Leslie gerçekten çok güzel kilo verdiriyor1 saat Leslie yaptım
şimdi kahvaltı hazirliycam
A ha ha abla ya güldürdün beniAblam....kurbanın olayım essah mı ya....dur işler kızışmadan iyi bir sevineyim senin adına... maşallah
Ödemdir o ödem...Zipzip- kaptanım takımın yağ yakicisini bana eşleştirmişin hayırdır vur dediysek öldürmüşün ya....
Canım seninle rekabet de güzeldi, keyif aldımGünaydın kızlar dünden beri siteye giriyorum bı turlu mesajlara cevap veremedim cikiyorumyeni rakiplerimiz hayırlı olsun @Alvillaa iki gündür spor yapamadım bu gün start vermeyi düşünüyorum sen neler yapacaksın
Nego seninle yarışmak çok güzeldi azmine hayranım bu yolu birlikte bitireceğiz
Kızlar bir de ben kemik tumorunden dolayı bacagimdan ameliyat oldum orada yine bir sıkıntı var o yüzden sporu çok zorlayamiyorum sonra ağrılarım artıyor sporu arada yapmama veya az yapma sebebim bundan dolayı....
Yeni haftada güzel sonuçlar için hepimize başarılar diliyorum :) ben de artk listede olduğuma göre daha fazla dikkat etmeliyim değil mi kaptanımZipzip-
Dunu es geçerek bu gün yeniden tam gaz devam :)
Bir de bebeğim var 6 aylık spora ek onu da emziriyorum fazladan kalori yakıyorum yani
Negosla yarışan totoyu yerinden kaldırıyorbeni miskinlikten kurtardığın için teşekkürler
Aaa öyle deme abla rekabet iyidirCanım sen de negozedesin anladığım kadarıyla. Benim niye teşekkür edesim gelmiyor hiç... Dünyam karardı birden sabah sabah...
Tekrar başınız sağ olsun canımKızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Günaydın canım sende erken kalkıyorsun ondan uyuman normal :)Günaydın kızlar siz baya geç uyumuşsunuz ben 21.30 da bayildim bugünde temizlik yapicam
Sağol canımA ha ha abla ya güldürdün benison dönem aldığım kilolar ondan çok gitti, bundan sonra normal gider
Canım seninle rekabet de güzeldi, keyif aldım ❤
Bacağını zorlamaman lazım tabi, önce sağlık
Bende sana teşekkür ederim
Aaa öyle deme abla rekabet iyidir
Tekrar başınız sağ olsun canım
Günaydın mutlu hafta sonları canım ❤günaydın mutlu hafta sonları
normal de erken kalkarım ama uyumuşum bugün
Cnm başınız sağolsun, rabbim cennet mekan eylesin inşallahKızlar günaydın
Sağol canım inşallahCnm başınız sağolsun, rabbim cennet mekan eylesin inşallah❤
Geldim. Geldim biricik rakibem bu hafta birlikte yol alacagiz haa kolay gelsin o zamam rakibecimP Prensesimin Annesiyim sevgili rakibem nerelerdesin.
Başınız sağolsun canım.Sağol canım inşallah
Basiniz sagolsun canim benim allah sizlere omur versinKızlar günaydın
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Günaydın ablacım ❤Günaydın
Bu haftada sen çalış ben yatim ben sıramı savdım
Rakibem kızma zaten erken kalkamadım sporda yapamadımBen hiç senin hakkında böyle düşünmemiştim meğer koynumda yılan beslemisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?