Hastanede misin canım hayırdır önemli birsey yoktur insallahHastanede bile buraya giriyorum pesbana kara büyümü yaptınız burdan kopamıyorum
Ben de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmimMigde bulantisi ve ishal salgini varmis gecmis olsun
Gecmis olsun canımBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Canım mevsimi diye bolca kurusunu alacaktım, kilosuna 50 tl dediler, veto ettim almadım. Zaten tazesinin birinci sınıfı 8 tl, hadi kurutunca 3 kilodan 1 kilo kalsa, en fazla 30 tl olsa, ki abartarak hesaplıyorum, çok yani. Bu kadar da insanı sömürmeye gerek yok diye kızdım ve yaşı dondurucuda olur mu acaba derken, derken konu buralara kadar geldiKızlar donmuş incirle napıyorsunuz direk çıkarıp çözünce yeniyor mu?
Teşekkür ederim Rakibcim :))) Hımm, faydası oluyorsa yorsunlar tabi :)))Sonuna kadar hak ettin ama
Oo kolay gelsin ne guzel etmissin
Gidip geliyorum haftaici bugun tatildialiskin degilim biraz yoruyor beni
Sağol canım açıklama içinCanım mevsimi diye bolca kurusunu alacaktım, kilosuna 50 tl dediler, veto ettim almadım. Zaten tazesinin birinci sınıfı 8 tl, hadi kurutunca 3 kilodan 1 kilo kalsa, en fazla 30 tl olsa, ki abartarak hesaplıyorum, çok yani. Bu kadar da insanı sömürmeye gerek yok diye kızdım ve yaşı dondurucuda olur mu acaba derken, derken konu buralara kadar geldi
Evet çözünce taze halinden çok az yumuşak oluyor, çok kendini salmadan yemeyi planlıyoruz nasipse :)
Bugün niyeyse çok uzun yazıyorum sanki kusura bakmayın kızlar ya, utandım bir an ://
Geçmiş olsunBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Rica ederim canım. Ne bileyim sıkılan olur, kimseyi rahatsız etmek istemem ondan sıkılıyorum arada uzun olunca :))))Sağol canım açıklama için
Yaz canım uzun yaz niye utanıyorsun
Sıkılan sıkıldığı yerde sıradaki mesaja geçerRica ederim canım. Ne bileyim sıkılan olur, kimseyi rahatsız etmek istemem ondan sıkılıyorum arada uzun olunca :))))
Rabbim sifa versinBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce düzelirBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Canımm çok geçmiş olsunBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Bence uzun uzun yaz sen buraya neşe ve enerji katıyorsun ❣❣❣Canım mevsimi diye bolca kurusunu alacaktım, kilosuna 50 tl dediler, veto ettim almadım. Zaten tazesinin birinci sınıfı 8 tl, hadi kurutunca 3 kilodan 1 kilo kalsa, en fazla 30 tl olsa, ki abartarak hesaplıyorum, çok yani. Bu kadar da insanı sömürmeye gerek yok diye kızdım ve yaşı dondurucuda olur mu acaba derken, derken konu buralara kadar geldi
Evet çözünce taze halinden çok az yumuşak oluyor, çok kendini salmadan yemeyi planlıyoruz nasipse :)
Bugün niyeyse çok uzun yazıyorum sanki kusura bakmayın kızlar ya, utandım bir an ://
Aaa olur mu öyle sey canım güzel seyler yazıyorsun hep yazCanım mevsimi diye bolca kurusunu alacaktım, kilosuna 50 tl dediler, veto ettim almadım. Zaten tazesinin birinci sınıfı 8 tl, hadi kurutunca 3 kilodan 1 kilo kalsa, en fazla 30 tl olsa, ki abartarak hesaplıyorum, çok yani. Bu kadar da insanı sömürmeye gerek yok diye kızdım ve yaşı dondurucuda olur mu acaba derken, derken konu buralara kadar geldi
5 dk falan bekletip kefir yada sütle blendırda çekip smoothie yapıyorum ben ,reçelde yapılıyor hattaKızlar donmuş incirle napıyorsunuz direk çıkarıp çözünce yeniyor mu?
Bugün 2 kaşığa yakın yedim yine şişlik var. Şimdi reglim bitene kadar hiç yemiycem. Sonra da gündüz çok rahatken yiyip sonuca bakacam. Dediğin gibi gerçekten sorun varsa yerine başka şeyler bulacağım ya da laktozsuz sütle evde yoğurt yapacağım.Kesinlikle öyle görünüyor canım. Biraz ara ver, şikayetlerin geçsin, hiç sıkıntın yokken son bir kez daha deneme yap yine aynısı oluyorsa bu da sağlaması olur tatlım. Bir daha da bu tür şeyler tüketmezsin. Artık gereken vitamin ve mineralleri de başka gıdalardan alırsın.
Öyle diyorsan tamam ablacımm, teşekkür ederimBence uzun uzun yaz sen buraya neşe ve enerji katıyorsun ❣❣❣
Ya utanarak bisi sorcam senin yas kacti canimÖyle diyorsan tamam ablacımm, teşekkür ederimÇok acayip büyük sözü dinlerim ben
Geçmiş olsun canım sebebi belli mi hasta mısın.iyi akşamlar kızlar
bugün çok az yedim migde bulantısı ve baş agrısı var sürekli geçmedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?