Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğru canım zor bir durum, eksi gelmesine de çook sevindi :)))) Evet senin sporların hep yoğun, ağır, bir de öyle dene. Bu arada yoğurt ve sarımsağı hiç yeme bakalım, hepsi birlikte nasıl olacak merak ediyorum. Ha aklıma gelmişken canım, hani bir arkadaşın basenler için lipolize başlamıştı, ne oldu sonuç alabildi mi?

Yerim seni, görüşü tatlı prensesim :)))) Tamam canım, yeni bir talimat verene kadar sadece su aklımda olacak Annenin ellerinden öperim, muhabbetiniz bol olsun :) Hala yemek için baskı yapmıyor dimi

O suyu bende içe bilsem. Migdem bulamadan
Kuzum su işi biraz da alışkanlık sanırım. İçtikçe içiliyor, alışıyor insan, önceleri bende çok içmek istediğimde ağzımda tutar zorla yutardım ama kısa sürede alıştım, hatta seviyorum :) İstersen arada su şişesinin içine biraz limon suyu, az toz zencefil katarak dene, o zaman bulantı yapmayacağını düşünüyorum.

Nasılsınız kızlar bugun gıremedım fazla
Evıme boya yapılıyo bende anneme geldım
Annemın evını temızlıyorum şuan
Bu hafta hiç spor yapamadım haftaya duzenlı olarak sporada başlıycam artık
Kendi adıma iyiyim canım, şükür, yarın bildirimler için heyecan var, sen nasılsın? Kolay gelsin canım. Ev işi de iyi spor oluyor. Dün sırf spor olsun diye halılarımı kendim yıkadım, iyi terletti :))) Haftaya düzenli olarak başlarsın inşallah

senin nikin ne güzel enerji veriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…