- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Abur cubura çok düşkün olmasam da çayın yanında mutlaka olmasini isterdim. Şimdi çay içmeyi de bıraktım bu yüzden. Yontemlerimden biri bu.
Canım çok şekerli çekerse gündüz en geç 2den önce yemeye çalışıyorum az bir miktar, akşam yersem eritemem diye düşünüyorum. İkinci yontemim de bu.
Diğer yontemim de ben zayifladigimda kimlerin gıptayla bakacağını düşünmek
Örneğin şu an deli gibi açım, böyle ekmekler reçeller falanlar filanlar neler neler çekiyor canım. Mutfaktan uzaklaşıp sevdiğim bir film açtım onu izliyorum böylece kafamı dağıtıyorum, bı de sizlere bunu yaptığımı anlatıp takdir etmenizi bekliyorum, çünkü bu şekilde de motive oluyorum
Tuhaf yöntemler ama işe yarıyor.
Aynn benim şu abur cubur dan çektiğimi kimseden cekmedimbende abur cubur çok severim ve tek kilo sebebim abur cubur ve ekmek
Aynn canım teşekkür ederim bilgi için bu ara unuttuğum bir şeydi uygulayacagimKizlar tatliYi hayatimizdan tamamen cikarmamiz ne yazik ki munkun degil hic birsey olmasa bile meyve yiyoruz yedigimiz seker direk sekeri yukseltiyor vucutta seker yuksekse eger o zaman daha cok canimiz istiyor bu kisir dongu halinde de devam ediyor vucut yetmez dahada gonder gelsin diyor :))) oncelikle bi buna engel olmamiz gerekiyor bubun icinde agzimiza tatli ne girerse hemen yaninda sut yogurt en kotu ihtimal 1 dlm peynir tuketmemiz gerekiyor bu sekerin vucudunuza daha yavas girmesini sagliyor boylelikle hemen ardindan tekrar yeme istegi yavasliyor hele bide tarcinli olursu yag yakiminida hizlandiriyor. Denemediyseniz mutlaka bu yontemi deneyin
Ama her hafta değişiyor ya oyuzden demiştimLütfen rakibeme göz koymayınız
Aa ne güzel kilo vermissin sen mayısda buraya geldiğinde 73-74 arasıydın tekrar almıssın ama yine vereceğiz birlikte
İyi geceler bugün akşam yemeğini fazla kaçırdım maalesef ,yarın dengelemem lâzım
Onları bu yaz yaptı canım ama uzun zamandır kilosu aynı. Boyu uzuyor maşallahAfiyet olsun canım menün de sporunda güzel
Spor yapmasının etkisi vardır belki canım yürüyüsü yüzmeyi seninle birlikte yapıyordu
Alıyor vallavalla ne güzel 68 olmuştum zıpzıpım ama insan 6 klo alır mı ya bir ayda
Ay beni anlattın resmen çayın yanında abur cubur yok diye çay icmeyi bıraktım sadece sabah kahvaltısında içiyorumAbur cubura çok düşkün olmasam da çayın yanında mutlaka olmasini isterdim. Şimdi çay içmeyi de bıraktım bu yüzden. Yontemlerimden biri bu.
Canım çok şekerli çekerse gündüz en geç 2den önce yemeye çalışıyorum az bir miktar, akşam yersem eritemem diye düşünüyorum. İkinci yontemim de bu.
Örneğin şu an deli gibi açım, böyle ekmekler reçeller falanlar filanlar neler neler çekiyor canım. Mutfaktan uzaklaşıp sevdiğim bir film açtım onu izliyorum böylece kafamı dağıtıyorum, bı de sizlere bunu yaptığımı anlatıp takdir etmenizi bekliyorum, çünkü bu şekilde de motive oluyorum
Rekor bende. Sanıyordum
Alıyor valla
Bayramdan önce ıle sonrası arasında 4 kılo farkım var
Yöntemlerin süper uygulayacagim ama çayı çok severim ...süpersinAbur cubura çok düşkün olmasam da çayın yanında mutlaka olmasini isterdim. Şimdi çay içmeyi de bıraktım bu yüzden. Yontemlerimden biri bu.
Bize acil yolu gözüktü kızımın ateşi 38.5 oldu ...gelirim yine
Sağol canımYarında aynı mesajı bekliyorum
Ben de böyleyim canım, yanında süt ürünü tüketmek lazım diyorlar onu da ben yapamıyorum o yüzden pek yemiyorum. Meyve beni de çok aciktiriyor. Bunun için tek çözümüm bu malesef yardimci olamadım.Canım , mesala bugün 2 incir yedim...herşey ondan sonra başladı ne zaman tatlı bişeyler yesem sonrasında tutamıyorum kendimi.. şekere ağzımı sürmesem canim bişey istemiyor...
Geçmiş olsun canımBize acil yolu gözüktü kızımın ateşi 38.5 oldu ...gelirim yine
Senı cooook ıyı anlıyorum şuan çay içiyorum ve bışeyler eksik gibiAy beni anlattın resmen çayın yanında abur cubur yok diye çay icmeyi bıraktım sadece sabah kahvaltısında içiyorum
Çok şükür sağlığı yerinde bakalım, eğer bir süre daha böyle giderse doktora danisirizBazı dönemlerde duruyor kilo alımını canım sonra yavaş yavaş kilo almaya başlıyorlar....
Olursun ablacım olursun yeterki beyinde bitsin bende buraya gelmeden öyleydim yapamam edemem diyordum ama hamdolsun bu kadarını bende beklemiyordum demekki yine içimde varmış dürtülmem gerekiyormuşAynn benim şu abur cubur dan çektiğimi kimseden cekmedim
Aynn canım teşekkür ederim bilgi için bu ara unuttuğum bir şeydi uygulayacagim
Ama her hafta değişiyor ya oyuzden demiştim
Gulumse24 mesajını alintilayamadim
Yorumumu yazayım ..
Canım maşallah sen süper gidiyorsun inşallah senin azmin bendede olur bir yıldır diyetteyim 20 kilo verdim işte bu ara böyleyim inşallah tekrar motive olurum
Çayın yanında bişey olmayınca ağzım burusuyor hiç bir tat alamıyorum sana afiyet olsun bacıSenı cooook ıyı anlıyorum şuan çay içiyorum ve bışeyler eksik gibi
Ekmek benim en zayıf noktambende abur cubur çok severim ve tek kilo sebebim abur cubur ve ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?