Ben o arkadaşı niye hiç görmedim başka takımdan alıntı yapmış gibi hissettimNasıl kahvaltı canım bu, sulu köfte,çorba, musakka da varAhh ahhh...
(Aman dalga geçtik sanmasın, soğutmayalım bir de. Denk gelirse konuşalım anlayalım bir durumunu. Cidden üzüldüm.)
Nereye daha garpuz kesecektikİyi geceler kuzum
Çok çılgınsın biliyorsun dimiBen o arkadaşı niye hiç görmedim başka takımdan alıntı yapmış gibi hissettimvalla yiyende ölmüş yemeyende dedikleri menü bu olsa gerek tebrik ederim
Ya evet bugün biraz kaçırdım galiba.... 66 kiloyumCanım bu nasıl menü, çok karışık ve sıkıntılıÜzüldüm doğrusu. Kilon kaçtı acaba? Ben ilk defa bir menünü görüyorum, genelde böyle mi, bugüne özel mi böyle, anlayamadım haliyle.
Öğlen yemeği musakka....akşam da kahvaltı yapacaktım aslında bizimkiler zorla yemek yedirince karıştı menü....Nasıl kahvaltı canım bu, sulu köfte,çorba, musakka da varAhh ahhh...
(Aman dalga geçtik sanmasın, soğutmayalım bir de. Denk gelirse konuşalım anlayalım bir durumunu. Cidden üzüldüm.)
Bacım maşallah günü yemek yemekle geçirmiş gibisin ama bundan sonra ele yokYa evet bugün biraz kaçırdım galiba.... 66 kiloyum
Olmazzzz menü yazmanın amacı zati ipin ucunu kaçırmamak buranın sorumluluğu olunca yemek yerken iki kez düşünüyorsun acaba bu ihtiyaçmi yoksa istekmi zamanla alışırsın merak etme canimBi daha kaçırınca menü yazmayayım bari
Ben de varım ben deee.Al benden de o kadar, bu sesler iyiye işaret galiba
Resmi listeyi yenecegiz inşallah canım.Ben menümü bu sefer sabah yazacağım.
Freee liste
Tartıda eksi çıkamayan wc çıkmadan 100 gr da olsa ekşi gormeden gelmesinnnnn
Kızlaaaar 600 gr vermişim şimdi tartıldımyazılanlardan sonra sinirim bozuldu uyuyamadım benim son diyet menüm için artık yorum yazmayın. Pişmanım hakim bey.......
Resmi listeyi yenecegiz inşallah canım.
Kızlaaaar 600 gr vermişim şimdi tartıldımyazılanlardan sonra sinirim bozuldu uyuyamadım benim son diyet menüm için artık yorum yazmayın. Pişmanım hakim bey.......
tebrikler kızlarGeçen cuma başlangıç 55.2
Bu hafta 54.1
Fark 1100
Yüzde Hesaplicam inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?