Oylemi diyorsun inşallahBu hafta iyi kilo verirsin artık yesa seni eritir
Himm bak oda ayniymis bende Erzurum geliniyimBen de Erzurum geliniyim, özellikle büyükler anlaşılmayacak derecede konuşuyor bence
Çok geçmiş olsun. evet emzirmek gerçekten baya kalori harcatiyorGünaydın kızlar dünden beri siteye giriyorum bı turlu mesajlara cevap veremedim cikiyorumyeni rakiplerimiz hayırlı olsun Alvillaa iki gündür spor yapamadım bu gün start vermeyi düşünüyorum sen neler yapacaksın
@Negohatun seninle yarışmak çok güzeldi azmine hayranım bu yolu birlikte bitireceğiz
Kızlar bir de ben kemik tumorunden dolayı bacagimdan ameliyat oldum orada yine bir sıkıntı var o yüzden sporu çok zorlayamiyorum sonra ağrılarım artıyor sporu arada yapmama veya az yapma sebebim bundan dolayı....
Yeni haftada güzel sonuçlar için hepimize başarılar diliyorum :) ben de artk listede olduğuma göre daha fazla dikkat etmeliyim değil mi kaptanımZipzip-
Dunu es geçerek bu gün yeniden tam gaz devam :)
Bir de bebeğim var 6 aylık spora ek onu da emziriyorum fazladan kalori yakıyorum yani
Allah rahmet eylesinKızlar günaydın
Eşimin babaannesi vefat etti birazdan cenazeye gidicez
Ben sevdim nego ile kapismayiCanım sen de negozedesin anladığım kadarıyla. Benim niye teşekkür edesim gelmiyor hiç... Dünyam karardı birden sabah sabah...
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Dişli rakip istemistin rakibini begendin mi :)))
Aa abla niye öyle diyon hem daha güzel olur rakibin spor yapıyor diye sende yaparsın :)))
Günaydın canım ❤
Spor için cok zorlama yapabildiğin kadar yeterli olur emzirmeninde avantajı ile güzel kilo vereceksin
Hayırlı sabahlar canım ❤
Bence sanslısın ablabluegreeneyes de bu hafta 1.5 kilo verdi iyi tarafından bakmalısın :)))
A ha ha abla ya güldürdün benison dönem aldığım kilolar ondan çok gitti, bundan sonra normal gider
Canım seninle rekabet de güzeldi, keyif aldım ❤
Bacağını zorlamaman lazım tabi, önce sağlık
Bende sana teşekkür ederim
Aaa öyle deme abla rekabet iyidir
Tekrar başınız sağ olsun canım
Emzirmek güzel de spor olmadan lımbır zımbır sallanıyor her yer :-DHimm bak oda ayniymis bende Erzurum geliniyim
Gerçi artık kabul etmiyorum onlarida
Bu sonucu değiştirmiyor
Çok geçmiş olsun. evet emzirmek gerçekten baya kalori harcatiyor
Allah rahmet eylesin
Sağol canım inşallahhhhhBasiniz sagolsun canim benim allah sizlere omur versin
Rakibin zorlu olması iyidir canım...Korkmadim desem yalan olur.Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Dişli rakip istemistin rakibini begendin mi :)))
Aa abla niye öyle diyon hem daha güzel olur rakibin spor yapıyor diye sende yaparsın :)))
Günaydın canım ❤
Spor için cok zorlama yapabildiğin kadar yeterli olur emzirmeninde avantajı ile güzel kilo vereceksin
Hayırlı sabahlar canım ❤
Bence sanslısın ablabluegreeneyes de bu hafta 1.5 kilo verdi iyi tarafından bakmalısın :)))
cok tesekkur ederim kuzum kendi capimda ilerliyorum iste :)))Sağol canım inşallahhhhh
Bu arada çok güzel kilo vermişsin maşallahhhh
Mutlu hafta sonları canım ❤Mutlu hafta sonlari guzellikler
Çok güzel ilerlemişsin canımmmmm.cok tesekkur ederim kuzum kendi capimda ilerliyorum iste :)))
Sağol canımKmsl Hnd başın sağ olsun canım. Allah sabır versin ailenize.
Canım sabah erkenden kalktim 45 dk sporumu yaptım kahvaltımı yaptım aksamada karin egzersizi yapmayı planliyorum bi 10 dkGünaydın kızlar dünden beri siteye giriyorum bı turlu mesajlara cevap veremedim cikiyorumyeni rakiplerimiz hayırlı olsun Alvillaa iki gündür spor yapamadım bu gün start vermeyi düşünüyorum sen neler yapacaksın
@Negohatun seninle yarışmak çok güzeldi azmine hayranım bu yolu birlikte bitireceğiz
Kızlar bir de ben kemik tumorunden dolayı bacagimdan ameliyat oldum orada yine bir sıkıntı var o yüzden sporu çok zorlayamiyorum sonra ağrılarım artıyor sporu arada yapmama veya az yapma sebebim bundan dolayı....
Yeni haftada güzel sonuçlar için hepimize başarılar diliyorum :) ben de artk listede olduğuma göre daha fazla dikkat etmeliyim değil mi kaptanımZipzip-
Dunu es geçerek bu gün yeniden tam gaz devam :)
Bir de bebeğim var 6 aylık spora ek onu da emziriyorum fazladan kalori yakıyorum yani
Geçmiş olsun canim cok zorlamaCanım sabah erkenden kalktim 45 dk sporumu yaptım kahvaltımı yaptım aksamada karin egzersizi yapmayı planliyorum bi 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?