Aynen cnm oda destekliyor bni çok iyi oluyorNe güzel bir arkadasmis. Herkese lazım.
Canim ben sabah kızımı bırakıyorum daha eve gelmiyorum o sira çıkıp yürüyorum bugünde 1 saat yürüdum yağmur yagmasaydi 2 saat olurdu yağmur varBiraz kaçamaklı olmuş, telâfi edebilirsin canım
Poğaça olmasa güzel menü ama sporda güzel erimiştir inşallah
Menü çok güzel, 3 saat yürüyüş mükemmel bende sabahları yürümek istiyorum bakalım ne zaman başaracağım
Sabah ekmek grubu fazla olmuş canım, { ekşi mayalı ekmeği bende çok seviyorum }
Regl dönemi bayağı zorluyor seni
Menün çok güzel ve dengeli olmuş canım
Menün sağlıklı ve dengeli olmuş canım
Sporda menüde çok iyi Afiyet olsun canım
Sporunda menünde çok güzel olmuş canım, gelsin eksiler
Menün güzel olmus canım, Annenede geçmiş olsun
Menüde sporda mükemmel olmuş canım
Dengeli bir menü ideal bir spor maşallah
Gayet güzel bir menü olmuş canım Afiyet olsun
Güzel ve sağlıklı menü olmuş canım
Yürüyüşte menüde harika olmuş canım
Menünde sporunda güzel olmuş canım
Olabilirsin canım cünkü yediklerine dikkat ettin ve spor yapıyorsunKızlar bugün tartida 71.1 çıktım sizce dogrumudur bilemedim hep çıktığım tarti ama 1 kilo vermiş olabilirmiyim
Canım afiyet olsun, menün güzel görünüyor. Senin gibi ertesi gün yorgun kalksaydım vaktim de olsaydı ; sonraki gün sabah açken spor yapıp sonra kahvaltımı yaparım, öğlen gibi de biraz uyurdum. Akşamda yürüyüş yapardım. İpi ve bu tarz bir şeyi dene olmazsa, bakalım hangisi sana iyi gelecek. Birde kakulenin iyi geldiğini okumuştum, dinçlik yapıyormuş, denemedim hiç.Selamlar dünkü menümu yazayım.
Sabah 10.30
1.5 dilim kızarmış kepek ekmek
2dilim.kasarli domates
4 5 zeytin
1dilim peynir
Ara 13
4tane mürdüm eriği
Ara 15
5 tane susamlı çubuk karker
Akşam 18.
Bı tabak kısır
Bol yeşillik
Şu 2litre
Spor yok maalesef
Ya spor yoruyor sanırım beni. Bide geç geldik eve hemen uyudum.
Spor yaptigim günlerin ertesi günü yorgun kalkıyorum.
Günlük 15 20dk ziplamayi deneyeceğim.
Ablacım çok güzel, gayet hafif olmuş, afiyet olsun. Spor yapmadığın için mi böyle yoksa miktarları azalttın mı?8:30
1 su bardağı kefir, 2 taze incir, 1 k.k. beyaz peynir
13:00
3 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
15:00
Yulaf lapası , 2 ceviz
20:30
1 tane kıymalı,bulgurlu biber dolması ,2 kaşık yoğurt
Canım afiyet olsun, bence güzel bir menü, ara öğün olsa da çekirdeğin saati biraz düşündürttü ama 1 avuç çekirdek zayıflamaya destek diyorlar, 2 avuç neye destek bilemedimKızlar hayırlı geceler❤
Bugünkü menüm;
Aç karnına 1 bardak ceviz suyu+ 2 tam ceviz içi
sabah 10:30 kahvaltı
1 dilim tt ekmek
1 fincan şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu büyüklüğünde süzme peynir
1 fincan şekersiz türk kahvesi
Domates
12:30 ara
1/2 yeşil elma + 1 bardak süt
15:30 ara
1/2 şeftali
10-12 adet siyah üzüm
20:00 akşam yemeği
1 kase bulgurlu yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 yk kavurma
22:00 1 sade soda
2 avuç tuzsuz çekirdek
23:30 form çayı
2 lt su
Leslie 5K yapıldı.
