Bende emziriyorum sende emziriyorsun sanırım ..
Leslie, cardio plates yapıyorum evde zaman zamanda dışarıda yürüyüş yapıyorum
Spor muHadi yaaaa...
Bir yerden başlamak gerektiğini biliyordum zaten...bunu rakibimin ağzindan duymak gerekiyormuş.Elveda miskinlik ...kalk kız kalk
Negocum yalnız şunu söyleyim temiz menülerde benden korkabilirsindikkatli ol yani...
Negosla yarışan totoyu yerinden kaldırıyorGöreceğiz abla2.1 kilo verdim bu hafta o kadar diyorum
Evet nette öneriliyor ama drlar önermiyor canım... içinde oluşan bir etkin madde vücud için tehlikeliymiş...ben tvde izlemiştim....ada81 Canim baktım da ceviz suyu sürekli yararlı olarak bahsediliyor hep önermişler nette
Canım sen de negozedesin anladığım kadarıyla. Benim niye teşekkür edesim gelmiyor hiç... Dünyam karardı birden sabah sabah...Negosla yarışan totoyu yerinden kaldırıyorbeni miskinlikten kurtardığın için teşekkürler
Hayırlı sabahlar herkese
birmuhendisanne rakip olmuşuz bu hafta pastaya bile hayır demişim hiç şansın yok bence de
Benim hava bi yerde patlayacak ama dur bakalım
Bu hafta iyi kilo verirsin artık yesa seni eritirBende emziriyorum sende emziriyorsun sanırım ..
Leslie, cardio plates yapıyorum evde zaman zamanda dışarıda yürüyüş yapıyorum
21 kesim tamamlayacağım ama sonrasında ben de merak ediyorumSen en fazla 7 günlük yapabiliyorsun şekersizi
7. Gün patlarsın bence hahahahahah
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Erkenden kalktım çocuklar uyurken rahat rahat güzelce sporumu yapicam
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn ❤
Günaydın canım ❤Günaydın
yesa canım bizde rakip olmuşuz inşallah güzel bir hafta geçiririz başarılar diliyorum..sende profiline başlangıç güncel kilonu yazarmisin daha iyi olur ..
Çocuklar uyurken sporumu yapacağım hadi bakalım görüşürüz
Aa abla niye öyle diyon hem daha güzel olur rakibin spor yapıyor diye sende yaparsın :)))Ablam....kurbanın olayım essah mı ya....dur işler kızışmadan iyi bir sevineyim senin adına... maşallah
Ödemdir o ödem...Zipzip- kaptanım takımın yağ yakicisini bana eşleştirmişin hayırdır vur dediysek öldürmüşün ya....
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar dünden beri siteye giriyorum bı turlu mesajlara cevap veremedim cikiyorumyeni rakiplerimiz hayırlı olsun Alvillaa iki gündür spor yapamadım bu gün start vermeyi düşünüyorum sen neler yapacaksın
Nego seninle yarışmak çok güzeldi azmine hayranım bu yolu birlikte bitireceğiz
Kızlar bir de ben kemik tumorunden dolayı bacagimdan ameliyat oldum orada yine bir sıkıntı var o yüzden sporu çok zorlayamiyorum sonra ağrılarım artıyor sporu arada yapmama veya az yapma sebebim bundan dolayı....
Yeni haftada güzel sonuçlar için hepimize başarılar diliyorum :) ben de artk listede olduğuma göre daha fazla dikkat etmeliyim değil mi kaptanımZipzip-
Dunu es geçerek bu gün yeniden tam gaz devam :)
Bir de bebeğim var 6 aylık spora ek onu da emziriyorum fazladan kalori yakıyorum yani
Hayırlı sabahlar canım ❤Hayırlı sabahlar herkese
birmuhendisanne rakip olmuşuz bu hafta pastaya bile hayır demişim hiç şansın yok bence de
Benim hava bi yerde patlayacak ama dur bakalım
Bence sanslısın ablaCanım sen de negozedesin anladığım kadarıyla. Benim niye teşekkür edesim gelmiyor hiç... Dünyam karardı birden sabah sabah...
Günaydın canım basınız sağolsun Allah rahmet eylesinKızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Sağol canımGünaydın canım basınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Bilmm dislimi degilmi anlayamadımGünaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Dişli rakip istemistin rakibini begendin mi :)))
Aa abla niye öyle diyon hem daha güzel olur rakibin spor yapıyor diye sende yaparsın :)))
Günaydın canım ❤
Spor için cok zorlama yapabildiğin kadar yeterli olur emzirmeninde avantajı ile güzel kilo vereceksin
Hayırlı sabahlar canım ❤
Bence sanslısın ablabluegreeneyes de bu hafta 1.5 kilo verdi iyi tarafından bakmalısın :)))
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim sabır versin inşallahKızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Mesaj tekrarıGünaydın canım basınız sağolsun Allah rahmet eylesin
Teşekkürler canımBilmm dislimi degilmi anlayamadım
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim sabır versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?