Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

31 sayfa gerideyim, geliyorum okuyarak. Öğlenden beri ne konuştunuz bu kadar merak ettim

yesa Rakibim buradaysan sen videoya bak, izleyene kadar ancak gelirim :)))

Hemen kaydettim canım bugün cardio yaptım spor olayı kapandı artık

Yarina olmazsa bunu yapayım.

Perşembeye de leslie fast walk yapacağım gruptan bir arkadaş önerdi yine

Çok geçmiş olsun canım, neyle yaktin. Çok mu kötü.

Hangi harekete kufrettin canım çok merak ettim ben çok sevdim bu videoyu, sık sık yapıyorum, başka hiçbir şeyde bu kadar terlemiyorum.

Aa hatırladım kötü olduğu zamanı.
Hatta demişti ki; tanınmış bir diyetisyendi, güvenilir sanmıştım, nasıl böyle sağlıksız bir öneride bulunur diye epey de sinirlenmişti. Ellerimde titremeyle uyandım, bir şeyler yediğim halde ancak kendime geldim de demişti canımm...

Ekmek benim en zayıf noktam

benimde ekmekle yaşayabilirim o derece

Gecmis olsun canım

Menüleri yine diger sayfada yazıyoruz canım

burada menü gördüm de sorayım dedimm

Evet canım düzenim bozulunca toparnmam bayağı zaman alıyor

Teşekkür ederim canım kiloları verirsem daha iyi olacağım
Sen nasılsın

valla aynen bende kilo versem çok iyi olacagım, hatta verdigimi almasam faha iyi olacagım :haha: neyseki eylül ayı geldi diyet vakti tam

Hangi harekete kufrettin canım çok merak ettim ben çok sevdim bu videoyu, sık sık yapıyorum, başka hiçbir şeyde bu kadar terlemiyorum.

Manyak kadın ayakları hafif açıp çömelmişken pat diye sırtını döndü bana. Ne oluyor demeye kalmadı hoopp geri dondu tekrar hahaahha

Bence de bayaa terletiyor canım.gyzel.video

menuleri iki yerdede paylasanlar var canim hem oraya hem buraya yaziyorlar

Evet canım hepsini hatırlıyorum. Ben bu ara spora ara verip normal yemeye devam edeceğim. Bir de senin dediğin kaydetme işini yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…