4000 adım (3 km yürüyüş)
Canım bu saatler neden böyle, gece yemeği olmuş o artık, Aslında yediklerin çok güzel, ama miktarlar ve saatler biraz sıkıntılı olmuş. Afiyet olsun canım, umarım yürüyüş geç saatlerdedir.Sabah kahvaltısı saat 11.30
1tane sivri biberli omlet
1dilim tel peynir
1kasik lor
2dilim tam tahıllı ekmek
Ara öğün saat 13.30
1tane yaş incir
Öğlen yemeği saat 17.00
1kase ayran çorbası
2kasik etli taze fasulye
2dilim kavun
10tane yeşil üzüm
Aksam yemeği saat 21.30
2kase mantar çorbası
1kasik patates salatası
Yarım salatalık
Yarım domates
2litre su
60dk yürüyüş =60puan
Prensesim evinde olup olmadığını menünden anlıyorum biliyorsun4 eylul menu bildirimim
9.30 1 yumurta haslama, 1 dlm peynir, 7 zeytin, domates, salatalik, 2 dlm ekmek
13.30 yarim kucuk muz, yarim armut, 4 yk yulaf, yarim kase tarcinli yogurt
15.30 1 seftali, 1 erik, 1 bardak tarcinli sut
19.30 8 sarma( bulgur pirinc karisik), salatalik, az tuzlu ev tursusu
Afiyet olsun canım, menün çok sağlıklı. Kardiyo da güzel, kısa ama etkili olmuş gibi. Demek ki 30 dk falan yapsan uçardın bu menüyle :)4 Eylül menü
11.00 peynirli omlet kadar peynir 2 dilim 5 zeytin 1 tatlı kaşığı tahin pekmez domates salatalik şekersiz çay
13.00 sade türk kahvesi
20.00 5 ızgara köfte 3 parca ızgara tavuk bol salata 2 bardak ayran maden suyu
Su 3 lt Spor 10 dakika kardiyo egzersizi
Tam bir diyet menüsü, maşaallah canım, Bu menüye o yürüyüş çok iyi. Canım sen bu şekilde devam edersen yakın zamanda çok acayip kilo verirsin. Gerçekten çok beğendim, ölçülü, net ve sağlıklı :)Sabah 9.30
Gevrekli hazır activa
2 gibi yulaf
Hurma kuru kayısı
Keten tohumu,chia az
Süt
6 gibi tavuk
Salata ayran
1 saat yuruyus
Hay maşaallah yürüyüşe bak :)))) Canım senin menülerini de genelde beğeniyorum, çok düzenlisin, bazen yaramazlıkların olsa da genelde mütevazi, ideal. Sadece gece 22 de ki ara öğünlerine biraz takılıyorum. Yemesen acıkıyor musun? Onu az daha geri alsan veya kaldırsan nasıl olur ki? Gerçi abartmıyorsun ama damlaya damlaya göl olur misali, acaba diyorum...Kızlar dünkü menüm; saat 11:30 kahvaltı
1 bardak cevizli su ( 2 tam ceviz içi ile)
1 marmelatlı poğaça
1 büyük dilim süzme peynir
1 fincan şekersiz çay
Domates
13:30 ara 1 duble şekersiz türk kahvesi
Akşam 17:30 ara 1/2 muz
19:00 akşam yemeği
1 kase yeşil pirinçli mercimek çorbası
1 kase yoğurt
22:00 1 sade soda
1 küçük salkım siyah üzüm
23:30 1 fincan form çayı
2 lt su
11500 adım (7,3 km yürüyüş)
Elmalar küçük demiştin sanırım. Ortalama elmaya göre orantılasak en çok 2-2,5 elma olsa, bence güzel. Zaten saatlerce yürümüşsün. Menün de oldukça hafif. Canım sen bu ayarla devam edersen bir derece gelir sanıyorum. Afiyet olsunBugün ki menüm
Sabah 7:30
Zencefil limonlu çay
Kahvaltı 9:30
Arkadaşımla yürüyüşe çıktık sahipsiz elma ağaçları olur almanyada çok görünce dayanamadim
5 tane elma yedim
Ara
Bir kahve sütsüz şekersiz
Öğlen 12:30
4 yemek kaşığı melemen
1 dilim ekmek
Ara
Zencefil limonlu çay
Bir turkkahvesi şekersiz
Akşam 16:30
Bir porsiyon yumurtalı ıspanak.
