Evet hızlı wc çalıştırıyorKizlar ya bu dukan birasi bagirsaklari bozuyor mu ?
Ahh zeynebim bende öyleyimMerhaba hanımlar nasılsınız bugün giremedim disaridaydim
Ben niye bir türlü düzene giremiyorum ya pazartesi 700 Gr vermiştim ama bozdum yine
Sahiden mi ..iyi gidiyordun dis ağrın geçti iştah gerimi geldiAhh zeynebim bende öyleyim
Evet diş ağrım geçmeye başladı benim acil spora başlamam lazım spor beni çok tutuyor.... bugün başlayacaktım bu günde kızım hasta olunca bahanem oldu gibiSahiden mi ..iyi gidiyordun dis ağrın geçti iştah gerimi geldi
Geçmiş olsun hayırdırEvet diş ağrım geçmeye başladı benim acil spora başlamam lazım spor beni çok tutuyor.... bugün başlayacaktım bu günde kızım hasta olunca bahanem oldu gibi
Sağol canım , ama ilk hedefim 55 görmek bi türlü toparliyamadım kendimiMaşallah çok iyisin canım en azından bana göre ☺
Sağol canım , boğaz şişmiş ateşi var ...ateş düşürücü veriyorum...Geçmiş olsun hayırdır
Seni benEvet diş ağrım geçmeye başladı benim acil spora başlamam lazım spor beni çok tutuyor.... bugün başlayacaktım bu günde kızım hasta olunca bahanem oldu gibi
Acayip sevdiğim çok lezzetli bir şey oluyorKıtır salatan hoşuma gitti bende deniycem☺
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin prensese ..Sağol canım , boğaz şişmiş ateşi var ...ateş düşürücü veriyorum...
Geçmiş olsun canım, çocuklar hiç hasta olmasa keşke. Çok sık hasta olur mu.Sağol canım , boğaz şişmiş ateşi var ...ateş düşürücü veriyorum...
Canım benim çok sağolSeni bensonngulen e çok benzetiyorum beraber iyi kapisirsiniz seni yarışmak motive eder ..
Haftaya okul açılınca git gel sana yürüyüste olur bana rakip seçme yazmissin ya kaptana aksine bu surecte iyi yarisirsin
Canım benim çok sağol
Sana da geçmiş olsun canım, dikkat etmek lazım havalara.Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin prensese ..
Benimde vücudum çok kırık boğazım ağrıyor hasta olucam sanırım akşam camı açıp yatınca sifayi kaptim sanırım
Teşekkür ederim canımSana da geçmiş olsun canım, dikkat etmek lazım havalara.
Bilmiyorum canım , hergün hazırım diyorum ama bozuyorum tam hazır değilmiyim bilmiyorum rakibim olursa ilgilenemem... ama buradan kopmak istemiyorum koparsam çok cozuturum kendimi tanıyorum ....bi okul açılsın bi sistemi oturtayım gerisi gelecek...Seni bensonngulen e çok benzetiyorum beraber iyi kapisirsiniz seni yarışmak motive eder ..
Haftaya okul açılınca git gel sana yürüyüste olur bana rakip seçme yazmissin ya kaptana aksine bu surecte iyi yarisirsin
Yapandan yapana değişiyor canım. Bazılarını ben de hiç sevmiyorum bizimki güzelGeçen eltimler getirdi bana ben tadini hiç sevmiyorum...
Çok sağol canım , ilk kreşe başladığı dönem çok hasta oldu... çok şükür anaokulunda çok hastalanmadı bağışıklığı güçlendi sanırım... ama yediğine içtiğine çok dikkat ederim...kışın hergün sabah kahvaltısında portakal suyu içine bir tatlı kaşığı pekmez koydum bunun çok faydasını gördüm tavsiye ederim....Geçmiş olsun canım, çocuklar hiç hasta olmasa keşke. Çok sık hasta olur mu.
Buradan kopmakmi onu duymamis olayımBilmiyorum canım , hergün hazırım diyorum ama bozuyorum tam hazır değilmiyim bilmiyorum rakibim olursa ilgilenemem... ama buradan kopmak istemiyorum koparsam çok cozuturum kendimi tanıyorum ....bi okul açılsın bi sistemi oturtayım gerisi gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?