Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Umarım sorunu bulmuşuzdur kuzum, çözdüysek vücudun yemeyince çok rahatlayacaktır :) Kesin neticeyi merakla bekliyorum.

Rezene çayını denedinmi şişkinlik için bir dene belki faydası olur canım , bana çok iyi geliyor

Limonun mevsimi gelmedi daha şu an çok pahalı. Pazarda 10, markette 12 TL idi.

Delisin yaa çok geçmiş olsun kızına, inşallah lavman düzeltir, benim oğluma da olmuştu bir ara, doktor alttan cikaramayinca üstten kusarak çıkarıyor ve mide bir şey almak istemiyor demişti.

Hosgeldin canım ❤
İyiyim sen nasılsın canım
Evet canım ilk sayfada menü sayfamızın linki var orda yazılıyor burda yorumluyoruz
Sağol kuzucum hemen bakıp takibe alıyorum.
İyiyim canım teşekkür ederim
Menü paylaşacak kıvama gelmeye çalışıyorum,ufaktan düzeliyor inşallah

Rezene çayını denedinmi şişkinlik için bir dene belki faydası olur canım , bana çok iyi geliyor
Yediğim bir şey dokunuyor muhtemelen canım ya onu bulmaya çalışıyoruz. Sağolsun enerji kuşağı akıl etti, şimdi takip ediyorum.

Sağol kuzucum hemen bakıp takibe alıyorum.
İyiyim canım teşekkür ederim
Menü paylaşacak kıvama gelmeye çalışıyorum,ufaktan düzeliyor inşallah
Düzelmesini bekleme hemen yazmaya basla canım bence, çünkü biz burda taşlamaya başlayınca hemen düzene giriveriyor o menüler

Ya utanarak bisi sorcam senin yas kacti canim birde evlisin biliyorum da cocuk var miydi
Rakiben olarak bilmemem cok ayip cidden
Sen 23 isen ben 30 um diyeceğim de iyice utandırmak istemem Rakibemi
Evet, evliyim, barklıyım, çocuksuzum,işçiyim, şimdilik hepsi böyle canım :))))

Hayirli aksamlar kizlar ne yapiyorsunuz bugun aktif olamadim bende yuruyus yaptim da geldim yazin son gunleri iyi degerlendirmek gerek :))) artik yuruyemem bocugumle( birde size bir haberim daha varrrrr ben bildigin 38 beden ilmusum hatunlar ama kesimi bol kesimdi denedigim pantol un olsunn ben yine de mutlu oldun:))

Hayırlı aksamlar canım iyyim sen nasılsın calısıyorum bugün saat 12 olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))
Aaa ne güzel bir haber canım cook sevindim senin adına

Kışın nasıl verilir ki
Evde olanlar için günler oturmalar
Daha çok börek işi hamur daha sıcak yemekler
Bence yazın daha iyi verilirgibi geldi
Yazın herkes disarda pikniklerde diyet hak getire zati kadınların işi yazın kilo almak kışın kilo vermek
Ama sebze meyve bol
Süpersin .kabağı nasıl koyuyorsun dolaba
Küçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evde
Hani şu 1den 24e ciltleri olanlardan, eskiden çok evde olurdu:) Gazete dağıtırdı kuponla.
Evet ya bizdede vardı rengini hatırlamıyorum ama kaygan bir kagitti çok ciltli birseydi
Mektup olayına ben yetişmemiş olabilirim
Ama takoz ericson vardı galiba .lise sonda alınmıştı bana
Birde bakkallarda leblebi tozu ..
Düzelmesini bekleme hemen yazmaya basla canım bence, çünkü biz burda taşlamaya başlayınca hemen düzene giriveriyor o menüler
1 saat tempolu yürüdüm geldim rakibem

Selam kızlar

Akşam düğüne gittik tabak doluydu

Yedikklerim tavuk, top şeklinde köftemsi bi şey, 1 kaşık patlıcan salatası yoğurt domates

Yemediklerim patates pilav börek

Ictiklerim su

Icmediklerim kola fanta

Bura olmasa o tabağı bitirir yanında da kola içerdim

Sen çok güzel kilo verdin canım maşallah, artık küçük bedenler olur tabiki. İnşallah yakında bir beden daha kuculeceksin bu gidişle. Bu arada hiç sarkman oldu mu senin.

Hayırlı aksamlar canım iyyim sen nasılsın calısıyorum bugün saat 12 olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))
Aaa ne güzel bir haber canım cook sevindim senin adına

sen nerde çalışıyorsun canım

Ahh aynı benim gibi. Karın ve bel ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı. Bu ay başım agrimadi gerçi çok uzun zaman sonra. Sana da kolaylıklar diliyorum canım.

saol canım bende uzun zamandır böyle olmuyordum bu ay perişanım

yazın daha bir dagınık oluyor hayat
yani benim öyle günler uzun
yemeli içmeli akşamlar
ama kışın öyle degil
bütün kilollarımı hep kışın verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…