Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Buradan kopmakmi onu duymamis olayım ben ..
Tmm rakip seçme sen bilirsin spor yapınca yemeğe kıyamazsın okulun düzeni oturunca sende rahatlarsın şimdi okula kanalize oldun anlıyorum seni ..
Yok yok kopmam inşallah evet bi spora başlayayım gerisi gelecek

Neyle bozuyorsun mesela canım, yolunda gitmeyen ne.

Sabah kahvaltım saat 11.30
Az yağda 1.5yumurta
2parmak tel peynir
2kasik kayseri tulumu
2dilim tam tahıllı ekmek
3bardak şekersiz çay

Ara öğün saat 14.00
2tane orta boy yaş incir

Akşam yemeği dünkü menü saat 15.30
1kepce etli nohut
2tahta kaşık bulgur pilavı
1lokma çiğ börek
Kombiyi değişime geldiler yemek yapamadım

2litre su
60dk tempolu yürüyüş =150puan

Bizimki hiç meyve suyu içmiyor canım. Ben de bir ara evde sağlıklı meyve suları sıkıp içirmek istiyordum çünkü çok hastalanıyordu. Benimki de çok şükür artık iyi, ben de beslenmesine çok dikkat ediyorum maşallah her şeyi de yer ama coookk uzun zamandır kilo alımı durdu.

Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım

Afiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Spor yapmasının etkisi vardır belki canım yürüyüsü yüzmeyi seninle birlikte yapıyordu

Cani m.menu güzel.de akşam yemeği saati çok erken değil.mi

Acıkırsan sut kefir yoğurt ye bari bi şeyler

İşte beni anlatmışsın... ama ben bir kere çıkardım hayatımdan şekeri işte o zaman kilo verdim... oda diyetisyene gittim disiplin sağlamıştım onun etkisi büyük.

Bazı dönemlerde duruyor kilo alımını canım sonra yavaş yavaş kilo almaya başlıyorlar....

Çayı kahveyi de şekerli mi içiyosun canım ben çay ve kahveyi şekerli içmem ama abur cubur cok canım istiyo dondurma v.s.

Öncelikle kafanda bitirmen gerekiyor canım ben bu ara cok dikkat edemesemde diyet yaptıgım dönemde hiç abur -cubur tüketmedim birde hepsinin içindeyim her an ulasabiliyorum,
Mesela canım o an cikolata istedi diyorum ki kendime bunu yiyeceksin ama degmez vazgec diyordum o sekilde uzun süre idsre ettim

Doğru söylüyorsun canım beyinde bitiyor iş ..

İşte beni anlatmışsın... ama ben bir kere çıkardım hayatımdan şekeri işte o zaman kilo verdim... oda diyetisyene gittim disiplin sağlamıştım onun etkisi büyük.
Ben diyetisyen e gidince güzel yapıyorum bir ara gittim 5 kilo falan verdim hamile kalınca bıraktım aslında hızlıda verdiriyodu listelerimi bulsamda onu uygulasam

Ben diyetisyen e gidince güzel yapıyorum bir ara gittim 5 kilo falan verdim hamile kalınca bıraktım aslında hızlıda verdiriyodu listelerimi bulsamda onu uygulasam
Bana listesi uymadıda ama onun ofisine gidip tartılma endişesi ağzıma bişey atamıyordum buda benim herşeyden uzaklaşmamı sağlamıştı...

Bana listesi uymadıda ama onun ofisine gidip tartılma endişesi ağzıma bişey atamıyordum buda benim herşeyden uzaklaşmamı sağlamıştı...
Gel bize tartıl o zaman
Burayıda aynı düşünebilirsin canım ve burda herkes görecek aslında daha cok motive etmesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…