Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet diş ağrım geçmeye başladı benim acil spora başlamam lazım spor beni çok tutuyor.... bugün başlayacaktım bu günde kızım hasta olunca bahanem oldu gibi
Seni ben sonngulen e çok benzetiyorum beraber iyi kapisirsiniz seni yarışmak motive eder ..
Haftaya okul açılınca git gel sana yürüyüste olur bana rakip seçme yazmissin ya kaptana aksine bu surecte iyi yarisirsin

Sağol canım , boğaz şişmiş ateşi var ...ateş düşürücü veriyorum...
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin prensese ..
Benimde vücudum çok kırık boğazım ağrıyor hasta olucam sanırım akşam camı açıp yatınca sifayi kaptim sanırım

Canım benim çok sağol

Bilmiyorum canım , hergün hazırım diyorum ama bozuyorum tam hazır değilmiyim bilmiyorum rakibim olursa ilgilenemem... ama buradan kopmak istemiyorum koparsam çok cozuturum kendimi tanıyorum ....bi okul açılsın bi sistemi oturtayım gerisi gelecek...

Geçmiş olsun canım, çocuklar hiç hasta olmasa keşke. Çok sık hasta olur mu.
Çok sağol canım , ilk kreşe başladığı dönem çok hasta oldu... çok şükür anaokulunda çok hastalanmadı bağışıklığı güçlendi sanırım... ama yediğine içtiğine çok dikkat ederim...kışın hergün sabah kahvaltısında portakal suyu içine bir tatlı kaşığı pekmez koydum bunun çok faydasını gördüm tavsiye ederim....

Buradan kopmakmi onu duymamis olayım ben ..
Tmm rakip seçme sen bilirsin spor yapınca yemeğe kıyamazsın okulun düzeni oturunca sende rahatlarsın şimdi okula kanalize oldun anlıyorum seni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…