Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afıyet olsun guzel menuler

Canım Canan Karatay bunun için var işte...Karatay diyetini yaparsan açlık krizleri olmuyor diyor. Tatlı canın istediğinde kahvenin yanında kuru kayısı yiyebilirsin ben öyle yapıyorum
Evt bu ara Karatay yapmayı düşünüyorum zamaninda yapmış ve güzel kilo vermiştim ve şeker isteğim olmamıştı .

Yaaa cook geçmiş olsun canim
Sıkıntı yapma canim yazmakta zorlanıyorsan sonra yazarsin

Geçmiş olsun canım silverdin krem sür çok iyi geliyor yaniga

Evet haklisin canım , yoğurtla tüketilmeli şekerli şeyler işte işimize gelmiyor aslında herşeyi biliyoruz uygulamıyoruz
oyle canim aman sindi dursun bir dahakine yapatim diyoruz sonra yapmaya yapmaya ubutuyoruz iste oysa biliyoruz cogu seyi bu daha kotu :))) zaten uygulasak burda isimiz neydi ama zamanla oturtacagiz canim
rica ederim canim benim

Iyi aksamlar ablacım bayram izni sana yaramadı ne güzel daha dikkatli olurdun ama kacamak yaptın diye yarın da kacamak yapmak yok yarın her zamanki güzel menülerini bekliyorum
Evet canım düzenim bozulunca toparnmam bayağı zaman alıyor

merhaba canım nasılsın
Teşekkür ederim canım kiloları verirsem daha iyi olacağım
Sen nasılsın

Dengeli bir menü olmuş canım Afiyet olsun

Menüde sporda gayet güzel olmuş canım

Menü dengeli olmuş canım , sporda yapmışsın

Gayet güzel bir menü olmuş dengeli , suyuda içmişsin

Afiyet olsun canım, diğer öğünlerinde dengelersin

Bu menü ve sporla sen beni yenersin rakibem

Menülerin yine güzel ve sağlıklı olmuş canım

Afiyet olsun canım güzel menü

Afiyet olsun canım gayet güzel menü

Menünde sporunda güzel olmuş canım

Bugünkü menu
Sabah: 2 yumurta
Peynır zeytın
2 dılım tb ekmegı
Akşam: 2 tabak şehrıye corbası
Bir kase yoğurt
4 ymk salata
Ara: 4-5 kuru hurma
Afiyet olsun canım hafif bir menü olmuş

Kizlarrrrrrrrrrrrrr cardio videosu yaptım yorumlarımı yazıyorum

1. Baştaki hatun aşırı özgüvenli görür görmez manyak bu kadın kesin coşacağız dedim. Sonra diğer tipler çıktı anam hepsi fit hepsi taş

2. Videonun ortasında 1 dk mola verdiler ben sok kocama bagirdim cocuk uyanacakti az kaldi gercek mi bu dedim yere attim hemen kendimi dinlendim haahahah

3. Bi tane harekette kadına küfrettim manyak misin biz nasıl yapalım bunu dedim.ama yine de yapmaya çalıştım.valla bence yaptım ya hahahah

4. Genel.olarak da popomdan aşağıya ter aktı hahahaha

Toplam 29 dakika canım ama son 10 dakikası esneme hareketleri yapıyor zaten
Spor yaptıgın için sana zor gelmeyebilir ama ben ilk yaptıgım da hatta gecenlerde yaptıgımda 15 dakika zor yapabildim

Yine coooook güzel.bir menü

Dengeli ideal cok guzel

Ordaki kadina bayiliyorum
Gerçekten guzel ter artırıyor lesliden daha cok beğeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…