- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Doğruu onlar işte :))) Onun birde kalın siyah gibi olanları ile kırmızı olanları vardı. Bizde sayıları eksikti, gazeteyi eksik almış bizimkiler galibaanaaaa evet yaaa lacivert renkli
kalın kuşe kagıda basılmış ( sloganda buydu)
Bizde yoktu amcamlarda vardı gidince bakardıkKüçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evde
Hani şu 1den 24e ciltleri olanlardan, eskiden çok evde olurdu:) Gazete dağıtırdı kuponla.
Tatlım bende ilk defa attım. Önce deneme yaptım bir taneyle. Sende dene, size hitap ederse mevsimi bitmeden stokla. Biz beğendik. Hatta buzu çözülürken aşama aşama yedim nasıl iyi olur diye, yarı buzlu da güzeldi, eriyince de çok az yumuşama oldu ama öyle çok salmıyor. Limon daha düşer mi muamma :/ Az daha bekleyelim bakalım
Bence güzel oluyor dondurucuda incir, ben vişne ,muz ve çilekte koydum ara öğün için , o çekememezlik varya insanlarda çok tuhaf geliyor bana sanki onlara zararımız var ,1 kilo alınca tartı gibiler farkediyorlar hemenAminn, Allah razı olsun, hepimiz afiyet ile güzel günlerde yiyelim inşaallah. Ablacım sen incir konusunda benden tecrübelin o zaman :)))) Ben hiç duymamıştım, sormamıştım da ama ön deneme yaptım ama yinede yorumun nedir, nasıl oluyor?
Evet kesinlikle öyle ablacım, çok güzel duygular, yalnız beni görenlerin bir kısmı hemen söylüyor, bir kısmı sanki benim onca kiloyu verdiğimi görmezden geliyorBende sanki eskiden de böyleymişim gibi olağan davranıyorum Sizde hazır olun bu durumlara, herkes çekemeyebilir :))))
Biz yaşıtların çocukluğuna denk geliyor tam :)Bizde yoktu amcamlarda vardı gidince bakardık
Arada ödev yaptıgımızıda hatırlıyorum
Onlarda aynı pili bitmek üzere olan tartı gibiler, hep artı gösteriyor, hiç eksi göstermiyor. Bende anlamıyorum, anlamayacağım da, çünkü normal düşünemeyen insanların neyini anlayayım, çatlasınlar abla :)))Bence güzel oluyor dondurucuda incir, ben vişne ,muz ve çilekte koydum ara öğün için , o çekememezlik varya insanlarda çok tuhaf geliyor bana sanki onlara zararımız var ,1 kilo alınca tartı gibiler farkediyorlar hemen
Aynen canım o zaman nette yoktu :)))Biz yaşıtların çocukluğuna denk geliyor tam :)
Bence güzel oluyor dondurucuda incir, ben vişne ,muz ve çilekte koydum ara öğün için , o çekememezlik varya insanlarda çok tuhaf geliyor bana sanki onlara zararımız var ,1 kilo alınca tartı gibiler farkediyorlar hemen
Aman yaaaa şakın 6 il rakamları bir daha görmek yokkkDikkat ediyorum canım daha dikkat etmesem 60 lı rakamları yine görürüm
Vay bee, maziye gittim. Hatta mahalle bakkalında telefon olur oradan arardık, kontör attıkça para yazardı, sonraları eve bağlandı. Mektup vardı o zamanlar. Abim askerdeyken mektup atardım, o da bize atardı. Bakkalda aspirini taneyle satarlardı... Ne günlerdi be... İlk cep telefonu çıkmıştı, takoz gibi, antenli. Şimdi antika olarak müzede sergileniyor sanırım :)))) Millet birbirine cevapsız çağrı atardı, kim ne kadar çok çaldırırsa o kadar onu düşünmüş özlemiş olurdu. Ölçüye bak :)))))) Ama muhabbetin tadı vardı....Aynen canım o zaman nette yoktu :)))
Kurtarıcı oluyor misafir olunca yada dışarıdan yorgun gelince hazır yemek oluyorben 5 çekmece dondurucu aldım
keşke daha fazla çekmece olan alsaymışım
valla elime ne geçerse atıyorum
Yok canım asla görmek istemiyorum o rakamlarıAman yaaaa şakın 6 il rakamları bir daha görmek yokkk
Ne günlerdi be diyesim geldi yine sanslıyız o dönemi yasadık canım simdiki nesil hiç birini bilmiyorVay bee, maziye gittim. Hatta mahalle bakkalında telefon olur oradan arardık, kontör attıkça para yazardı, sonraları eve bağlandı. Mektup vardı o zamanlar. Abim askerdeyken mektup atardım, o da bize atardı. Bakkalda aspirini taneyle satarlardı... Ne günlerdi be... İlk cep telefonu çıkmıştı, takoz gibi, antenli. Şimdi antika olarak müzede sergileniyor sanırım :)))) Millet birbirine cevapsız çağrı atardı, kim ne kadar çok çaldırırsa o kadar onu düşünmüş özlemiş olurdu. Ölçüye bak :)))))) Ama muhabbetin tadı vardı....
İncirden o kadar uzagım ki donduruldugunu bugün duydumKızlar donmuş incirle napıyorsunuz direk çıkarıp çözünce yeniyor mu?
Sonuna kadar hak ettin amaAllah'ımmm, ne kadar güzel bunları duymak, hele gönül rakibemden :))))) İyiyim Rakibemkışlıklarla uğraşıyordum dünden beri. Daha yeni kahvemi aldım oturdum pc başına. Asıl senden naber, nasılsın, fizik tedavi işleri ne alemde?
Karaciğerde yağlanma bendede var vücuduma yapistigi yetmiyo bide karacigere kadar gitmişBende hiç olmadı o şikayetler ,biraz olsaydı daha rahat kilo verirdim
Az yiyip doysam meselâ, ama hala fazla miktarlarda yiyebilirim ,kendimi tutuyorum ama
Banada endokrin bölümünde verdiler mecburen kullanıyorum ,karaciğerde yaglanma, pcos hepsine iyi geldi birtek iştahım azalmıyor
Aynı şehirdeyiz canım , kaptanım, sen ve ben 3 kişi başka varmı bilmiyorum
Ben hastasıyım ama ben de bu gün öğrendimİncirden o kadar uzagım ki donduruldugunu bugün duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?