Gecmis olsun canımBize acil yolu gözüktü kızımın ateşi 38.5 oldu ...gelirim yine
Menüleri yine diger sayfada yazıyoruz canımevet canım verdim ama hepsini yeniden aldımmenü yü buraya yazıyoruz?
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah ateşi daha da yükselmez, çabucak toparlar kuzumBize acil yolu gözüktü kızımın ateşi 38.5 oldu ...gelirim yine
Yok ya okadarmiBenim 1haftalik sabah kahvaltım kadar
Batu85 kiskandim bende kendime bundan sonra böyle tabak hazırlıcam inşaat işçileri gibi besleniyormusum kendimi öyle gariban hissettim
Akşama kadar 15 bin adım atmışım zatenToptan günaydın Canım'larım
Ooo süperrrr canım, cumaya neler
İdeal bir kahvaltı tabağı olmuş, yalnız o kadar fındığı yediysen depar atman gerekebilir zira muzunda enerjisi yüksekAfiyet olsun canım
Ahhh o tartı yok mu şu saatte beni yemekten alıkoyan tek şey.Cuma tartıda eksi göremezsem diye ben çok strese giriyorum, kaçamak yapsam bile bi şekilde dengelemeye çalışıyorum. Dediğin gibi etkisi oluyor cnm ❤
Afıyet olsun canım akşam menunde hem makarna hem ekmek olmuş neysekı mıktarları az2 Eylül menüsü
12.00 kahvaltı
İki dilim ekşi mayalı ekmek, nerdeyse yağsız pişmiş biberli domates 2 kaşık, yarım dilim tulum, 1.5 sahanda yumurta, 1.5 ceviz ile 2 tatlı kaşığı kadar petekli bal (sıvısı çok degildi)
18.00 akşam
2 kaşık domtesli biberli makarna, 3 büyük parça haşlanmış brokoli (sarımsaklı yoğurt ve limonlu zeytinyağlı sos ile, yağlı sosu yok denecek kadar az kullandım kendi tabagimda), malesef bir dilim de ekmek yedim yemeği bitince
Su 2.5 lt
Spor 11.000 adım 165 puan.
Cnm her hafta rakiplerin değiştiğini bilmiyordumAynn benim şu abur cubur dan çektiğimi kimseden cekmedim
Aynn canım teşekkür ederim bilgi için bu ara unuttuğum bir şeydi uygulayacagim
Ama her hafta değişiyor ya oyuzden demiştim
@Gulumse25 mesajını alintilayamadim
Yorumumu yazayım ..
Canım maşallah sen süper gidiyorsun inşallah senin azmin bendede olur bir yıldır diyetteyim 20 kilo verdim işte bu ara böyleyim inşallah tekrar motive olurum
Kızlar iyi geceler
Bugünkü menüm 12:00 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
1 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu kadar peynir
1 küçük salatalık
1 avuç karışık kuruyemiş
17:30 akşam yemeği
200 gr kadar kavurma
2 yk pilav
1 dilim kavun
22:30 1 sade kahve
1 kare beyaz çikolata
2 lt su
6000 adım atıldı.
Afıyet olsun9.00 2 dlmekmek, 1 ceviz, 2 dlm peynir, 1 yumurta haslama, 7 zeyrin, domates, salatalik
13.30 1 seftali, 4 yk yulaf, tarcinli yogurt
15.30 yarim elma, 5 uzum, 1 bardak sut
19.30 firinda kizartilmis 1 kucuk patlicandan karniyarik, yogurt, salatalik, ev yapimi az tuzlu tursu
Değiştirsek daha güzel olur diyr düşündüm aktif olmayanlar da var yeni gelenlerde var canımCnm her hafta rakiplerin değiştiğini bilmiyordum
Afıyet olsun akşam küçük bır kaçamak yapmışsın ama sporunla telafı olmuştur2 Eylül menü
08:15 2 yumurta ile omlet 2 dilim peynir 1 dilim ekmek bolca yeşillik
13:00 8 kaşık yeşil mercimek 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
16:30 1 pors olacak şekilde karışık meyve 1 bardak süt
19:30 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, salata
20:30 2 tane gofret
3.5 litre su
30 dk bisiklet
1 saat ev işi
10 dk bölgesel egzersiz
@Negohatun
benimde canım tatlı bişeyler istiyor şu andaAhhh o tartı yok mu şu saatte beni yemekten alıkoyan tek şey.
Alıştıra alıştıra yapsın amaCardio videosu olur mu canım onu severek yapıyorum bulup atayım
Neyse onu kaçırmışsın bu sefer 21 olacak iyi takip etYuh 9 gün şekersiz mi yaptın
Seeeennnnn
Ankaaaaaaa
Ben ne yapıyordum o ara acaba hahahaha
Kolay gelsin canım yapınca bana kızmazsın insallah1dk ya cardio videosu başlıyorum
Gelenleri beklerim :)
Afıyet olsun canımBugun ki menüm
Sabah 10:00
2 çatal labne
5 dilim peynir
5 dilim salatalık
3 dilim diyet ekmeği
Biraz üzüm
3 yemek kaşığı melemen (yumurtasiz)
1 yumurta haşlama
Ara
2 bardak limonlu zencefil çayı
2 tane kuru incir
Akşam 15:30
3yemek kaşığı melemen
2 yumurta haşlama
Su 2 lt olur
Spor 40 dk yürüyüş
Uyumadan zencefil limon çayımdan içerim
Benim sabah tartı kontrolüm var kaslarım şişmesin1dk ya cardio videosu başlıyorum
Gelenleri beklerim :)
Alıştıra alıştıra yapsın ama
3 Eylül Menüsü
8:30 = Biberli omlet, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği
10:30 = 3 erik
15:00 = 2 lahmacun, salata, ayran
18:00 = 6 kaşık kabak sote, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 500 ip : 100 puan
5 bin adım : 75 puan
30 dk eliptik : 120 puan
Toplam : 295 puan
Zipzip- Zipzip- [IMG alt="bluegreeneyes"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/777/777836.jpg?1489401865[/IMG] bluegreeneyes
3 Eylül menüsü
11.00 kahvaltı
Yoğurt kürü
13.00 öğle
Kıtır salatası, benim verdiğim bir isim (1 domates, 2 salatalık, 2 acı kıl biber, 2 büyük dilim peynir, limon, zeytinyağı, altınbaşak diyet bisküvi, hepsini karıştırıp salata yapiyorum) 1 kupa 5 i 1 arada çay.
17.30 akşam
4 kaşık taze fasulye, 3 kaşık bol yeşillikli ve kornisonlu patates salatası, 1 dilim ekşi mayalı ekmek.
Su 2 lt şimdilik
20 dk koşu bandında yürüyüş.
Afıyet olsun guzel menü ler3 Eylül menü;
10.30 1 haşlanmış yumurta 3 zeytin 1 dilim beyaz peynir 1 ceviz 1 dilim çavdar ekmeği yeşillik domates salatalik şekersiz çay.
12.00 sade türk kahvesi
15.00 2 armut ( fazla biliyorum canım bugün çok tatlı istedi en azından meyve yiyim dedim)
17.00 yeşil çay 1 avuç leblebi
19.00 1 tabak musakka (patlıcanlari kizartmadim) 1 kase yoğurt.
Su 2 lt yatana kadar 3 olur
Spor 45 dakika zumba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?