A.S cnmSelam kizlar
Geçmiş olsun canımOglum atesliydi biraz agzi vücudundada sivilceler cikinca doktora götürdpm sükür önemli bisey yokmus ,mozerallali salatami yiyorum simdi :)
Gecmis olsun ogluna canım insallah daha iyidir simdiOglum atesliydi biraz agzi vücudundada sivilceler cikinca doktora götürdpm sükür önemli bisey yokmus ,mozerallali salatami yiyorum simdi :)
Doğru canım zor bir durum, eksi gelmesine de çook sevindi :)))) Evet senin sporların hep yoğun, ağır, bir de öyle dene. Bu arada yoğurt ve sarımsağı hiç yeme bakalım, hepsi birlikte nasıl olacak merak ediyorum. Ha aklıma gelmişken canım, hani bir arkadaşın basenler için lipolize başlamıştı, ne oldu sonuç alabildi mi?Canim çok sağol, ben de az yediğim için seviniyorum ama yumurtaliklarim sökülür gibi hissetmek kötüneyse ki sonradan yarım litre su icebildim. Regle rağmen de eksi gördüm bu sabah çok şükür. Regl şişkinliği de gidince asıl kiloyu görürüm, demek ki spor ağırlık yapıyor ben de, biraz daha hafif yapıp tartidaki rakama takilmayacagim bundan sonra.
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar şu an İyi Allah'a şükür Ateşi yok Bakalım Gece ne yapacağızGecmis olsun ogluna canım insallah daha iyidir simdi
Afiyet olsun
Dün baktım canım hiç giriş yapmamıs en son tatile gidecekti
İdare etmeye çalışırım yarınki tartıya kadarOda güzel olur canım ama az gelmez mi
Yerim seni, görüşü tatlı prensesim :)))) Tamam canım, yeni bir talimat verene kadar sadece su aklımda olacakAyyy ben senin tatliligini seveyim seker sey :)) yok suan oyle bilme canim :))) suyu bilebilirsin ama kuzum onu hala durmaksizin iciyorum :) ama ipi annemi yolladiktan sonra yapacagim su notu da geceyim inanki dun sadece yemeklerimi yerken oturdum onun disinda surekli aktiftim hem evde hem disarida
O suyu bende içe bilsem. Migdem bulamadanYerim seni, görüşü tatlı prensesim :)))) Tamam canım, yeni bir talimat verene kadar sadece su aklımda olacakAnnenin ellerinden öperim, muhabbetiniz bol olsun :) Hala yemek için baskı yapmıyor dimi
Tamam canım :))İdare etmeye çalışırım yarınki tartıya kadar
Evet canım ya hiç gelmedi, gelir belki bir ara. İnşaallah iyidir diyelimDün baktım canım hiç giriş yapmamıs en son tatile gidecekti
Kuzum su işi biraz da alışkanlık sanırım. İçtikçe içiliyor, alışıyor insan, önceleri bende çok içmek istediğimde ağzımda tutar zorla yutardım ama kısa sürede alıştım, hatta seviyorum :) İstersen arada su şişesinin içine biraz limon suyu, az toz zencefil katarak dene, o zaman bulantı yapmayacağını düşünüyorum.O suyu bende içe bilsem. Migdem bulamadan
Insallah iyidir canım okullar baslıyor pazartesi gelir belki öğretmen oldugu için mecbur dönecekEvet canım ya hiç gelmedi, gelir belki bir ara. İnşaallah iyidir diyelim
Selam kizlar
Nasılsınız kızlar bugun gıremedım fazla
Evıme boya yapılıyo bende anneme geldım
Annemın evını temızlıyorum şuan
Kendi adıma iyiyim canım, şükür, yarın bildirimler için heyecan var, sen nasılsın? Kolay gelsin canım. Ev işi de iyi spor oluyor. Dün sırf spor olsun diye halılarımı kendim yıkadım, iyi terletti :))) Haftaya düzenli olarak başlarsın inşallahBu hafta hiç spor yapamadım haftaya duzenlı olarak sporada başlıycam artık
Oglum atesliydi biraz agzi vücudundada sivilceler cikinca doktora götürdpm sükür önemli bisey yokmus ,mozerallali salatami yiyorum simdi :)
Kendi adıma iyiyim canım, şükür, yarın bildirimler için heyecan var, sen nasılsın? Kolay gelsin canım. Ev işi de iyi spor oluyor. Dün sırf spor olsun diye halılarımı kendim yıkadım, iyi terletti :))) Haftaya düzenli olarak başlarsın inşallah
Beğenmene sevindim canım, bazen değiştirsem mi diyordum :)))senin nikin ne güzel enerji veriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?