Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gel bize tartıl o zaman
Burayıda aynı düşünebilirsin canım ve burda herkes görecek aslında daha cok motive etmesi gerekir
İşte bi başlasam kaptanım ben her hafta buraya resim yüklüyorum tartı fotosu beni çok motive ediyor... başlayacam yavaş yavaş inşallahhh

Ben bu menüyü çok sevdim

Tebrikler

bende abur cubur çok severim ve tek kilo sebebim abur cubur ve ekmek

Canım , mesala bugün 2 incir yedim...herşey ondan sonra başladı ne zaman tatlı bişeyler yesem sonrasında tutamıyorum kendimi.. şekere ağzımı sürmesem canim bişey istemiyor...
Kizlar tatliYi hayatimizdan tamamen cikarmamiz ne yazik ki munkun degil hic birsey olmasa bile meyve yiyoruz yedigimiz seker direk sekeri yukseltiyor vucutta seker yuksekse eger o zaman daha cok canimiz istiyor bu kisir dongu halinde de devam ediyor vucut yetmez dahada gonder gelsin diyor :))) oncelikle bi buna engel olmamiz gerekiyor bubun icinde agzimiza tatli ne girerse hemen yaninda sut yogurt en kotu ihtimal 1 dlm peynir tuketmemiz gerekiyor bu sekerin vucudunuza daha yavas girmesini sagliyor boylelikle hemen ardindan tekrar yeme istegi yavasliyor hele bide tarcinli olursu yag yakiminida hizlandiriyor. Denemediyseniz mutlaka bu yontemi deneyin

Seni ben @snglmlk e çok benzetiyorum beraber iyi kapisirsiniz seni yarışmak motive eder ..
Haftaya okul açılınca git gel sana yürüyüste olur bana rakip seçme yazmissin ya kaptana aksine bu surecte iyi yarisirsin
Lütfen rakibeme göz koymayınız

Gel bize tartıl o zaman
Burayıda aynı düşünebilirsin canım ve burda herkes görecek aslında daha cok motive etmesi gerekir
Cuma tartıda eksi göremezsem diye ben çok strese giriyorum, kaçamak yapsam bile bi şekilde dengelemeye çalışıyorum. Dediğin gibi etkisi oluyor cnm

Evet haklisin canım , yoğurtla tüketilmeli şekerli şeyler işte işimize gelmiyor aslında herşeyi biliyoruz uygulamıyoruz

İyi geceler bugün akşam yemeğini fazla kaçırdım maalesef ,yarın dengelemem lâzım
Iyi aksamlar ablacım bayram izni sana yaramadı ne güzel daha dikkatli olurdun ama kacamak yaptın diye yarın da kacamak yapmak yok yarın her zamanki güzel menülerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…