varsınız hele de sen, çok teşekkür ederim canım bu kadar ilgilendigin için.Olabilir canım, yakın takibe devam :) Sarımsak etkiliyorsa onunda farklı anlamları olabilir. Sen bir gözlem yap tartışırız haftaya neler olduğunu. İnşaallah çözeriz
Tahtayla biraz daha yoruyor canım, ikisini de denedim. Bacağı fazla kaldırmakla, tüm vücudunu merdiven çıkar misali yukarı aşağı kaldırmak fark ediyor.Ahahha valla 45 dk zor zaten bi daha yapabilir miyim bilemedim ama bence de 5 puan idealZipzip- kaptanıma duyrulur
valla çok iyiydi kadın bi ara coştu ama.ben de coştum ahaha bi de tahtam olsa daha güzel olacak bence
Video paylaş haaa denemelik yaparım ben de
Valla 45 çarpı 5 225 puan bundan
Bi de 2000 adim gösteriyor telefon 30.puan da buradan 255 puanım var
Valla eşim çok ister sıkı bacaklar düz karin güzel bir popo bence..bingil bingil istemez. Bi şey demez ama bence kimin hoşuma gitmez ki :)
Rica ederim, canımsın, sende fazlasıyla özverilisin ve ilgiyi hak ediyorsun, sende iyi ki varsın ❤Hepinizi iyi ki varsınız hele de sen, çok teşekkür ederim canım bu kadar ilgilendigin için.
Tahtayla biraz daha yoruyor canım, ikisini de denedim. Bacağı fazla kaldırmakla, tüm vücudunu merdiven çıkar misali yukarı aşağı kaldırmak fark ediyor.
Tamam canım yarın yapacağımda videoyu atarım. Çarşamba da ek başka bir şey yaparım onu da atarım.
Doğru kimin hoşuna gitmez ki, işte tüm meselenin özü bu, benimki aşırı kıskanç da
Kiz dur daha yeni alinti yapiyorumHanımlar iyi geceler
oy oyyy rakibemsinnnSenin rakiben ben deilmiyim beni sen almadın mı
Kizz senin rakiben ben deilmiydim buda benim ağrima gittiiii
Pufff mahvettin beni o ‘ex’ kelimesini yazmaz olaydiiimmmmmmOooo, olay var buradaa :)))))
Sen gönlümün rakibesi, ilk göz ağrım, Aslan Rakibemsin :))))
Ama, ama, amaa..... sen bana ex rakibem dedin
Gel biz yine rakip olalım olmuyor böyle.... Etiket sırası sendeydi hatırlarsan
hjjjahahahhahBiz bu kadroyla ancak basketbol falan oynarız kaptanım
du bakalim rakibem takimin ortasina bi bomba koydum sanirimvalla çarşı karıştı
Bnde öyle hatırlarım hatırlarım çıkar birden bir yerlerden beni üzen çocukluğumu zehir eden sebepler sonra derim ki"offf ne salağim ne diye hatırladım "Şu kısacık satırlara o kadar çok anlam sığdırmışsın ki... Defalarca okudum yazdığını.
Çok doğru canım, bizimde aynı, zorlu yanları da çok vardı ama mutlu yanları da çoktu...
Belki zamanımızın durumuna bağlı zorluklardı, belki aile, belki gelenekler, belki imtihan... Bilemiyorum. Hayırlısı olsun daima.
Dediğin gibi "insan bazen hatırlamak ister bazende istemez". Ama yinede özlerim bazı şeyleri, burnumun direği sızlar
Dene cnm ama dediğim gibidir kesinO da olabilir belki, ikisini ayrı ayrı deneyeceğim.
İyi geceler canimHanımlar iyi geceler
Bazen kendime o kadar kizarim ki ne kadar takintilisin yapma sunu diye israrla dusunup neden canini sikarsin bazi konularda gecmis gecmiste kalmistir ama yone yapmaya da devam ederim bazen bir sarki bazalen benzer olay bir soz can sikabiliyor ama demek ki herkes benim gibi oluyormus dediginiz gibi keske o zaman geri donebilsem dedigimiz zamanlar da var hic hatirlamak istemediklerimizde insan olan herkesin yolu bu duraga ugruyor demek ki kural bu :) siz yazinca konu nerden geldi ne konusmussunuz cok anlamadim ama bende yazmak istedimBnde öyle hatırlarım hatırlarım çıkar birden bir yerlerden beni üzen çocukluğumu zehir eden sebepler sonra derim ki"offf ne salağim ne diye hatırladım "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?