- 16 Ocak 2018
- 5.174
- 18.529
- 248
Umarım sorunu bulmuşuzdur kuzum, çözdüysek vücudun yemeyince çok rahatlayacaktır :) Kesin neticeyi merakla bekliyorum.Bugün 2 kaşığa yakın yedim yine şişlik var. Şimdi reglim bitene kadar hiç yemiycem. Sonra da gündüz çok rahatken yiyip sonuca bakacam. Dediğin gibi gerçekten sorun varsa yerine başka şeyler bulacağım ya da laktozsuz sütle evde yoğurt yapacağım.
Rezene çayını denedinmi şişkinlik için bir dene belki faydası olur canım , bana çok iyi geliyorBugün 2 kaşığa yakın yedim yine şişlik var. Şimdi reglim bitene kadar hiç yemiycem. Sonra da gündüz çok rahatken yiyip sonuca bakacam. Dediğin gibi gerçekten sorun varsa yerine başka şeyler bulacağım ya da laktozsuz sütle evde yoğurt yapacağım.
Limonun mevsimi gelmedi daha şu an çok pahalı. Pazarda 10, markette 12 TL idi.Tatlım bende ilk defa attım. Önce deneme yaptım bir taneyle. Sende dene, size hitap ederse mevsimi bitmeden stokla. Biz beğendik. Hatta buzu çözülürken aşama aşama yedim nasıl iyi olur diye, yarı buzlu da güzeldi, eriyince de çok az yumuşama oldu ama öyle çok salmıyor. Limon daha düşer mi muamma :/ Az daha bekleyelim bakalım
Hosgeldin canım ❤Merhaba, herkes iyidir umarım
Bişey sorcam ama menüler başka yerde paylaşılıp burda mı yorumlanıyor ? Kafam karıştı
Delisin yaaBen de kızı acile getirdim sabahtan beri hiç bişey yemedi süt içti kustu halsizlik baş ağrısı karın ağrısı serum takıldı geçmedi röntgen çekildi wc problemi varmış lavma yaptık yine düzelmedi 15dk sonra tekrar yapicaz dedim bakım takımda dedikoduyu kaçırmim
Sağol kuzucum hemen bakıp takibe alıyorum.Hosgeldin canım ❤
İyiyim sen nasılsın canım
Evet canım ilk sayfada menü sayfamızın linki var orda yazılıyor burda yorumluyoruz
Mutlaka yazarım canım, senin sayende bulmaya yaklaştık, ben hiç aklıma getirmemistimUmarım sorunu bulmuşuzdur kuzum, çözdüysek vücudun yemeyince çok rahatlayacaktır :) Kesin neticeyi merakla bekliyorum.
Yediğim bir şey dokunuyor muhtemelen canım ya onu bulmaya çalışıyoruz. Sağolsun enerji kuşağı akıl etti, şimdi takip ediyorum.Rezene çayını denedinmi şişkinlik için bir dene belki faydası olur canım , bana çok iyi geliyor
Düzelmesini bekleme hemen yazmaya basla canım bence, çünkü biz burda taşlamaya başlayınca hemen düzene giriveriyor o menülerSağol kuzucum hemen bakıp takibe alıyorum.
İyiyim canım teşekkür ederim
Menü paylaşacak kıvama gelmeye çalışıyorum,ufaktan düzeliyor inşallah
Geçmiş olsun canım sebebi belli mi hasta mısın.
