Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Su leblebi tozunu ben hatırlamıyorum yaa annemler neden almadı ki
Aaa onlar almadı ama sende almadın kendine öyle mi Biz çoluk çocuk paramızı ona yatırırdık. Kalem boyunda şeffaf boru gibi oluyordu canım, içi şekerli sarı toz görmüşsündür bence :))) Sizin oralarda yok muydu acaba ya...
Birde meybuz vardı bak bunu bilirsin. Önceleri boru gibi poşet içinde olurdu, meyveli buz gibi ama bence bildiğin boyaydı onlar Sonra çubukluları çıktı zamanla

Biz ablamla para bulunca dondurma yemege giderdik sanırım diğerlerini o yüzden cok bilmiyorum ama meybuz u cok iyi bilirim onu alırdık canım

Ayni leblebi tozu hala var eşim bazen çocuklara getiriyor dediğin gibi pipetin içine koymuşlar

İyi geceler prensess, çok iyi yapmışsın :) Şimdi bol kesimi olur,sonra dar kesimi olur, derken derken 36ya da inersin yakında :)))))

Hep yaz sen ayakli ansiklopedimizsin sen bizim dur brnde nostalji yapayim meydan laroussemiz:))))) yillik odevlere az bas vurmadik yoktu o zamanlar google :)))
Doğru o sonra çıktı :))))) İyi ki çıktı, google canımız ciğerimiz

Menüm ( Karatayin ilk günü )
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal yağda yumurta
Lor peyniri ( maydanoz pulbiber çörekotu ilaveli )
Domates salatalık
20 fındık 1 ceviz

Akşam 19:00
3-4 yk yayla çorbası
3 içli köfte ( haşlama )
4 yk kabak havuç tarator

Su 2.5 lt
Spor 1 saat Leslie 225 p

Şuan acım sanırım doğru yoldayım yarına eksi olur inşallah
yesa

Kızlar menüler çok güzel..hepinkze afiyet olsun valla bravo

Özellikle hem meyve hem kuruyemiş falan görüp dengeli menüler olunca aşırı hoşuma gidiyor

Yoksa az yemeyle verilen kilolar geri dönüyor. Dengeli beslenme onemli

Cani m menü cook güzel ama buraya değil de diğer gruba yazıyoruz menü ve sporları. oradan alıntı yapıp yorumlarımızı yine buraya yapıyoruz ama

Bu gidişle hedefine ulaşırsın sen

Ben 3 milde kaldım 1 mil daha yürüyüp 1 saati görecektim ama eve geç girdik çok yoruldum

Evt öyle yapıyorum aslında ama o grubu bulmak zor oluyor bu seferlik öyle oldu
İnşallah canım ikimizde inşallah güzel veririz ..sende disaridaymissin yinede hareket etmissindir

aaa ankaranın neresindesin?

hepsini biliyorum çok mu yaşlıyım ben yaa leblebi tozunu yerken birde gülme tutarsa eyvahhjjj ben çocuklara yapıyorum halaaaa çok seviyorlar

Herkes farklı yorum yazmış tamam yemiycem baba çıka

baba çıkaaa ahahahha

Onuda cok net hatırlamıyorum canım pazardan akide sekeri alırlardı onu cok net biliyorum da

ay bunuda çok iyi biliyorum

Geçmiş olsun canım :/ Nasıl oldun?

ya valla gözlerime vurdu agrı allahtan evdeyim bugün az dinleneyim diyorum çocuklar geliyor, acıktık susadık

çok güzel menün canım güzel başlangıç

Sen 23 isen ben 30 um diyeceğim de iyice utandırmak istemem Rakibemi
Evet, evliyim, barklıyım, çocuksuzum,işçiyim, şimdilik hepsi böyle canım :))))
Tamam tamam kazidim kafama daha da unutmam bunlari
Artik her bi seyini ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…