Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Naber guzeller guzeli fitttt rakibem
Allah'ımmm, ne kadar güzel bunları duymak, hele gönül rakibemden :))))) İyiyim Rakibem kışlıklarla uğraşıyordum dünden beri. Daha yeni kahvemi aldım oturdum pc başına. Asıl senden naber, nasılsın, fizik tedavi işleri ne alemde?

Kolay gelsin canım,neler hazırladın kışa

Doktor bana da vermişti o ilaçtan. Aman yarabbi o nasıl bir şeydir. Hayattan soğutmuştu beni. Yemek görür görmez çıkarır olmuştum. 1 lokma yiyemez hale gelince bıraktım
Bende hiç olmadı o şikayetler ,biraz olsaydı daha rahat kilo verirdim

Allah iyiliğini versin canımiştahsızlık nasıl birşey oluyor acabaonu biz bilemeyiz maalesef
Az yiyip doysam meselâ, ama hala fazla miktarlarda yiyebilirim ,kendimi tutuyorum ama

Benim yeğenim gliforla kilo verdi bende eczaneden aldım düzenli kullanamadım sonra İnternette böbreklere zararlı olduğunu öğrendim bıraktım
Banada endokrin bölümünde verdiler mecburen kullanıyorum ,karaciğerde yaglanma, pcos hepsine iyi geldi birtek iştahım azalmıyor

Ankaradayım canım
Aynı şehirdeyiz canım , kaptanım, sen ve ben 3 kişi başka varmı bilmiyorum

Kolay gelsin canım,neler hazırladın kışa
Ablacım yemek için; geçenlerde turşu yaptım. Şimdi de dondurucu için domates, fasülye, kabak, patlıcan, biber :))) Birde ilk defa yaş incir attım. Önce bir tane deneme için atıp çıkardım fena olmadı hatta iyiydi de. Onun için bolca attım bakalım. Limon fiyatları iner inmezde limon suyu stoklayacağım. Balık sezonunun ortalarında da balık atarım artık.
Yazlık kıyafetleri ufak ufak yıkayıp kaldırıyorum. Kışlık kıyafetlerden de artık bol gelenleri ayırıyorum,vermek için Elden çıkarayım da bir daha kilo almayayım Şimdilik bu kadarına vaktim yetti :)) Sizler neler yapıyorsunuz?

Eline sağlık canım kısın afiyetle yersiniz insallah
Hiç bos durmamıssın masallah canım enerjine hayran kaldım

Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin inşallah canım ,bol gelenleri elden çıkarmak kadar güzel bir duygu varsa oda tartıdaki eksiler olabilir , yaş incir bende koydum dondurucuya ara öğün olarak kefir yada sütle iyi gidiyor

Yürüyen ansiklopedi gibisin kuzum. Yaaa
Küçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evde
Hani şu 1den 24e ciltleri olanlardan, eskiden çok evde olurdu:) Gazete dağıtırdı kuponla.

Küçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evde
Hani şu 1den 24e ciltleri olanlardan, eskiden çok evde olurdu:) Gazete dağıtırdı kuponla.

anaaaa evet yaaa lacivert renkli
kalın kuşe kagıda basılmış ( sloganda buydu)

Aminn, Allah razı olsun, hepimiz afiyet ile güzel günlerde yiyelim inşaallah. Ablacım sen incir konusunda benden tecrübelin o zaman :)))) Ben hiç duymamıştım, sormamıştım da ama ön deneme yaptım ama yinede yorumun nedir, nasıl oluyor?
Evet kesinlikle öyle ablacım, çok güzel duygular, yalnız beni görenlerin bir kısmı hemen söylüyor, bir kısmı sanki benim onca kiloyu verdiğimi görmezden geliyor Bende sanki eskiden de böyleymişim gibi olağan davranıyorum Sizde hazır olun bu durumlara, herkes çekemeyebilir :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…