Yok yok kopmam inşallahBuradan kopmakmi onu duymamis olayımben ..
Tmm rakip seçme sen bilirsin spor yapınca yemeğe kıyamazsın okulun düzeni oturunca sende rahatlarsın şimdi okula kanalize oldun anlıyorum seni ..
Neyle bozuyorsun mesela canım, yolunda gitmeyen ne.Bilmiyorum canım , hergün hazırım diyorum ama bozuyorum tam hazır değilmiyim bilmiyorum rakibim olursa ilgilenemem... ama buradan kopmak istemiyorum koparsam çok cozuturum kendimi tanıyorum ....bi okul açılsın bi sistemi oturtayım gerisi gelecek...
Bizimki hiç meyve suyu içmiyor canım. Ben de bir ara evde sağlıklı meyve suları sıkıp içirmek istiyordum çünkü çok hastalanıyordu. Benimki de çok şükür artık iyi, ben de beslenmesine çok dikkat ediyorum maşallah her şeyi de yer ama coookk uzun zamandır kilo alımı durdu.Çok sağol canım , ilk kreşe başladığı dönem çok hasta oldu... çok şükür anaokulunda çok hastalanmadı bağışıklığı güçlendi sanırım... ama yediğine içtiğine çok dikkat ederim...kışın hergün sabah kahvaltısında portakal suyu içine bir tatlı kaşığı pekmez koydum bunun çok faydasını gördüm tavsiye ederim....
Afiyet olsun canım menün de sporunda güzelSabah kahvaltım saat 11.30
Az yağda 1.5yumurta
2parmak tel peynir
2kasik kayseri tulumu
2dilim tam tahıllı ekmek
3bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
2tane orta boy yaş incir
Akşam yemeği dünkü menü saat 15.30
1kepce etli nohut
2tahta kaşık bulgur pilavı
1lokma çiğ börek
Kombiyi değişime geldiler yemek yapamadım
2litre su
60dk tempolu yürüyüş =150puan
Spor yapmasının etkisi vardır belki canım yürüyüsü yüzmeyi seninle birlikte yapıyorduBizimki hiç meyve suyu içmiyor canım. Ben de bir ara evde sağlıklı meyve suları sıkıp içirmek istiyordum çünkü çok hastalanıyordu. Benimki de çok şükür artık iyi, ben de beslenmesine çok dikkat ediyorum maşallah her şeyi de yer ama coookk uzun zamandır kilo alımı durdu.
Canım , mesala bugün 2 incir yedim...herşey ondan sonra başladı ne zaman tatlı bişeyler yesem sonrasında tutamıyorum kendimi.. şekere ağzımı sürmesem canim bişey istemiyor...Neyle bozuyorsun mesela canım, yolunda gitmeyen ne.
Sabah kahvaltım saat 11.30
Az yağda 1.5yumurta
2parmak tel peynir
2kasik kayseri tulumu
2dilim tam tahıllı ekmek
3bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
2tane orta boy yaş incir
Akşam yemeği dünkü menü saat 15.30
1kepce etli nohut
2tahta kaşık bulgur pilavı
1lokma çiğ börek
Kombiyi değişime geldiler yemek yapamadım
2litre su
60dk tempolu yürüyüş =150puan
İşte beni anlatmışsın... ama ben bir kere çıkardım hayatımdan şekeri işte o zaman kilo verdim... oda diyetisyene gittim disiplin sağlamıştım onun etkisi büyük.Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım
Bazı dönemlerde duruyor kilo alımını canım sonra yavaş yavaş kilo almaya başlıyorlar....Bizimki hiç meyve suyu içmiyor canım. Ben de bir ara evde sağlıklı meyve suları sıkıp içirmek istiyordum çünkü çok hastalanıyordu. Benimki de çok şükür artık iyi, ben de beslenmesine çok dikkat ediyorum maşallah her şeyi de yer ama coookk uzun zamandır kilo alımı durdu.
Çayı kahveyi de şekerli mi içiyosun canım ben çay ve kahveyi şekerli içmem ama abur cubur cok canım istiyo dondurma v.s.Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım
Öncelikle kafanda bitirmen gerekiyor canım ben bu ara cok dikkat edemesemde diyet yaptıgım dönemde hiç abur -cubur tüketmedim birde hepsinin içindeyim her an ulasabiliyorum,Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Yok 20 yıldır çaya şeker atmıyorum.kahveye de 1 yildir atmamaya başladımÇayı kahveyi de şekerli mi içiyosun canım ben çay ve kahveyi şekerli içmem ama abur cubur cok canım istiyo dondurma v.s.
Doğru söylüyorsun canım beyinde bitiyor iş ..Öncelikle kafanda bitirmen gerekiyor canım ben bu ara cok dikkat edemesemde diyet yaptıgım dönemde hiç abur -cubur tüketmedim birde hepsinin içindeyim her an ulasabiliyorum,
Mesela canım o an cikolata istedi diyorum ki kendime bunu yiyeceksin ama degmez vazgec diyordum o sekilde uzun süre idsre ettim
Ben diyetisyen e gidince güzel yapıyorum bir ara gittim 5 kilo falan verdim hamile kalınca bıraktım aslında hızlıda verdiriyodu listelerimi bulsamda onu uygulasamİşte beni anlatmışsın... ama ben bir kere çıkardım hayatımdan şekeri işte o zaman kilo verdim... oda diyetisyene gittim disiplin sağlamıştım onun etkisi büyük.
Bana listesi uymadıda ama onun ofisine gidip tartılma endişesi ağzıma bişey atamıyordum buda benim herşeyden uzaklaşmamı sağlamıştı...Ben diyetisyen e gidince güzel yapıyorum bir ara gittim 5 kilo falan verdim hamile kalınca bıraktım aslında hızlıda verdiriyodu listelerimi bulsamda onu uygulasam
Aynı bende kendimi bildim bileli cayi kahveyi şekersiz icerimYok 20 yıldır çaya şeker atmıyorum.kahveye de 1 yildir atmamaya başladım
Gel bize tartıl o zamanBana listesi uymadıda ama onun ofisine gidip tartılma endişesi ağzıma bişey atamıyordum buda benim herşeyden uzaklaşmamı sağlamıştı...
Bende bide biraz sertti eksi çıkmazsam ne diycem diye telaş yapıyodumBana listesi uymadıda ama onun ofisine gidip tartılma endişesi ağzıma bişey atamıyordum buda benim herşeyden uzaklaşmamı sağlamıştı...
Valla öyle şuan burdada o endişeyi taşıyorumGel bize tartıl o zaman
Burayıda aynı düşünebilirsin canım ve burda herkes görecek aslında daha cok motive etmesi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?