Su 1 lt
Spor 3 saat yürüyüş
O zaman sporun çok hoş diyelim :))))) Afiyet olsun canım, ölçülü olmuş. Annene de çok geçmiş olsun.4 Eylül
Sabah 7.42 3 -tane- üzüm, yarım elma
Saat 8.45 7 zeytin,5 erik kurusu,2 dilim domates,maydanoz, peynir, 3/4 porsiyon kavurmalı yumurta
Öğlen 12.50 1 tabak kuru fasulye 1 küçük kase mantar çorbası 1,5 bardak ayran
Saat 17.30 bi avuçtan biraz fazla 1,5 avuç gibi kabuksuz tuzlu fıstık
Saat 20.16 bir tabak dolusu mantar sote 2 kaşık haşlanmış yoğurtlu karnabahar 4 tane fındık
Spor: annemi hastaneye götürdüm 1,5 saat boyunca defalarca o koridordan öbür koridora o kattan bu kata inip çıktım kendime “çok” puan veriyorum
Canım afiyet olsun, güzel menü, dengeli olmuş. Spor da güzel :)4 Eylül Menüsü
9:00 = 1 tost, 3 zeytin, domates, 1 erik
13:00 = 6 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt
16: 00 = 2 eti form
19: 00 = Soğanlı kıyma, 1 kase yoğurt
Su: 2 litre
Spor : 60 dk bisiklet
@bluegreeneyes
Çok kalabalık gibi görünse de güzel menü canım. Sadece öğlen ekmeği 1 tane yesen de sana yeterdi diyeceğim ama sporun saatini bilemediğim için diyemiyorum. Sporun zaten çok güzel :)4 Eylül menü
08:00 2 yumurta, bol yeşillikli salata, 1 dilim ekmek ,1 bardak süt
12:00 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, domates salatalık, 3 zeytin
16:30 1 nektarı, 1pors üzüm, 1 bardak süt
19:00 8 kaşık Taze fasulye, 1 kaşık yoğurt, bolca salata
3.5 litre su, 1 fincan kişniş tohumu çayı, 1 fincan rezene ( bunları yazmayı hep unutuyorum)
Spor; 30 dk bisiklet, 45 sn plank, 2 saat ev işi
Nego Zipzip-
Hımmm, geldik rakibemin menüsüne. Diyecek bir şey bulamadım iyi miSabah 9
Yumurta
Salatalık
Domates
Biber
Peynir
4 zeytin
12.00
Kefir
14.00
Meyve barlardan icinde şeker yok hurma ve fındık var onun yarısı. 123 kalori diyordu bolu 2
Yine o ara pazardan dönünce
5 6 üzüm.attim.agzima
Bi de heveslendim mandalina almıştım 1 tane civarında yedim
Akşam
Yoğurtlu ıspanak
Spor sonra
Afiyet olsun canım, bence çok güzel olmuş. Protein ve karbonhidratı dengelemişsin, hatta protein daha baskın olmuş. İşte bu menüye bir spor çok yakışırdı. Yazmadığın için yapıp yapmadığını bilemiyorum.Bugünkü menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Peynır zeytın
2 dılım tb ekmegı
Şekersız çay
Ara: 2 tane şeftalı
2 tl su
Akşam: Bır tabak kuru fasulye
Bır kase yogurt
Tatlımm afiyet olsun ve çok geçmiş olsun :/ Çektiğin sıkıntıya çok üzülüyorum, bu bahane ile az yemene de seviniyorum, karma karışık duygular oldu. Spora zaten gerek de yokmuş şu durumunda. Bakalım regl bitince ne durumda olursun4 Eylül menüsü
11.30 kahvalti
2 dilim ekşi mayalı ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 orta boy haşlanmış patates biraz zeytinyağı ve baharat, yarım dilim tulum peyniri.
