Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Küçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evde
Hani şu 1den 24e ciltleri olanlardan, eskiden çok evde olurdu:) Gazete dağıtırdı kuponla.
Bizde yoktu amcamlarda vardı gidince bakardık
Arada ödev yaptıgımızıda hatırlıyorum

enerji_kusagi incir nasıl oldu dondurucuda
bende limon dğşsün diye bekliyorum limonata için
Tatlım bende ilk defa attım. Önce deneme yaptım bir taneyle. Sende dene, size hitap ederse mevsimi bitmeden stokla. Biz beğendik. Hatta buzu çözülürken aşama aşama yedim nasıl iyi olur diye, yarı buzlu da güzeldi, eriyince de çok az yumuşama oldu ama öyle çok salmıyor. Limon daha düşer mi muamma :/ Az daha bekleyelim bakalım

Bence güzel oluyor dondurucuda incir, ben vişne ,muz ve çilekte koydum ara öğün için , o çekememezlik varya insanlarda çok tuhaf geliyor bana sanki onlara zararımız var ,1 kilo alınca tartı gibiler farkediyorlar hemen

Onlarda aynı pili bitmek üzere olan tartı gibiler, hep artı gösteriyor, hiç eksi göstermiyor. Bende anlamıyorum, anlamayacağım da, çünkü normal düşünemeyen insanların neyini anlayayım, çatlasınlar abla :)))

ben 5 çekmece dondurucu aldım
keşke daha fazla çekmece olan alsaymışım
valla elime ne geçerse atıyorum

Aynen canım o zaman nette yoktu :)))
Vay bee, maziye gittim. Hatta mahalle bakkalında telefon olur oradan arardık, kontör attıkça para yazardı, sonraları eve bağlandı. Mektup vardı o zamanlar. Abim askerdeyken mektup atardım, o da bize atardı. Bakkalda aspirini taneyle satarlardı... Ne günlerdi be... İlk cep telefonu çıkmıştı, takoz gibi, antenli. Şimdi antika olarak müzede sergileniyor sanırım :)))) Millet birbirine cevapsız çağrı atardı, kim ne kadar çok çaldırırsa o kadar onu düşünmüş özlemiş olurdu. Ölçüye bak :)))))) Ama muhabbetin tadı vardı....

Aman yaaaa şakın 6 il rakamları bir daha görmek yokkk
Yok canım asla görmek istemiyorum o rakamları
Ne günlerdi be diyesim geldi yine sanslıyız o dönemi yasadık canım simdiki nesil hiç birini bilmiyor

Sonuna kadar hak ettin ama
Oo kolay gelsin ne guzel etmissin
Gidip geliyorum haftaici bugun tatildialiskin degilim biraz yoruyor beni

Karaciğerde yağlanma bendede var vücuduma yapistigi yetmiyo bide karacigere kadar gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…