31 sayfa gerideyim, geliyorum okuyarak. Öğlenden beri ne konuştunuz bu kadar merak ettim
yesa Rakibim buradaysan sen videoya bak, izleyene kadar ancak gelirim :)))
Normalde spor yapıyorsan çok zorlamamistir herhalde canimm.Valla step 1 step 2 boosted yaptım yakın zamanda
Leslie videoları biliyorum.zaten
Zamanında jillianda yapmıştım
Vurmaz Heralde jajajaj
aaa koyu renk oldu nasıl oldi ki hahahah
Teşekkür ederim.. sende hoşgeldin.geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun canım, neyle yaktin. Çok mu kötü.Canım internet sıkıntısı yaşıyorum, oyuzden giremiyorum foruma. Birde elimi yaktim zaten kullanamıyorum elimi...
Dun sabah tartıldım. 100gr eksi çıkmıştım.
Menulerimi yazıyorum sabah paylaşıcam.
Normalde spor yapıyorsan çok zorlamamistir herhalde canimm.
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim.. sende hoşgeldin.
Uykum gelse hemen yatcam valla. Sabah güzel bir kahvaltıyı hakettik bence.Kalkin yatalım anlaşıldı herkes krize girdi
Teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canım
Menüleri yine diger sayfada yazıyoruz canım
Hangi harekete kufrettin canım çok merak ettimKizlarrrrrrrrrrrrrr cardio videosu yaptım yorumlarımı yazıyorum
1. Baştaki hatun aşırı özgüvenli görür görmez manyak bu kadın kesin coşacağız dedim. Sonra diğer tipler çıktı anam hepsi fit hepsi taş
2. Videonun ortasında 1 dk mola verdiler ben sok kocama bagirdim cocuk uyanacakti az kaldi gercek mi bu dedim yere attim hemen kendimi dinlendim haahahah
3. Bi tane harekette kadına küfrettim manyak misin biz nasıl yapalım bunu dedim.ama yine de yapmaya çalıştım.valla bence yaptım ya hahahah
4. Genel.olarak da popomdan aşağıya ter aktı hahahaha
Hatta demişti ki; tanınmış bir diyetisyendi, güvenilir sanmıştım, nasıl böyle sağlıksız bir öneride bulunur diye epey de sinirlenmişti. Ellerimde titremeyle uyandım, bir şeyler yediğim halde ancak kendime geldim de demişti canımm...Aa hatırladım kötü olduğu zamanı.
Ekmek benim en zayıf noktam
Gecmis olsun canım
Menüleri yine diger sayfada yazıyoruz canım
Evet canım düzenim bozulunca toparnmam bayağı zaman alıyor
Teşekkür ederim canım kiloları verirsem daha iyi olacağım
Sen nasılsın
Salgın var demek ki canım cok geçmiş olsun sabaha kadar duzelir inşallahAyyy bütün hastaneler doluydu kizlar çocuklar hep ateşli... 3 hastane gezdik yer yok serum yerine iğne yaptılar eve geldik.. kuzulara dikkat edin ...
Hangi harekete kufrettin canım çok merak ettimben çok sevdim bu videoyu, sık sık yapıyorum, başka hiçbir şeyde bu kadar terlemiyorum.
Cnm çok geçmiş olsun, inşallah ateşi daha da yükselmez, çabucak toparlar kuzum
Ben bugün kızımla uğraştım ama 45 dk yürüyüş yaptım
menuleri iki yerdede paylasanlar var canim hem oraya hem buraya yaziyorlarbenimde ekmekle yaşayabilirim o derece
burada menü gördüm de sorayım dedimm
valla aynen bende kilo versem çok iyi olacagım, hatta verdigimi almasam faha iyi olacagım :haha: neyseki eylül ayı geldi diyet vakti tam
menuleri iki yerdede paylasanlar var canim hem oraya hem buraya yaziyorlar
Evet canım hepsini hatırlıyorum. Ben bu ara spora ara verip normal yemeye devam edeceğim. Bir de senin dediğin kaydetme işini yapacağım.Hatta demişti ki; tanınmış bir diyetisyendi, güvenilir sanmıştım, nasıl böyle sağlıksız bir öneride bulunur diye epey de sinirlenmişti. Ellerimde titremeyle uyandım, bir şeyler yediğim halde ancak kendime geldim de demişti canımm...
Normalde sadece oraya yaziyorduk canim takip etmesi açısındanSadece orasi olsa daha iyi sanki kaptan
Sen bilirsin tabii ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?