Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende emziriyorum sende emziriyorsun sanırım ..
Leslie, cardio plates yapıyorum evde zaman zamanda dışarıda yürüyüş yapıyorum

Aynen canım.emziriyorum amaa bebegim 19 aylık o yüzden yediklerime özellikle dikkat etmiyorum. Yanı detox falan yapmıştım

Ben de genelde leslie canım ama geçen hafta paylaşılan videoları yapmıştım bu hafta ara ara yaparım inşallah

Günaydın kızlar dünden beri siteye giriyorum bı turlu mesajlara cevap veremedim cikiyorum yeni rakiplerimiz hayırlı olsun Alvillaa iki gündür spor yapamadım bu gün start vermeyi düşünüyorum sen neler yapacaksın
Nego seninle yarışmak çok güzeldi azmine hayranım bu yolu birlikte bitireceğiz

Kızlar bir de ben kemik tumorunden dolayı bacagimdan ameliyat oldum orada yine bir sıkıntı var o yüzden sporu çok zorlayamiyorum sonra ağrılarım artıyor sporu arada yapmama veya az yapma sebebim bundan dolayı....
Yeni haftada güzel sonuçlar için hepimize başarılar diliyorum :) ben de artk listede olduğuma göre daha fazla dikkat etmeliyim değil mi kaptanım Zipzip-
Dunu es geçerek bu gün yeniden tam gaz devam :)
Bir de bebeğim var 6 aylık spora ek onu da emziriyorum fazladan kalori yakıyorum yani

Göreceğiz abla 2.1 kilo verdim bu hafta o kadar diyorum
Negosla yarışan totoyu yerinden kaldırıyor beni miskinlikten kurtardığın için teşekkürler

Günaydın kızlar
Erkenden kalktım çocuklar uyurken rahat rahat güzelce sporumu yapicam
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar.
Mutlu hafta sonları diliyorum hepinize.
Rakibelerim Nego , @pastel34 size de günaydın canlar. Benimle ilgili var mı bir planiniz
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Kızlar günaydınnnn ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Dişli rakip istemistin rakibini begendin mi :)))
Aa abla niye öyle diyon hem daha güzel olur rakibin spor yapıyor diye sende yaparsın :)))
Günaydın canım ❤
Spor için cok zorlama yapabildiğin kadar yeterli olur emzirmeninde avantajı ile güzel kilo vereceksin
Hayırlı sabahlar herkese

birmuhendisanne rakip olmuşuz bu hafta pastaya bile hayır demişim hiç şansın yok bence de

Benim hava bi yerde patlayacak ama dur bakalım
Hayırlı sabahlar canım ❤
Canım sen de negozedesin anladığım kadarıyla. Benim niye teşekkür edesim gelmiyor hiç... Dünyam karardı birden sabah sabah...
Bence sanslısın abla bluegreeneyes de bu hafta 1.5 kilo verdi iyi tarafından bakmalısın :)))

Bilmm dislimi degilmi anlayamadım
Kızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun Rabbim sabır versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…