Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nasıl kahvaltı canım bu, sulu köfte,çorba, musakka da var Ahh ahhh...
(Aman dalga geçtik sanmasın, soğutmayalım bir de. Denk gelirse konuşalım anlayalım bir durumunu. Cidden üzüldüm.)
Ben o arkadaşı niye hiç görmedim başka takımdan alıntı yapmış gibi hissettim valla yiyende ölmüş yemeyende dedikleri menü bu olsa gerek tebrik ederim

Ben o arkadaşı niye hiç görmedim başka takımdan alıntı yapmış gibi hissettim valla yiyende ölmüş yemeyende dedikleri menü bu olsa gerek tebrik ederim
Çok çılgınsın biliyorsun dimi Canım sabah iş var, tartı var, wc beklemesi var :))))) Tekrar iyi geceler kuzum , karpuzu da yarın keseriz artık

Ya evet bugün biraz kaçırdım galiba.... 66 kiloyum

Nasıl kahvaltı canım bu, sulu köfte,çorba, musakka da var Ahh ahhh...
(Aman dalga geçtik sanmasın, soğutmayalım bir de. Denk gelirse konuşalım anlayalım bir durumunu. Cidden üzüldüm.)
Öğlen yemeği musakka....akşam da kahvaltı yapacaktım aslında bizimkiler zorla yemek yedirince karıştı menü....

Ya evet bugün biraz kaçırdım galiba.... 66 kiloyum
Bacım maşallah günü yemek yemekle geçirmiş gibisin ama bundan sonra ele yok yersin dayağı oturursun aşa daha güzel Menuler hazırla kendine canım hem çok hem karışık bir menü olmuş canım çekmedi değil hani

Bi daha kaçırınca menü yazmayayım bari
Olmazzzz menü yazmanın amacı zati ipin ucunu kaçırmamak buranın sorumluluğu olunca yemek yerken iki kez düşünüyorsun acaba bu ihtiyaçmi yoksa istekmi zamanla alışırsın merak etme canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…