Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 9.30
1.5 yumurta omlet
Maydanoz,dereotu
Zeytin,hindifume ,domates
Bir avuç fındık

Sade kahve

Akşam 5
Birkaç kaşık kavurma
İki salatalık
Bir iki çatal sütun kaymağı

Ve 13 bin adim (gezme yüruyus karışık ) atmışım
Ve en önemlisi 1 saat tempolu yürüyüş

Tamam kaptanım mesaj alındı, daha 40 olmadı yaa, az daha gayret edersek teklif gelecek Yoksa bu biriken vaatler başımıza iş açacak
Bende basketbol u çok severim ve birde hentbolu keşke fırsatım olsada oynasam ama eskide kaldı

Afiyet olsun canım aksam cok hafif olmıs sporunda cok güzel

Şu an o kadar şişlik var ki karnimda patlatacak gibi. Bı bitki çayı falan içecegim. Şimdi menümü de yazacağım. Müsait olunca bakarsın canım.
Kuzucum hatta sen 1 hafta falan yediklerini ölçü ve saatiyle yaz. Özellikle şişkinlik, ödem, hazımsızlık vs olduğunu fark ettiğin an hemen saati ile yaz. Bir takım besinlere karşı bir duyarlılığın olduğundan da şüpheleniyorum şuan.

Tatlı meyve yiyince tadını bastırmak için süt içmek gerekiyormuş bende öyle biliyordum canım

Afiyet olsun canım. Akşam menüsü sanırım doğumgünü yüzünden böyle.
Afiyet olsun canım bu menüler biraz kacamakli olmuş.
Spor çok güzel canım, menüde ufak kacamaklar olsa da onu da beğendim.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Dunku menum
Sabah12
1 kase menemen
1.5 dilim ekmek
2 kk peynir
3-4 catal karpuz
Ara 16
1 elma
Aksam 19.30
2 dilim kiymali pide( 1 lahmacun boyutundaydi)
2 bar ayran
Su 2 lt
Ayrica 700 ml dukan cay gun boyu ara ara ictim
Spor yoktu misafir vardi:)
Afiyet olsun canım güzel menü olmuş.
Afiyet olsun canım her zamanki gibi çok güzel.
Bugun menum
Sabah 11.30
1 kase menemen
2 kk peynir
3 minik parca omlet
Ara15
2 kare bitter
Aksam 18
1 tabak kuru fasulye
2 yk pilav
Su 2 lt
Spor 9300 tempolu adim
Menü de spor da güzel olmuş.
08:30 Kahvaltı
1 dilim ekmek, 3 zeytin,1 dilim beyaz peynir, 3 ceviz,1 su bardağı kefir

13:00
2 taze incir , 1 çay bardağı kefir

15:30
2 köfte,salata , 2 dilim ekmek
1 litre su
Spor yapamadım 2 saat ev işi = 40 puan
Afiyet olsun canım çok güzel.
Çok güzel menü ve spor.
Afiyet olsun canım, menülerine saatleri de yazarsan güzel olur.
Menü de spor da çok güzel canım çekti akşam yemeğini. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü ama saatleri de ekler misin bundan sonra.
Yine muhteşem bir spor.
Afiyet olsun canım.

İnanır misin yoğurttan supheleniyorum canım. Yoğurtlu yediğim günler kocaman bir karnım oluyor.

Bende basketbol u çok severim ve birde hentbolu keşke fırsatım olsada oynasam ama eskide kaldı
Bende severdim, voleybol, futbol, basketbol. Lisedeyken voleybol oynardım. Futbolu da mahallede abimler maç yapardı evin önünde, beni de adam bulamazlarsa kaleye koyarlardı, çok pis oynardım :) Kaleden kaleye gol attığım olurdu.... Ha birde yakan top oynardık akşamları tüm komşu kadınlar, ablalar vs gelirdi, o da çok eğlenceli olurdu.... Ahh ah.... dediğin gibi eskide kaldı bazı şeyler....

Bu arada geçen haftalarda annemdeydim
Çocuklara bakiyor yemek yapıyordu.
Ben arada yapıyor ,bazende evi topluyordum
Yani paso yatistii
Kendime vakit ayirabiliyordum
Ve yazmayanlara kiziyordum niye gelmiyolar
Hep bahane buluyolar gibi
Şuan çocuklar ev iş güç ,birde dışarı işleri ...
Hiç giremiyorum bile ..
Özür diliyorum tüm arkadaşlardan

İnanır misin yoğurttan supheleniyorum canım. Yoğurtlu yediğim günler kocaman bir karnım oluyor.
Sade yoğurt mu, sarımsaklı mı? Olabilir canım, benim kuvvetli şüphem bu yönde şuan. Dediğin gibiyse Laktoz intoleransı vardır belki, veya genel olarak süt ürünleri de olabilir. Sen bir takip et canım. Ne sıkıntı yapıyorsa eksilterek devam edersen sindiriminde düzene girer. Metabolizman o zaman güzel çalışır, bu intolerans tarzı şeyler çalışmayı yavaşlatan bir durum

Tşk ederim. Canimmmm

Afiyet olsun canım bakarım tabiki... Aklıma bir şey geldi, acaba sende gluten intoleransı olabilir mi? Yemeklerden sonra şişkinlik çok oluyor mu?
Her yemekten sonra olmuyor canım. Ama bazen çok az yemiş olsam bile davul gibi sisiyor karnım.

Inciri cok sevmem zaten o yüzden yemeyim daha iyi
Çok teesüf ederim kaptanım, senin gibi tatlı bir bayana hiiiç yakıştıramadım, esefle kınıyorum İncir sevilmez mi :))))) Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz derler şuan kendimi de kınıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…