Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzel yürüyüş yapmışsın canım. Ben de 1.5 saat yürüdüm 14.500 adım. İkimiz de güzel vereceğiz bence bu hafta.

Kizlar benimde haberim var
Ben 3 aydır 10 kiloverdim
Anneme geldim 15 20 gündür görmeyenler
Tuttular beni sen nasıl zayıfladın çok güzel olmuşsun
Ne yedin naptın bizede anlat..
Hep başkalarından duyardım
Bende deli gibi spor yaptım .suandada yürüyüş yapıyorum dedim
Acemi geziyosun bişey yemiyomusun filan soruyolar
Sabahki kahvalti tabakalarımi gösterdim
Aa bayada yiyomussun diyolar
Çok sevindim baya fark var zaten

Afiyet olsun canım, yemediklerin için de tebrik ederim.

Mutlaka yazarım canım, senin sayende bulmaya yaklaştık, ben hiç aklıma getirmemistim
Sağol canım benim, umarım bu bilgilerin bir işe yaraması ikimizi de mutlu edecek. Biraz önce balkonda kuşları görünce aklıma bulduğunuz kuşlar geldi. Onlar ne oldu canım, en son biri kurtulmuştu?
Umutdeniz4 ablamın da muhabbet kuşu hastaydı en son, siz ne yaptınız abla düzeldi mi?

10 kilo gayet güzel canim. İnsanların farkedip söylemesi de gayet güzel motive ediyor insanı. Yaa bu arada ben senin geçen hafta verdiğin kiloya baktım gözüm çok korktu

tebrik ederim çok güzel bir duygu degilmi
şöyle havalı havalı anlatsaydın

Marketimiz var babama yardıma geliyorum canım
Kendi mesleğimle iş bulamadım ne yazık ki
mesleğin ne? zaten artık iş olayı karmaşa bu ülkede inş en kosa zamanda bulursun

Hayırlı aksamlar canım iyyim sen nasılsın calısıyorum bugün saat 12 olsada eve gitsem diye bekliyorum :)))
Aaa ne güzel bir haber canım cook sevindim senin adına
allah kolaylik versin kuzum coook tesekkur ederim canim benim
Sen çok güzel kilo verdin canım maşallah, artık küçük bedenler olur tabiki. İnşallah yakında bir beden daha kuculeceksin bu gidişle. Bu arada hiç sarkman oldu mu senin.
Cok sagol kuzumm insallah canim ben 36 38 bedenleri ne zaman giydigimi hoc hatorlamiyorum biliyormusun hatorliyorum da orta okuldayken bir kumas pantol almistim 42 bedendi(( cok uzulmistum o zaman halime , yok denecek kadar az oldu canim bu yaz bayagi yuruyus yaptim sanirim onun etkisi bide bayram oncesi zipzipi cok yapiyordum bayramda da annemlerin sitese aletler vardi onlari com yaptim ben bilmeden bayagi spor yapiyormusum ya kiz :)))) e tabi bocugumunde etkisini unutmamak lazim :)) ama boynumda bir serce bogumu kadar kirisiklik vardi oda gecmis sanirim zamanla topluyor

Güzel yürüyüş yapmışsın canım. Ben de 1.5 saat yürüdüm 14.500 adım. İkimiz de güzel vereceğiz bence bu hafta.
Benimde 16.600 ama AVM gezmede var içinde
10 kilo gayet güzel canim. İnsanların farkedip söylemesi de gayet güzel motive ediyor insanı. Yaa bu arada ben senin geçen hafta verdiğin kiloya baktım gözüm çok korktu
Ben iki haftadır salliyordum
şehir disindaydim spor filan yapmayı bırakmıştım
10 gün boyunca hep aynı yada artı gördüm
Birden spora ve diyete dönünce
Öyle oldu .her hafta olurmu bilmem
Geçen hafta listede ilk haftamdi+ idim

Biri uçup gitti canım diğerini ertesi sabah ölü bulduk malesef. Sonraki günlerde bı de kırlangıç yavrusu buldum, o da susuzluktan ölmek üzereydi, şu icirip biraz da kafasını falan yikayinca o da çabuk toparlandi, onu da ucurduk. Başka bir gün de ayakları kırık bir karga gördük trafikte, almak için durduk ama yaklasmamiza izin vermedi, neyse ki onu da arabaların olduğu yerden uçmaya zorladik, o da öylece kurtuldu diye umut ediyoruz. Bu yaz kuşlara çalıştık anlayacağın

Kızlar kitap güzel konulara parmak basmış
Yemek bağımlılığı olduğunu düşünenler mutlaka baksın. Çok kendini tekrar etmiş aynı şeyleri anlatmış gibi ama çok faydalı. Daha bitiremedim bakalım bitirince fikrim değişirse yazarım yine.

Eklentiler

• E9288411-F59C-4180-AFA2-F10B96CB8673.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 23
Yemediklerin için
Birşey kaybetmedin ,hatta çok şey kazandın
tebrik ederim çok güzel bir duygu degilmi
şöyle havalı havalı anlatsaydın

mesleğin ne? zaten artık iş olayı karmaşa bu ülkede inş en kosa zamanda bulursun
Evet ya Karatay yapıyorum dedim
Listesini ver diyorlar
Yok listesi ..internetten araştırın dedim.
Hemen liste vercem onlarda listeyle zayifliyacaklar
Çocukları benimkilerle oynamaya geliyorlardı
Ben 1.5 kilo dambillarla jullin lesli yapıyordum
İzliyorlardı..
Çocuklarınıza sorun hergun nasıl spor yapıyordum dedim

Sen pek spor yapamiyorsun diye sordum aslında ama hem yavrunun peşinden koşmak hem de farketmesek de yaptığın sporlar toparlamış seni canım. Çok sevindim böyle olmasına.

gözlerini devirip, çayını yudumlasaydın arada

Yine de haftada 1 in altına düşeceğini sanmıyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…