Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim ben sabah kızımı bırakıyorum daha eve gelmiyorum o sira çıkıp yürüyorum bugünde 1 saat yürüdum yağmur yagmasaydi 2 saat olurdu yağmur var
 
Canım afiyet olsun, menün güzel görünüyor. Senin gibi ertesi gün yorgun kalksaydım vaktim de olsaydı ; sonraki gün sabah açken spor yapıp sonra kahvaltımı yaparım, öğlen gibi de biraz uyurdum. Akşamda yürüyüş yapardım. İpi ve bu tarz bir şeyi dene olmazsa, bakalım hangisi sana iyi gelecek. Birde kakulenin iyi geldiğini okumuştum, dinçlik yapıyormuş, denemedim hiç.

8:30
1 su bardağı kefir, 2 taze incir, 1 k.k. beyaz peynir

13:00
3 kaşık patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt

15:00
Yulaf lapası , 2 ceviz

20:30
1 tane kıymalı,bulgurlu biber dolması ,2 kaşık yoğurt
Ablacım çok güzel, gayet hafif olmuş, afiyet olsun. Spor yapmadığın için mi böyle yoksa miktarları azalttın mı?

Canım afiyet olsun, bence güzel bir menü, ara öğün olsa da çekirdeğin saati biraz düşündürttü ama 1 avuç çekirdek zayıflamaya destek diyorlar, 2 avuç neye destek bilemedim İyi ki abartmadın, spor da yapmışsın zaten :)

Canım bu saatler neden böyle, gece yemeği olmuş o artık, Aslında yediklerin çok güzel, ama miktarlar ve saatler biraz sıkıntılı olmuş. Afiyet olsun canım, umarım yürüyüş geç saatlerdedir.

Prensesim evinde olup olmadığını menünden anlıyorum biliyorsun Çok güzel, afiyet olsun. Sen yazmasan da zıpladığını ve yeterince su içtiğini bilmeye devam edelim mi :))) Öyle demiştin ya :)))

Afiyet olsun canım, menün çok sağlıklı. Kardiyo da güzel, kısa ama etkili olmuş gibi. Demek ki 30 dk falan yapsan uçardın bu menüyle :)

Sabah 9.30
Gevrekli hazır activa

2 gibi yulaf
Hurma kuru kayısı
Keten tohumu,chia az
Süt

6 gibi tavuk
Salata ayran

1 saat yuruyus
Tam bir diyet menüsü, maşaallah canım, Bu menüye o yürüyüş çok iyi. Canım sen bu şekilde devam edersen yakın zamanda çok acayip kilo verirsin. Gerçekten çok beğendim, ölçülü, net ve sağlıklı :)

Hay maşaallah yürüyüşe bak :)))) Canım senin menülerini de genelde beğeniyorum, çok düzenlisin, bazen yaramazlıkların olsa da genelde mütevazi, ideal. Sadece gece 22 de ki ara öğünlerine biraz takılıyorum. Yemesen acıkıyor musun? Onu az daha geri alsan veya kaldırsan nasıl olur ki? Gerçi abartmıyorsun ama damlaya damlaya göl olur misali, acaba diyorum...

Elmalar küçük demiştin sanırım. Ortalama elmaya göre orantılasak en çok 2-2,5 elma olsa, bence güzel. Zaten saatlerce yürümüşsün. Menün de oldukça hafif. Canım sen bu ayarla devam edersen bir derece gelir sanıyorum. Afiyet olsun

O zaman sporun çok hoş diyelim :))))) Afiyet olsun canım, ölçülü olmuş. Annene de çok geçmiş olsun.

4 Eylül Menüsü

9:00 = 1 tost, 3 zeytin, domates, 1 erik

13:00 = 6 kaşık taze fasulye, 1 kase yoğurt

16: 00 = 2 eti form

19: 00 = Soğanlı kıyma, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : 60 dk bisiklet

@bluegreeneyes
Canım afiyet olsun, güzel menü, dengeli olmuş. Spor da güzel :)

Çok kalabalık gibi görünse de güzel menü canım. Sadece öğlen ekmeği 1 tane yesen de sana yeterdi diyeceğim ama sporun saatini bilemediğim için diyemiyorum. Sporun zaten çok güzel :)

Hımmm, geldik rakibemin menüsüne. Diyecek bir şey bulamadım iyi mi Afiyet olsun canım :)

Afiyet olsun canım, bence çok güzel olmuş. Protein ve karbonhidratı dengelemişsin, hatta protein daha baskın olmuş. İşte bu menüye bir spor çok yakışırdı. Yazmadığın için yapıp yapmadığını bilemiyorum.

Tatlımm afiyet olsun ve çok geçmiş olsun :/ Çektiğin sıkıntıya çok üzülüyorum, bu bahane ile az yemene de seviniyorum, karma karışık duygular oldu. Spora zaten gerek de yokmuş şu durumunda. Bakalım regl bitince ne durumda olursun

Süper menü ve manzara :)))))) Maşaallah canım, afiyet olsun
 
Okulunu da özlemiştir zaten. Benimki saat saymaya başladı açılsın diye.
 
Canim çok sağol, ben de az yediğim için seviniyorum ama yumurtaliklarim sökülür gibi hissetmek kötü neyse ki sonradan yarım litre su icebildim. Regle rağmen de eksi gördüm bu sabah çok şükür. Regl şişkinliği de gidince asıl kiloyu görürüm, demek ki spor ağırlık yapıyor ben de, biraz daha hafif yapıp tartidaki rakama takilmayacagim bundan sonra.
 
Eksi listeye yetiyor mu canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…