Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende akşam cayın yanında illa birşey yemek ısterım ve şuan gozumun onunde cıkolatalar uçuşuyo çok alışmışım galıba

bende abur cubur çok severim ve tek kilo sebebim abur cubur ve ekmek
Aynn benim şu abur cubur dan çektiğimi kimseden cekmedim
Aynn canım teşekkür ederim bilgi için bu ara unuttuğum bir şeydi uygulayacagim
Lütfen rakibeme göz koymayınız
Ama her hafta değişiyor ya oyuzden demiştim
Gulumse24 mesajını alintilayamadim
Yorumumu yazayım ..
Canım maşallah sen süper gidiyorsun inşallah senin azmin bendede olur bir yıldır diyetteyim 20 kilo verdim işte bu ara böyleyim inşallah tekrar motive olurum

Ay beni anlattın resmen çayın yanında abur cubur yok diye çay icmeyi bıraktım sadece sabah kahvaltısında içiyorum

Yöntemlerin süper uygulayacagim ama çayı çok severim ...süpersin

Canım , mesala bugün 2 incir yedim...herşey ondan sonra başladı ne zaman tatlı bişeyler yesem sonrasında tutamıyorum kendimi.. şekere ağzımı sürmesem canim bişey istemiyor...
Ben de böyleyim canım, yanında süt ürünü tüketmek lazım diyorlar onu da ben yapamıyorum o yüzden pek yemiyorum. Meyve beni de çok aciktiriyor. Bunun için tek çözümüm bu malesef yardimci olamadım.

Olursun ablacım olursun yeterki beyinde bitsin bende buraya gelmeden öyleydim yapamam edemem diyordum ama hamdolsun bu kadarını bende beklemiyordum demekki yine içimde varmış dürtülmem gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…