Yaa böyle toplanmalar olunca cok zor oluyo bizim için yesen ayrı dert yemesen ayrıBebemi uyutmaya arka odaya geldim
Sofra dolu
Şu ana kadar
1 badem
1 fındık
1 çekirdek evet yanlış duymadınız 1
1 antep yedim
Ama sürekli sen yemiyorsun diyen bi arkadaş var
Yoook yiyorum diyorum ahagahah
Ciidi misin bu çok güzel bir haber canım. Heyecanla bekliyorum sabahı.Benden en az %2 geliyor yarın ama fazla da olabilir
Cuma 74 tüm dün 72,5 geldim. Yarın 71 leri görürüm sanıyorumCiidi misin bu çok güzel bir haber canım. Heyecanla bekliyorum sabahı.
Onu diyen arkadaşına deki sen görmemişsin sen yeBebemi uyutmaya arka odaya geldim
Sofra dolu
Şu ana kadar
1 badem
1 fındık
1 çekirdek evet yanlış duymadınız 1
1 antep yedim
Ama sürekli sen yemiyorsun diyen bi arkadaş var
Yoook yiyorum diyorum ahagahah
Maşallah sana darısı benım başımaCuma 74 tüm dün 72,5 geldim. Yarın 71 leri görürüm sanıyorum
yinede iyi cnm böyle devam edersin inşallah Rabbim kolaylaştırsın hepimizeTeşekkür ederim canım, ben 19.30 da iki tam ceviz yedim bu arada.
Hele o birincilik gelmesinnnn takımda 1hafta açlık grevi ilan ederimAy kızlar yola çıktık hemen yazıyorum
Bir önceki mesajımdan sonra
1 fıstık (tabakta yemediigm bi o kalmıştı her çeşitten bi tane olsun arkamdan ağlamasın dedim ahahahah ) yedim
1 küçük dilim de kavun yedim
Ve bu günü de atlattık
Freeeeeee listeeeeeeeee
Yarin coşuyor muyuzzzzz
1. Lik bizimmmmmmmmmmmmm
5 Eylül menüm
13 tane fındık çeyrek kase yumurtalı mantar yemeği, el içi kadar peynir, 5 zeytin 1 tane kuru erik 3 dilim domates 1/3 elma
Saat 10.30 5 kuru kayısı
Saat 12 mercimek çorbası yarım porsiyon patlıcan musakka 1 bardak ayran
Saat 4 bir avuç kavrulmuş yer fıstığı 2 adet kuru kayısı
Saat 20.20 bir parça pestil İnce bir dilim kavun, sulu köfte bir tabak, bir tabak haşlanmış az yoğurtlu karnabahar, 5 zeytin, 1 küçük dilim ekmek, 1 parça peynir, küçük bir parça tereyağı, beşte bir bardakice tea
Al benden de o kadar, bu sesler iyiye işaret galibaAllahim karnımdan gelen sesleri Bi duysanız bana acırsınız yeminlen resmen beste yapıyorlarşuan hava gök gürültülü diyo
İnş sabahı bekliyorum dersin askerden kocam gelecekAl benden de o kadar, bu sesler iyiye işaret galiba
Kahvaltıyla güne başlamış kahvaltıyla bitirmiş neyini anlamadınCanım bu nasıl menü, çok karışık ve sıkıntılıÜzüldüm doğrusu. Kilon kaçtı acaba? Ben ilk defa bir menünü görüyorum, genelde böyle mi, bugüne özel mi böyle, anlayamadım haliyle.
Daha çok sınav heyecanı gibi oldu bizimki birazOBJ
İnş sabahı bekliyorum dersin askerden kocam gelecek
Bi yeteneğini daha keşfetmiş olmanın mutluluğuyla sana da iyi geceler diliyorum enerjim kuşağımHanımlar iyi gecelerimiz olsun
Bildirimlerimiz eksi olsun
Tek derecemiz birincilik olsun
Cumamız da mübarek olsun
Bu da böyle bir serbest şiir olsun :)))))
Nasıl kahvaltı canım bu, sulu köfte,çorba, musakka da varKahvaltıyla güne başlamış kahvaltıyla bitirmiş neyini anlamadınherkes bizim gibi açmı uyusun sanki bize aferin diyenmi var
İyi geceler kuzumBi yeteneğini daha keşfetmiş olmanın mutluluğuyla sana da iyi geceler diliyorum enerjim kuşağım❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?