İşte bi başlasam kaptanım ben her hafta buraya resim yüklüyorum tartı fotosu beni çok motive ediyor... başlayacam yavaş yavaş inşallahhhGel bize tartıl o zaman
Burayıda aynı düşünebilirsin canım ve burda herkes görecek aslında daha cok motive etmesi gerekir
Benimkide harfleri yuvarlaya yuvarlaya konuşuyordu pek kibardıBende bide biraz sertti eksi çıkmazsam ne diycem diye telaş yapıyodum
Saat 06.30 bir elma
Saat 9 üç tane kuru erik bir parça peynir 2 dilim domates 1 parça yeşillik 7 siyah zeytin
Saat 12 yeşil salata 3/4 porsiyon tavuk sote sebze çorbası ayran
Saat 20.16 beşte bir muz 1,5 kase mercimek çorbası 1 porsiyon mantarlı et biraz yeşil salata
Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım
Tamam canımİşte bi başlasam kaptanım ben her hafta buraya resim yüklüyorum tartı fotosu beni çok motive ediyor... başlayacam yavaş yavaş inşallahhh
Aynı benbende abur cubur çok severim ve tek kilo sebebim abur cubur ve ekmek
Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım
Kizlar tatliYi hayatimizdan tamamen cikarmamiz ne yazik ki munkun degil hic birsey olmasa bile meyve yiyoruz yedigimiz seker direk sekeri yukseltiyor vucutta seker yuksekse eger o zaman daha cok canimiz istiyor bu kisir dongu halinde de devam ediyor vucut yetmez dahada gonder gelsin diyor :))) oncelikle bi buna engel olmamiz gerekiyor bubun icinde agzimiza tatli ne girerse hemen yaninda sut yogurt en kotu ihtimal 1 dlm peynir tuketmemiz gerekiyor bu sekerin vucudunuza daha yavas girmesini sagliyor boylelikle hemen ardindan tekrar yeme istegi yavasliyor hele bide tarcinli olursu yag yakiminida hizlandiriyor. Denemediyseniz mutlaka bu yontemi deneyinCanım , mesala bugün 2 incir yedim...herşey ondan sonra başladı ne zaman tatlı bişeyler yesem sonrasında tutamıyorum kendimi.. şekere ağzımı sürmesem canim bişey istemiyor...
Tamam canım
Aynı ben
Lütfen rakibeme göz koymayınızSeni ben @snglmlk e çok benzetiyorum beraber iyi kapisirsiniz seni yarışmak motive eder ..
Haftaya okul açılınca git gel sana yürüyüste olur bana rakip seçme yazmissin ya kaptana aksine bu surecte iyi yarisirsin
Aa ne güzel kilo vermissin sen mayısda buraya geldiğinde 73-74 arasıydın tekrar almıssın ama yine vereceğiz birliktevalla ne güzel 68 olmuştum zıpzıpım ama insan 6 klo alır mı ya bir ayda
Cuma tartıda eksi göremezsem diye ben çok strese giriyorum, kaçamak yapsam bile bi şekilde dengelemeye çalışıyorum. Dediğin gibi etkisi oluyor cnmGel bize tartıl o zaman
Burayıda aynı düşünebilirsin canım ve burda herkes görecek aslında daha cok motive etmesi gerekir
Evet haklisin canım , yoğurtla tüketilmeli şekerli şeyler işte işimize gelmiyor aslında herşeyi biliyoruz uygulamıyoruzKizlar tatliYi hayatimizdan tamamen cikarmamiz ne yazik ki munkun degil hic birsey olmasa bile meyve yiyoruz yedigimiz seker direk sekeri yukseltiyor vucutta seker yuksekse eger o zaman daha cok canimiz istiyor bu kisir dongu halinde de devam ediyor vucut yetmez dahada gonder gelsin diyor :))) oncelikle bi buna engel olmamiz gerekiyor bubun icinde agzimiza tatli ne girerse hemen yaninda sut yogurt en kotu ihtimal 1 dlm peynir tuketmemiz gerekiyor bu sekerin vucudunuza daha yavas girmesini sagliyor boylelikle hemen ardindan tekrar yeme istegi yavasliyor hele bide tarcinli olursu yag yakiminida hizlandiriyor. Denemediyseniz mutlaka bu yontemi deneyin
Maşallah Rabbim nazardan kazadan beladan korusun
Lesli fast var 30 dk onu öneririm
Cardio videosu olur mu canım onu severek yapıyorum bulup atayım
Lesli fast var 30 dk onu öneririm
Cardio videosu olur mu canım onu severek yapıyorum bulup atayım
Iyi aksamlar ablacım bayram izni sana yaramadı ne güzel daha dikkatli olurdun ama kacamak yaptın diye yarın da kacamak yapmak yok yarın her zamanki güzel menülerini bekliyorumİyi geceler bugün akşam yemeğini fazla kaçırdım maalesef ,yarın dengelemem lâzım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?