Evet ya o zor bir hareket. İzlerken hepsi çok kolay görünüyor aslında ama aralıksız hızlı hızlı yapmak zorluyor.Manyak kadın ayakları hafif açıp çömelmişken pat diye sırtını döndü bana. Ne oluyor demeye kalmadı hoopp geri dondu tekrar hahaahha
Bence de bayaa terletiyor canım.gyzel.video
Allah bağışlasın canım, çok şirinler, hele o ufaklığı mıncıklayasım geldi epey :))))4 ve bir buçuk yaşlarındalar cnm
Gülümsecim yapmaya üşenmezsen senin için bir tarifim var. İsmini antinkuntin koymustuk arkadaşlarla. Keşfettikten altı ay sonra benzerini Starbucks ta gördüm .Benimki kadar lezzetli değildi yiyip denedim.Çayın yanında bişey olmayınca ağzım burusuyor hiç bir tat alamıyorum sana afiyet olsun bacı
Asıl demir eksikliğinin kendisi iştah açar, kilo yapar, çarpıntı, kaşıntı, yutkunma güçlüğü ve de bazen kasma yapar boğazda canım. Eksiklik geçtikçe vücut normalleşecektir canım.Buna sevindim inş nefsime hakim ola bilirim
Bu tarifler bu ara cok moda her yerde katsima cikiyor cok da heves ediyorum ama bir turlu firsatim olmadi ellerine saglik canim senin tarif cok da saglikli duruyorGülümsecim yapmaya üşenmezsen senin için bir tarifim var. İsmini antinkuntin koymustuk arkadaşlarla. Keşfettikten altı ay sonra benzerini Starbucks ta gördüm .Benimki kadar lezzetli değildi yiyip denedim.
Tarif şöyle
İki bardak yulaf ezmesi ( yarısını blendrda iyice un haline getiriyoruz)
Üç hurma( ılık suda birkaç saat ıslatılmış)
Üç gün kurusu kayısı( ince kıyılmış)
Bir muz
Rendelenmiş sarı veya kırmızı elma
İki yumurta
Üç kaşık yoğurt veya yarım çay bardağı süt
Bir çay kaşığı tarçın
Bir yemek kaşığı bal veya pekmez
Bir yemek kaşığı rezene
Bir yemek kaşığı keten tohumu
Bir avuç çekilmiş çiğ fındık/ ceviz/ badem/ yer fıstığı hangisi varsa
( Mutfakta bulundurduğunuz her türlü tohum olabilir kabak çekirdeği, kendir tohumu vs)
Bir yemek kaşığı zeytinyağı ( isteğe bağlı bunu en son yaptığımda denedim )
Bunları karıştırıyoruz kaşıkla yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz.
180 derecede kokusu gelene kadar kontrollü altı kızarana kadar pişiriyoruz. 20-25 dakika yeterli.
Tatlı kriziniz tuttuğunda ya da çayın yanında müthiş doyurucu besleyici bir atıştırmalık oluyor. İçeriğini değiştirmek hayal gücünüze bağlı...bir defasında diyet lorla yapmıştım o da güzel olmuştu....
Ellerine sağlık canım , bağırsakta çalıştırıyorsaEki Görüntüle 2304143
Bu da antinkuntin kurabiyemin kendisi... görünüşe aldanmayin o tam bir diyet dostu...bağırsak problemi olan arkadaşlar hiç çekinmeden yiyin.
Enerji karatayim benimmmAsıl demir eksikliğinin kendisi iştah açar, kilo yapar, çarpıntı, kaşıntı, yutkunma güçlüğü ve de bazen kasma yapar boğazda canım. Eksiklik geçtikçe vücut normalleşecektir canım.
Kalsiyum içeren besinlerle, demir içeren besinleri aynı almamaya özen göster, aralarında biraz süre olsun. Birbirinin emilimini engellerler.
Ve demir içeren besinlerle beraber C vitamini içeren besinleri beraber alırsan bunlarda birbirinin emilimini kolaylaştırır. Mesela et de demir çok ve maydanoz, biber, limon, portakal gibi besinlerde de C vitamini çok. Et yemeğiyle salata, portakal suyu vs uygun ama yoğurt uygun değil gibi. Allah şifa versin
Keten tohumu ve kayısı miktarını birazcık artirirsak daha da iyi sonuç alıyoruz bağırsak probleminde..Ellerine sağlık canım , bağırsakta çalıştırıyorsa
Eskiden kalma bilgiler işte prensesim, lazım oldukça çıkıyor hafızamın derinliklerindenEnerji karatayim benimmm
Geçmiş olsun canımAyyy bütün hastaneler doluydu kizlar çocuklar hep ateşli... 3 hastane gezdik yer yok serum yerine iğne yaptılar eve geldik.. kuzulara dikkat edin ...
Teşekkür ederim canimGeçmiş olsun canım
Eline sağlık ablacim cok guzel görünüyorEki Görüntüle 2304143
Bu da antinkuntin kurabiyemin kendisi... görünüşe aldanmayin o tam bir diyet dostu...bağırsak problemi olan arkadaşlar hiç çekinmeden yiyin.
Hem de bu saatte asla olmazay çok açım ilk günün kaçamgı olmaz mı
Sagol canım:)Vay be, okudukça sayfa da ileri ileri gidiyor. Köpeğin kendi kuyruğunu kovalaması gibi bir türlü geçmişi geleceğe bağlayamadımŞu menümü yazayım da çıkayım, yarın da çok meşgul olacağım.
Yonahime tatlım geçmiş olsun. Sen İzmir de mi yaşıyorsun?
Kolay gelsin canim.yogurt yada ayran tuketebilirsinneyse gideyim ütü yapayım belki karnım doyar
Kolay gelsin canim.yogurt yada ayran tuketebilirsin
Saat gec oldu zaten sabah guzel bir kahvaltı yaparsın canimagzımı vurmayım devamı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?