- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Allah'ımmm, ne kadar güzel bunları duymak, hele gönül rakibemden :))))) İyiyim RakibemNaber guzeller guzeli fitttt rakibem
Aaa pro mu olacakmışım
Kolay gelsin canım,neler hazırladın kışaAllah'ımmm, ne kadar güzel bunları duymak, hele gönül rakibemden :))))) İyiyim Rakibemkışlıklarla uğraşıyordum dünden beri. Daha yeni kahvemi aldım oturdum pc başına. Asıl senden naber, nasılsın, fizik tedavi işleri ne alemde?
Şuan sanıyorum 70 sayfa birikmiş. Ben okurken yazılanlar hariçSen benden de fena gerideymissin canım. Şimdi yine verilerden geliyorum gerçi
Bende hiç olmadı o şikayetler ,biraz olsaydı daha rahat kilo verirdimDoktor bana da vermişti o ilaçtan. Aman yarabbi o nasıl bir şeydir. Hayattan soğutmuştu beni. Yemek görür görmez çıkarır olmuştum. 1 lokma yiyemez hale gelince bıraktım
Az yiyip doysam meselâ, ama hala fazla miktarlarda yiyebilirim ,kendimi tutuyorum amaAllah iyiliğini versin canımiştahsızlık nasıl birşey oluyor acaba onu biz bilemeyiz maalesef
Banada endokrin bölümünde verdiler mecburen kullanıyorum ,karaciğerde yaglanma, pcos hepsine iyi geldi birtek iştahım azalmıyorBenim yeğenim gliforla kilo verdi bende eczaneden aldım düzenli kullanamadım sonra İnternette böbreklere zararlı olduğunu öğrendim bıraktım
Aynı şehirdeyiz canım , kaptanım, sen ve ben 3 kişi başka varmı bilmiyorumAnkaradayım canım
Migde bulantisi ve ishal salgini varmis gecmis olsuniyi akşamlar kızlar
bugün çok az yedim migde bulantısı ve baş agrısı var sürekli geçmedi hiç
Migde bulantisi ve ishal salgini varmis gecmis olsun
Pazartesi salı belli olur canımAaa pro mu olacakmışım
Dün cok konusmus olabilirizŞuan sanıyorum 70 sayfa birikmiş. Ben okurken yazılanlar hariçDinlene dinlene okurum artık
Iyi aksamlar canım aclıktan mı oldu acabaiyi akşamlar kızlar
bugün çok az yedim migde bulantısı ve baş agrısı var sürekli geçmedi hiç
Ablacım yemek için; geçenlerde turşu yaptım. Şimdi de dondurucu için domates, fasülye, kabak, patlıcan, biber :))) Birde ilk defa yaş incir attım. Önce bir tane deneme için atıp çıkardım fena olmadı hatta iyiydi de. Onun için bolca attım bakalım. Limon fiyatları iner inmezde limon suyu stoklayacağım. Balık sezonunun ortalarında da balık atarım artık.Kolay gelsin canım,neler hazırladın kışa
Olabilir değil, bayağı olmuş kaptanımPazartesi salı belli olur canım
Dün cok konusmus olabiliriz
Iyi aksamlar canım aclıktan mı oldu acaba
Pazartesi salı belli olur canım
Dün cok konusmus olabiliriz
Iyi aksamlar canım aclıktan mı oldu acaba
Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallahAblacım yemek için; geçenlerde turşu yaptım. Şimdi de dondurucu için domates, fasülye, kabak, patlıcan, biber :))) Birde ilk defa yaş incir attım. Önce bir tane deneme için atıp çıkardım fena olmadı hatta iyiydi de. Onun için bolca attım bakalım. Limon fiyatları iner inmezde limon suyu stoklayacağım. Balık sezonunun ortalarında da balık atarım artık.
Yazlık kıyafetleri ufak ufak yıkayıp kaldırıyorum. Kışlık kıyafetlerden de artık bol gelenleri ayırıyorum,vermek içinElden çıkarayım da bir daha kilo almayayım Şimdilik bu kadarına vaktim yetti :)) Sizler neler yapıyorsunuz?
Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin inşallah canım ,bol gelenleri elden çıkarmak kadar güzel bir duygu varsa oda tartıdaki eksiler olabilir , yaş incir bende koydum dondurucuya ara öğün olarak kefir yada sütle iyi gidiyorAblacım yemek için; geçenlerde turşu yaptım. Şimdi de dondurucu için domates, fasülye, kabak, patlıcan, biber :))) Birde ilk defa yaş incir attım. Önce bir tane deneme için atıp çıkardım fena olmadı hatta iyiydi de. Onun için bolca attım bakalım. Limon fiyatları iner inmezde limon suyu stoklayacağım. Balık sezonunun ortalarında da balık atarım artık.
Yazlık kıyafetleri ufak ufak yıkayıp kaldırıyorum. Kışlık kıyafetlerden de artık bol gelenleri ayırıyorum,vermek içinElden çıkarayım da bir daha kilo almayayım Şimdilik bu kadarına vaktim yetti :)) Sizler neler yapıyorsunuz?
Küçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evdeYürüyen ansiklopedi gibisin kuzum. Yaaa
Küçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evde
Hani şu 1den 24e ciltleri olanlardan, eskiden çok evde olurdu:) Gazete dağıtırdı kuponla.
Aminn, Allah razı olsun, hepimiz afiyet ile güzel günlerde yiyelim inşaallah. Ablacım sen incir konusunda benden tecrübelin o zaman :)))) Ben hiç duymamıştım, sormamıştım da ama ön deneme yaptım ama yinede yorumun nedir, nasıl oluyor?Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin inşallah canım ,bol gelenleri elden çıkarmak kadar güzel bir duygu varsa oda tartıdaki eksiler olabilir , yaş incir bende koydum dondurucuya ara öğün olarak kefir yada sütle iyi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?