Toplam 29 dakika canım ama son 10 dakikası esneme hareketleri yapıyor zatenAşırı psikopat mi hahahah bi de kaç dakika acı bana 19a dogru eve girdik yemek sofra topla bulaşık çay bebem şimdi de spor
Evet farklı ama çok güzel ben keyifle yapiyorum...Boosted dan farklı mı canım
Daha önce yapmadigim bi şey yapasım var
Leslie fast salk yazsam çıkar heralde
Iyi aksamlar ablacım ❤İyi akşamlar arkadaşlar.
Bugünkü menüm planladigim gibi olmadı sene başı öğretmenler kurul toplantımiz öğleden sonraya sarktigi için kahvaltı bir saate kadar anca idare etti....iyi ki listede değilim şu süreçte...
Abla ben diyodumki benim ekmeğimi elimden alın ama. Çayda şekerimi elimden almayın babam birgün bana geldi şeker kullanmıyorum dedi acaba bende yapa bilirmiyim dedik çayı şekersiz içmeye başladım ve 4.senedir çayda şeker kullanmıyorum evde misafir gelmedikçe tatlı ve hamur işi yapmıyorum en son tatlıyı bayramda yedimBen 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım
Toplam 29 dakika canım ama son 10 dakikası esneme hareketleri yapıyor zaten
Spor yaptıgın için sana zor gelmeyebilir ama ben ilk yaptıgım da hatta gecenlerde yaptıgımda 15 dakika zor yapabildim
Evet farklı ama çok güzel ben keyifle yapiyorum...
Tamam canım atayım bir bak zor gelirse yapmazsınOooo iyiymiş canım yollasana bugün onu yapayım
Kan şekerin düşüyor ola bilirmi birde tatlı öyle bişey ki yedikçe yiyesi geliyor insanın mutluluk hormonu gibi bişey ekmekte aynen öyleCanım , mesala bugün 2 incir yedim...herşey ondan sonra başladı ne zaman tatlı bişeyler yesem sonrasında tutamıyorum kendimi.. şekere ağzımı sürmesem canim bişey istemiyor...
Bugün kombiyi degistireceklerdi onlar gelmeden yiyelim geç biterse işleri yemeğim geceye kalmasın dedim acıkınca da migrenim aziyor bizimkiler şimdi acıkmış haşlama yumurta kahvaltı istediler yarım yumurta yedimCani m.menu güzel.de akşam yemeği saati çok erken değil.mi
Acıkırsan sut kefir yoğurt ye bari bi şeyler
Msj şimdi. Gördüm abla pardonYok 20 yıldır çaya şeker atmıyorum.kahveye de 1 yildir atmamaya başladım
Kahveyi şekersiz icemem o yüzden kahve içmiyorumAynı bende kendimi bildim bileli cayi kahveyi şekersiz icerim
Canım Canan Karatay bunun için var işte...Karatay diyetini yaparsan açlık krizleri olmuyor diyor. Tatlı canın istediğinde kahvenin yanında kuru kayısı yiyebilirsin ben öyle yapıyorumBen 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Kendime çok kızıyorum ama şekeri hayatimdan cikaramiyorum kilo alınca sekerim çıkıyor bı kere Dr direk ilaç verdi kullanmadım kilo verince geçti dün ne yediğimi yazmiycam fazla yedim dudaklarım kurumaya başladı sonrası vicdan azabı ve kendime kızma oldu ..
Bunun bir yolu varmı şekeri nasıl hayatınızdan çıkardınız en fazla 5 gün dayandım
Yarında aynı mesajı bekliyorumKızlar bu maraş tarhanasını saymazsak başka kaçamağım yok şekersiz 1. gün bitti
Kızlar bu maraş tarhanasını saymazsak başka kaçamağım yok şekersiz 1. gün bitti
Abur cubura çok düşkün olmasam da çayın yanında mutlaka olmasini isterdim. Şimdi çay içmeyi de bıraktım bu yüzden. Yontemlerimden biri bu.Ben 37 yaşındayım kendimi bildim bileli abur cubura duskunum
Sporunda menü de guzel CanımSabah kahvaltım saat 11.30
Az yağda 1.5yumurta
2parmak tel peynir
2kasik kayseri tulumu
2dilim tam tahıllı ekmek
3bardak şekersiz çay
Ara öğün saat 14.00
2tane orta boy yaş incir
Akşam yemeği dünkü menü saat 15.30
1kepce etli nohut
2tahta kaşık bulgur pilavı
1lokma çiğ börek
Kombiyi değişime geldiler yemek yapamadım
2litre su
60dk tempolu yürüyüş =150puan
Rekor bende. Sanıyordumvalla ne güzel 68 olmuştum zıpzıpım ama insan 6 klo alır mı ya bir ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?