17.00 akşam
1 dilim kepekli ekmek boyutunda kek. Regl yüzünden ağrım ve bulantim çok ancak bunu yiyebildim
Su 1 lt, bulantidan icemiyorum.
Spor yok
Süper menü ve manzara :)))))) Maşaallah canım, afiyet olsun04/09/2019
9:30
Eki Görüntüle 2304387
Öğle 3 kaşık yulaf 1 bardak süt çeyrek muz 3 hurma
Eki Görüntüle 2304388
16:00
Eki Görüntüle 2304389
19:00
Eki Görüntüle 2304390
Spor
1020 ip atlamaEki Görüntüle 2304392
Olabilir canım :)))) Şimdiye kadar tartının bozulunca eksik tarttığını hiç duymadımKızlar bugün tartida 71.1 çıktım sizce dogrumudur bilemedim hep çıktığım tarti ama 1 kilo vermiş olabilirmiyim
Günaydın canım ❤Günaydinnn
Okulunu da özlemiştir zaten. Benimki saat saymaya başladı açılsın diye.Günaydın kızlarYeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun :) ben büyüğü krese bıraktım küçüğü yanıma aldım işe geldim :) abimizin ikinci senesi olduğu için kalmanıza gerek yok gidebilirsiniz diyerek bizi başından gönderdi
Teşekkür ederimCanım afiyet olsun, güzel menü, dengeli olmuş. Spor da güzel :)
Kac günlük eksi bu canım. İlk kiloalr hızlı gidiyor bı de.Kızlar bugün tartida 71.1 çıktım sizce dogrumudur bilemedim hep çıktığım tarti ama 1 kilo vermiş olabilirmiyim
Canim çok sağol, ben de az yediğim için seviniyorum ama yumurtaliklarim sökülür gibi hissetmek kötüTatlımm afiyet olsun ve çok geçmiş olsun :/ Çektiğin sıkıntıya çok üzülüyorum, bu bahane ile az yemene de seviniyorum, karma karışık duygular oldu. Spora zaten gerek de yokmuş şu durumunda. Bakalım regl bitince ne durumda olursun
Eksi listeye yetiyor mu canımCanim çok sağol, ben de az yediğim için seviniyorum ama yumurtaliklarim sökülür gibi hissetmek kötüneyse ki sonradan yarım litre su icebildim. Regle rağmen de eksi gördüm bu sabah çok şükür. Regl şişkinliği de gidince asıl kiloyu görürüm, demek ki spor ağırlık yapıyor ben de, biraz daha hafif yapıp tartidaki rakama takilmayacagim bundan sonra.
Helal sanaŞuraya 1030 ip atlamış dili dışarı sarkan bi anka bırakayımişlerim biterse bir gün daha aktif olacağım
Ne zaman yiyorsun öğlen yemeginiayyyy nasıl acıktım
66.1 canım. 66 ile ayrilmistim. Yuzdeyi de kötü etkilerim.Eksi listeye yetiyor mu canım
Haftaya girersin o zaman canım hem 100 gramdan daha fazla verirsin66.1 canım. 66 ile ayrilmistim. Yuzdeyi de kötü etkilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?