Öğlen çok gelince akşam hiç yemeyecektim, acıkmamak için geçiştirdim canım.Afıyet olsun akşam menusu yetersız gıbı geldi
Tamam canım, girebildiğin zamanalr topluca yazıp yorumlarsin olmazsa.Evet haklısın.
Hemen yazıyorum.
Benim net problemim var ama en kısa zamanda halledeceğim inşallah
Rica ederim ❤ Evet canım, söylediklerine göre dengesiz beslenme kaynaklı görünüyor. İyice karışık hal almadan çözmen iyi olur.Canım Dr hemen ilaç verince ailemdede olduğu için sürekli ilaç kullanmaktan korktum anneme 50 yaşından sonra çıktı ama gençliğinde yoktu ..
Bir kaç gün sabah olctum 70 idi 20 li yaslarimdan beri zaman zaman kan şekeri düşüklüğü( titreme iç geçme mide bulantısı ) oluyor yemek yiyince geçiyor bununda şekerle bi ilgisi varmı..
aile doktoruna gidip bı takip yaptırayım oyleyse
Çok teşekkür ederim drlar senin gibi anlatmadigi için hep erteledim ..
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarrrrrr
Bugün günlerden dikkat etme günü.
Sabah birinciyiz unutmayın
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤günaydın şişliklerim ödemlerim iniyor yavaş yavaş bakalım yarın ne olacak bu hafta alışma haftasıydı, haftaya daha iyi kurarım düzenimi
Günaydın canım ❤Günaydın herkese mutlu günler
Günaydın canım ❤GÜnaydın
Leslie ile başladım güne. 1 mil yapabildim ama olsun
Günaydın canım ❤Gunaydin guzelliklerrthadi hatunlar kopruden once son cikis menulere dikkat fazla spor da yapip kaslari sisirmeyelim yarin 1. Lik partimiz var yorulacagiz zaten
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Günaydın güzel insanlar
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın şekerler
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın cnmGunaydin guzelliklerrthadi hatunlar kopruden once son cikis menulere dikkat fazla spor da yapip kaslari sisirmeyelim yarin 1. Lik partimiz var yorulacagiz zaten
Günaydın canım ❤Günaydın kızlarYeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun :) ben büyüğü krese bıraktım küçüğü yanıma aldım işe geldim :) abimizin ikinci senesi olduğu için kalmanıza gerek yok gidebilirsiniz diyerek bizi başından gönderdi
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Günaydınnnnnn hayırlı sabahlar
Sagol canım hepimize hayırlı uğurlu olsun inş AllahGünaydın kızlarYeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun :) ben büyüğü krese bıraktım küçüğü yanıma aldım işe geldim :) abimizin ikinci senesi olduğu için kalmanıza gerek yok gidebilirsiniz diyerek bizi başından gönderdi
Günaydın canım ❤
Hadi hayırlı olsun canım okulu
Günaydın canım ❤
Sagol canım hepimize hayırlı uğurlu olsun inş Allahpazartesi maraton başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?