Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun

Gunaydin canim
Günaydınlar

0 kaçamak bol sporlu bir gun olsun:)
Gunaydin canim
Günaydın kızlar
Keyifli çok güzel bir gün diliyorum hepinize.
Gunaydin ablacim
Günaydin canim
Günaydın grubumun güzel hatunları ❤❤❤
Gunaydin canim
Gunaydin citir hatunlar
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Günaydın kızlar☺☺
Gunaydin canim

Kaptanım ödem gitmiş - 1 geldim
Zipzip-
Super cumaya güzel yuzde geliyor
Gunaydin canim
Gecmis olsun canim kizina
Günaydın herkese
Gunaydin canim

Sen yaz canım bir gün dayanirim ben ona.
1.5litre sütü kaynatiyoruz ocağı kapatıp sütun içerisine 2yemek kaşığı yeşil çay atıyoruz demlenince süzüyoruz saat 8veya 10da içmeye başlıyoruz her iki saatte bir 1bardak içiyoruz ama başka hiç birsey yemiyoruz çay kahve ola bilir ama katı şeyler yasak çok güzel bir detoks bagirsaklari temizliyo vücuttaki ödemi atıyor 2kiloya yakın gidiyor sonrada bana dua ediyor

Son düzenleme:
Kizzz bende nohut pilav vardı ne gerek vardı bu saatte kendini yordun komşuluk ölmediya 1tabak verirdik ne olacak

Benim 1haftalik sabah kahvaltım kadar
Kahvaltı çok önemli canım batunun kahvaltısı tam bir karatay tarzı .. metabolizmayı ateşliyor en az 5 saat tok tutuyor böylece leptin çalışıyor... bazı bünyeler az az yiyip çok ara yapmakla kilo veremiyor....

Benim kahvaltıyla yemek arasıda 5saat bende bu Karatay dan yararlanmış oluyormuyum acep

Benim Yengemde diyet yaparken öyle kilo verdi kahvaltısı
Batu85 kiskandim bende kendime bundan sonra böyle tabak hazırlıcam inşaat işçileri gibi besleniyormusum kendimi öyle gariban hissettim

Gunaydin citir hatunlar
Günaydın herkese
Günaydın kızlar☺☺
Günaydınnnnn güzel takımım
Sonunda geçmiş bitti GÜNAYDINNNNNNN sabah şekerlerimmmmm
Toptan günaydın Canım'larım

Kaptanım ödem gitmiş - 1 geldim
Zipzip-
Ooo süperrrr canım, cumaya neler

İdeal bir kahvaltı tabağı olmuş, yalnız o kadar fındığı yediysen depar atman gerekebilir zira muzunda enerjisi yüksek Afiyet olsun canım

Geçmiş olsun canım, çabucak iyilessin inşallah. Genelde erkekler bu kadar nazlı olur ama onun da canı annesine naz yapmak istiyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…