Çok geçmiş olsunKolay gelsin canım ..tatil dönüşü toparlanmak zor oluyor... ben güya bugün spora başlayacaktım kızım boğaz ağrısı ve ateşle uyandı ona yemek yedirip ilaç verecem... bide kızım çok nazlı çok hasta moduna giriyorkendini bırakıyor ayyy oyyy offf modunda ...
Gunaydin canimGünaydın
Gunaydin canimGünaydınlar
0 kaçamak bol sporlu bir gun olsun:)
Gunaydin ablacimGünaydın kızlar
Keyifli çok güzel bir gün diliyorum hepinize.
Günaydin canimGünaydınlar
Gunaydin canimGünaydın grubumun güzel hatunları ❤❤❤
Gunaydin canimGunaydin citir hatunlar
Gunaydin canimGünaydın
Gunaydin canimGünaydın kızlar☺☺
Super cumaya güzel yuzde geliyor
Gunaydin canimGünaydın
Gecmis olsun canim kizinaKolay gelsin canım ..tatil dönüşü toparlanmak zor oluyor... ben güya bugün spora başlayacaktım kızım boğaz ağrısı ve ateşle uyandı ona yemek yedirip ilaç verecem... bide kızım çok nazlı çok hasta moduna giriyorkendini bırakıyor ayyy oyyy offf modunda ...
Gunaydin canimGünaydın herkese
Gunaydin canim afiyet olsun
1.5litre sütü kaynatiyoruz ocağı kapatıp sütun içerisine 2yemek kaşığı yeşil çay atıyoruz demlenince süzüyoruz saat 8veya 10da içmeye başlıyoruz her iki saatte bir 1bardak içiyoruz ama başka hiç birsey yemiyoruz çay kahve ola bilir ama katı şeyler yasak çok güzel bir detoks bagirsaklari temizliyo vücuttaki ödemi atıyor 2kiloya yakın gidiyor sonrada bana dua ediyorSen yaz canım bir gün dayanirim ben ona.
Kizzz bende nohut pilav vardı ne gerek vardı bu saatte kendini yordun komşuluk ölmediya 1tabak verirdik ne olacakİyi geceler kızlar yarın mesajlara cevap yazcam sayfalar çok ilerlemiş bakamıyorumeşim yarın nöbetçi ona nohut bulgur pilavı yaptım bu saatte şimdi yatıyorum sabah inşallah gorusmek üzere Allah'a emanet
Benim 1haftalik sabah kahvaltım kadar
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlarGunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin ablacim
Günaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Super cumaya güzel yuzde geliyor
Gunaydin canim
Gecmis olsun canim kizina
Gunaydin canim
Kahvaltı çok önemli canım batunun kahvaltısı tam bir karatay tarzı .. metabolizmayı ateşliyor en az 5 saat tok tutuyor böylece leptin çalışıyor... bazı bünyeler az az yiyip çok ara yapmakla kilo veremiyor....Benim 1haftalik sabah kahvaltım kadar
Afiyet olsun çok güzel bi tabak☺
Benim kahvaltıyla yemek arasıda 5saat bende bu Karatay dan yararlanmış oluyormuyum acepKahvaltı çok önemli canım batunun kahvaltısı tam bir karatay tarzı .. metabolizmayı ateşliyor en az 5 saat tok tutuyor böylece leptin çalışıyor... bazı bünyeler az az yiyip çok ara yapmakla kilo veremiyor....
Afiyet olsun çok güzel bi tabak☺
Benim Yengemde diyet yaparken öyle kilo verdi kahvaltısıKahvaltı çok önemli canım batunun kahvaltısı tam bir karatay tarzı .. metabolizmayı ateşliyor en az 5 saat tok tutuyor böylece leptin çalışıyor... bazı bünyeler az az yiyip çok ara yapmakla kilo veremiyor....
Batu85 kiskandim bende kendime bundan sonra böyle tabak hazırlıcam inşaat işçileri gibi besleniyormusum kendimi öyle gariban hissettim
Gunaydin citir hatunlar
Günaydın herkese
Günaydın
Günaydın kızlar☺☺
Günaydınnnnn güzel takımım
Günaydın
Günaydın
Toptan günaydın Canım'larımSonunda geçmiş bitti GÜNAYDINNNNNNN sabah şekerlerimmmmm
Ooo süperrrr canım, cumaya neler
İdeal bir kahvaltı tabağı olmuş, yalnız o kadar fındığı yediysen depar atman gerekebilir zira muzunda enerjisi yüksek
Geçmiş olsun canım, çabucak iyilessin inşallah. Genelde erkekler bu kadar nazlı olur ama onun da canı annesine naz yapmak istiyor demek ki.Kolay gelsin canım ..tatil dönüşü toparlanmak zor oluyor... ben güya bugün spora başlayacaktım kızım boğaz ağrısı ve ateşle uyandı ona yemek yedirip ilaç verecem... bide kızım çok nazlı çok hasta moduna giriyorkendini bırakıyor ayyy oyyy offf modunda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?