Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aşırı psikopat mi hahahah bi de kaç dakika acı bana 19a dogru eve girdik yemek sofra topla bulaşık çay bebem şimdi de spor
Toplam 29 dakika canım ama son 10 dakikası esneme hareketleri yapıyor zaten
Spor yaptıgın için sana zor gelmeyebilir ama ben ilk yaptıgım da hatta gecenlerde yaptıgımda 15 dakika zor yapabildim

Iyi aksamlar ablacım ❤
Yarın daha dikkatli olursun bugün plansız bir durum olmus

Abla ben diyodumki benim ekmeğimi elimden alın ama. Çayda şekerimi elimden almayın babam birgün bana geldi şeker kullanmıyorum dedi acaba bende yapa bilirmiyim dedik çayı şekersiz içmeye başladım ve 4.senedir çayda şeker kullanmıyorum evde misafir gelmedikçe tatlı ve hamur işi yapmıyorum en son tatlıyı bayramda yedim

Canım , mesala bugün 2 incir yedim...herşey ondan sonra başladı ne zaman tatlı bişeyler yesem sonrasında tutamıyorum kendimi.. şekere ağzımı sürmesem canim bişey istemiyor...
Kan şekerin düşüyor ola bilirmi birde tatlı öyle bişey ki yedikçe yiyesi geliyor insanın mutluluk hormonu gibi bişey ekmekte aynen öyle

Cani m.menu güzel.de akşam yemeği saati çok erken değil.mi

Acıkırsan sut kefir yoğurt ye bari bi şeyler
Bugün kombiyi degistireceklerdi onlar gelmeden yiyelim geç biterse işleri yemeğim geceye kalmasın dedim acıkınca da migrenim aziyor bizimkiler şimdi acıkmış haşlama yumurta kahvaltı istediler yarım yumurta yedim

Canım Canan Karatay bunun için var işte...Karatay diyetini yaparsan açlık krizleri olmuyor diyor. Tatlı canın istediğinde kahvenin yanında kuru kayısı yiyebilirsin ben öyle yapıyorum

Abur cubura çok düşkün olmasam da çayın yanında mutlaka olmasini isterdim. Şimdi çay içmeyi de bıraktım bu yüzden. Yontemlerimden biri bu.
Canım çok şekerli çekerse gündüz en geç 2den önce yemeye çalışıyorum az bir miktar, akşam yersem eritemem diye düşünüyorum. İkinci yontemim de bu.
Diğer yontemim de ben zayifladigimda kimlerin gıptayla bakacağını düşünmek

Örneğin şu an deli gibi açım, böyle ekmekler reçeller falanlar filanlar neler neler çekiyor canım. Mutfaktan uzaklaşıp sevdiğim bir film açtım onu izliyorum böylece kafamı dağıtıyorum, bı de sizlere bunu yaptığımı anlatıp takdir etmenizi bekliyorum, çünkü bu şekilde de motive oluyorum

Tuhaf yöntemler ama işe yarıyor.

Sporunda menü de guzel Canım
Afıyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…