Sen 23 isen ben 30 um diyeceğim de iyice utandırmak istemem RakibemiYa utanarak bisi sorcam senin yas kacti canimbirde evlisin biliyorum da cocuk var miydi
Rakiben olarak bilmemem cok ayip cidden
Hayırlı aksamlar canım iyyim sen nasılsın calısıyorum bugün saat 12 olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))Hayirli aksamlar kizlar ne yapiyorsunuz bugun aktif olamadim bende yuruyus yaptim da geldim yazin son gunleri iyi degerlendirmek gerek :))) artik yuruyemem bocugumle( birde size bir haberim daha varrrrr ben bildigin 38 beden ilmusum hatunlar ama kesimi bol kesimdi denedigim pantol un olsunn ben yine de mutlu oldun:))
Ahh aynı benim gibi. Karın ve bel ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı. Bu ay başım agrimadi gerçi çok uzun zaman sonra. Sana da kolaylıklar diliyorum canım.regliden canım bazen çok agrılı geçiyor böyle
Kışın nasıl verilir kipazartesiden itibaren çocukları okula bırakıp geçecegim okulla metro arası 2 km onu yürüsem birde lesile yapsam baya etkili olur sanırım evde de bi aletim var twesten shape diye iç bacaklar şçinde onu kullanıcam
banada çok ütobik geliyor öbür boyu bırakmaa bemcede yok öyle birşey birde ölçülü yedikten sonra neden yenmesin
bence olursun biraz kasman laızm
ben aslında çok su içerim ama bazen oluyor böyle
zaten yazın kilo verilmiyor kışın çok güzel veriliyor nisana kadar vermiş olmak lazım tüm kiloyu
Ama sebze meyve bolYazın herkes disarda pikniklerde diyet hak getire zati kadınların işi yazın kilo almak kışın kilo vermek
Süpersin .kabağı nasıl koyuyorsun dolabaAblacım yemek için; geçenlerde turşu yaptım. Şimdi de dondurucu için domates, fasülye, kabak, patlıcan, biber :))) Birde ilk defa yaş incir attım. Önce bir tane deneme için atıp çıkardım fena olmadı hatta iyiydi de. Onun için bolca attım bakalım. Limon fiyatları iner inmezde limon suyu stoklayacağım. Balık sezonunun ortalarında da balık atarım artık.
Yazlık kıyafetleri ufak ufak yıkayıp kaldırıyorum. Kışlık kıyafetlerden de artık bol gelenleri ayırıyorum,vermek içinElden çıkarayım da bir daha kilo almayayım Şimdilik bu kadarına vaktim yetti :)) Sizler neler yapıyorsunuz?
Evet ya bizdede vardı rengini hatırlamıyorum ama kaygan bir kagitti çok ciltli birseydiKüçükken evet, ilk okumayı öğrendiğimde ansiklopedi okuyordum kuzum, çünkü "Meydan Larousse" vardı evde
Hani şu 1den 24e ciltleri olanlardan, eskiden çok evde olurdu:) Gazete dağıtırdı kuponla.
Mektup olayına ben yetişmemiş olabilirimVay bee, maziye gittim. Hatta mahalle bakkalında telefon olur oradan arardık, kontör attıkça para yazardı, sonraları eve bağlandı. Mektup vardı o zamanlar. Abim askerdeyken mektup atardım, o da bize atardı. Bakkalda aspirini taneyle satarlardı... Ne günlerdi be... İlk cep telefonu çıkmıştı, takoz gibi, antenli. Şimdi antika olarak müzede sergileniyor sanırım :)))) Millet birbirine cevapsız çağrı atardı, kim ne kadar çok çaldırırsa o kadar onu düşünmüş özlemiş olurdu. Ölçüye bak :)))))) Ama muhabbetin tadı vardı....
1 saat tempolu yürüdüm geldim rakibemDüzelmesini bekleme hemen yazmaya basla canım bence, çünkü biz burda taşlamaya başlayınca hemen düzene giriveriyor o menüler
Sen çok güzel kilo verdin canım maşallah, artık küçük bedenler olur tabiki. İnşallah yakında bir beden daha kuculeceksin bu gidişle. Bu arada hiç sarkman oldu mu senin.Hayirli aksamlar kizlar ne yapiyorsunuz bugun aktif olamadim bende yuruyus yaptim da geldim yazin son gunleri iyi degerlendirmek gerek :))) artik yuruyemem bocugumle( birde size bir haberim daha varrrrr ben bildigin 38 beden ilmusum hatunlar ama kesimi bol kesimdi denedigim pantol un olsunn ben yine de mutlu oldun:))
Hayırlı aksamlar canım iyyim sen nasılsın calısıyorum bugün saat 12 olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))
Aaa ne güzel bir haber canım cook sevindim senin adına
Ahh aynı benim gibi. Karın ve bel ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı. Bu ay başım agrimadi gerçi çok uzun zaman sonra. Sana da kolaylıklar diliyorum canım.
Kışın nasıl verilir ki
Evde olanlar için günler oturmalar
Daha çok börek işi hamur daha sıcak yemekler
Bence yazın daha iyi verilirgibi geldi
Ama sebze meyve bol
Süpersin .kabağı nasıl koyuyorsun dolaba
Evet ya bizdede vardı rengini hatırlamıyorum ama kaygan bir kagitti çok ciltli birseydi
Mektup olayına ben yetişmemiş olabilirim
Ama takoz ericson vardı galiba .lise sonda alınmıştı bana
Birde bakkallarda leblebi tozu ..
1 saat tempolu yürüdüm geldim rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?