- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
Valla yazana kadar bende farkinda degildim:))) aslinda sizinkilerin yaninda cok az geliyor yaptiklarim belkide ondan umursamiyordum ama ogrendigim su oldu yuruyus kadar hic birsey etkilemiyor en basiti gibi de cok etkisi oluyormusSen pek spor yapamiyorsun diye sordum aslında ama hem yavrunun peşinden koşmak hem de farketmesek de yaptığın sporlar toparlamış seni canım. Çok sevindim böyle olmasına.
Daha önce banka sınavlarına girdim canım ankarada oturmanın dez avantajı ile puanım yetmedi ankara dısında her yer oluyordu,gecen senede dsi yi 0.2 puan ile kacırdım nasip kısmet değilmis canım herseyin hayırlısı bakalıminş canım arkadaşım bankada çalışıyor zşraat okudu
Süpersin .kabağı nasıl koyuyorsun dolaba
Evet ya bizdede vardı rengini hatırlamıyorum ama kaygan bir kagitti çok ciltli birseydi
Mektup olayına ben yetişmemiş olabilirim
Ama takoz ericson vardı galiba .lise sonda alınmıştı bana
Birde bakkallarda leblebi tozu ..
1 saat tempolu yürüdüm geldim rakibem
Maşaallah tü tü tü tüüü5. günümü sağ salim atlattım
Su leblebi tozunu ben hatırlamıyorum yaa annemler neden almadı kiCanım birisi bana tam olgunlaşmamış (yeşil haliyle) bal kabağı getirdi, büyüktü de. 3te 1i kadarını hafif dirice kızarttım, 3te 2 kadarını da rendeleyip suyunu sıktım, küçük parçalara bölerek çiğden attım. Diğer kabaklardan daha sıkı bir yapısı var, umarım güzel olacak. Bu da ilk deneyimim.
Mektup olayının son demleriydi canım. Belki abim doğuya gittiği için olabilir. Cep telefonu askerlikte yasaktı, normal telefonda da her şeyi konuşamıyorduk, dinleniyordu, süre azdı, görüşme saatleri kısıtlıydı ve terör olayları çok yoğundu, saklıyorlardı her şeyi.
Aslında sana lise sonda alındıysa aynı zamanı görmüş olabiliriz canım. Ben orta sondayken veya lise başındayken abim almıştı ericsonu, ve çok kimsede yoktu. Lisedeyken de kapaklı telefonlar çıkmıştı, bana da ondan almışlardı,seviyordum o zamanlar :)
Leblebi tozunu da iyi hatırlıyorum. Hep boğazıma yapışır öksürtürdü :)))) Vay beee.... Epey nostalji oldu
Çok teşekkür ederimAaa olur mu öyle sey canım güzel seyler yazıyorsun hep yaz
He canım. He yanında ketçap mayonez de olsun muSelam kızlar
Akşam düğüne gittik tabak doluydu
Yedikklerim tavuk, top şeklinde köftemsi bi şey, 1 kaşık patlıcan salatası yoğurt domates
Yemediklerim patates pilav börek
Ictiklerim su
Icmediklerim kola fanta
Bura olmasa o tabağı bitirir yanında da kola içerdim
Hep yaz sen ayakli ansiklopedimizsin sen bizim dur brnde nostalji yapayim meydan laroussemiz:))))) yillik odevlere az bas vurmadik yoktu o zamanlar google :)))Çok teşekkür ederimcanımsın ❤
Inan onu bendw hic bilmiyorum kuzum :)))Su leblebi tozunu ben hatırlamıyorum yaa annemler neden almadı ki
Tek değilmişim sevindimInan onu bendw hic bilmiyorum kuzum :)))
Güzel olur canım öğrenmiş olur kızınMektuplasmak ne guzel birseymis ya benim lisede cok sevdigim bir arkadasim vardi o tasindi baska sehire gitti bir kac kere keyfine yazismistik cep telefonuda vardi ama simdiki gibi ucuz degildi:))) ben kizimada o zevki tattirmayi dusunuyorum ama anneannesi dedesi uzakta onlara yazdirip yollatacagim aklimda var o fikir
Bide ben hic horoz sekeri yedigimi bilmiyorum biliyormusun simdi bazen sekercilerde gorunce nenesu dedesi filan aliyor nostalji olsun diye :))Tek değilmişim sevindim
Ben de o yüzden ona döndüm canım.Valla yazana kadar bende farkinda degildim:))) aslinda sizinkilerin yaninda cok az geliyor yaptiklarim belkide ondan umursamiyordum ama ogrendigim su oldu yuruyus kadar hic birsey etkilemiyor en basiti gibi de cok etkisi oluyormus
Belki sana da yollariz teyzesi:)Güzel olur canım öğrenmiş olur kızın
Geçen haberde limon fiyatı düşüşe geçti deyince pazara baktım. Küçükleri 6, iyileri 10 TL arasıydı burada. O paraya da değmez. Hem içleri sertti, suyu bile çıkmaz. Dediğin gibi mevsimini bekleyeceğiz canım ancak düşer canım.Limonun mevsimi gelmedi daha şu an çok pahalı. Pazarda 10, markette 12 TL idi.
Herkes farklı yorum yazmış tamam yemiycem baba çıkamısır diyet için önerilmez aslında
gliseminn endeks çok yüksek oldugundan
Onuda cok net hatırlamıyorum canım pazardan akide sekeri alırlardı onu cok net biliyorum daBide ben hic horoz sekeri yedigimi bilmiyorum biliyormusun simdi bazen sekercilerde gorunce nenesu dedesi filan aliyor nostalji olsun diye :))
Olur canımBelki sana da yollariz teyzesi:)
Evet evet boyle pembe beyaz yuvarlak seker vardi bide ne severdim onu :))Onuda cok net hatırlamıyorum canım pazardan akide sekeri alırlardı onu cok net biliyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?