Gerçekten çok yoruluyorum çocuklarla uğraşmaktan küçük kızım çok hareketli kırıp dökmesi yok ama sürekli onunla ilgilenmemi istiyor sürekli bir şeyler istiyorGünaydın canım sende erken kalkıyorsun ondan uyuman normal :)
Kolay gelsin
Benım için de en zor tatlıya hayır demekSen en fazla 7 günlük yapabiliyorsun şekersizi
7. Gün patlarsın bence hahahahahah
Başınız sağolsun canımKızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Meyve olmalimi canım ..Bende bugün karataya basladimGenelde aynı kahvaltı sıkıldım ama ev isim bitmedi bitene kadar kendime değişik kahvaltılar hazirlayamiyorum
Yanında bir küçük bardak süt
Eki Görüntüle 2305169
Sağol canım bi ara deneyeyim. Az önce normal 2 mil leslie yaptım.
BBuydu sanırım.canim
5 km yürüyorsan günde sabahları 1 meyve yiyebilirsin Karatay kurallarına göre.Meyve olmalimi canım ..Bende bugün karataya basladim
Iyiyim canım sen nasılsınNasılsınz kızlar
Günaydın hayırlı sabahlar canım ❤Oku oku bitmiyor yahu günaydın hayırlı sabahlar
Yok canım, geç kalkınca öyle oldu.Akşam yemeğinin saati hariç ben tüm günü çok beğendim
Akşam çok hafif ya acıkmadınız mi
16.30 'dan yatana kadar başka bi şey yok mu
Ben bi plan yapmadım ama şimdilik zıpzıp, leslie düşünüyorum.Günaydın kızlar.
Mutlu hafta sonları diliyorum hepinize.
Rakibelerim @Negohatun ,pastelfit size de günaydın canlar. Benimle ilgili var mı bir planiniz
Çok eğlenceli video cnm
BBuydu sanırım.canim
1 saat Leslie yaptım ama ..tmm canım teşekkür ederim takildigim yerde sorabilirim degilmi5 km yürüyorsan günde sabahları 1 meyve yiyebilirsin Karatay kurallarına göre.
Kolay gelsin canımBugün karar verdim dip köşe temizlik yapicam molalarda gelirimhep erteliyorum canıma tak etti bugün yapicam işler birikiyor hep bana kalıyor sanki yardıma gelenim var işler bitmeden gelirsem kovun beni
Tamam ablacım haftaya cuma güzel eksi gelecekZipzip- 65,7 çıktım canım.
Benim boğazım ağrıyor cnm Sanırım bademciklerim iltihab oldu kac hafta önce kizlarim olmustu mahvolmuşlardıNasılsınz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?