- 8 Nisan 2019
- 3.095
- 8.618
- 88
He canım. He yanında ketçap mayonez de olsun mu
Aaa onlar almadı ama sende almadın kendine öyle miSu leblebi tozunu ben hatırlamıyorum yaa annemler neden almadı ki
Geçmiş olsun canım :/ Nasıl oldun?iyi akşamlar kızlar
bugün çok az yedim migde bulantısı ve baş agrısı var sürekli geçmedi hiç
Bura olmasa yerdim dedin bende o yüzden öyle yazdım sende benim gibi aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmışAnam tebrik beklerken gelen mesaja bak ahahahhahbah
Biz ablamla para bulunca dondurma yemege giderdik sanırım diğerlerini o yüzden cok bilmiyorum ama meybuz u cok iyi bilirim onu alırdık canımAaa onlar almadı ama sende almadın kendine öyle miBiz çoluk çocuk paramızı ona yatırırdık. Kalem boyunda şeffaf boru gibi oluyordu canım, içi şekerli sarı toz görmüşsündür bence :))) Sizin oralarda yok muydu acaba ya...
Birde meybuz vardı bak bunu bilirsin. Önceleri boru gibi poşet içinde olurdu, meyveli buz gibi ama bence bildiğin boyaydı onlarSonra çubukluları çıktı zamanla
Ayni leblebi tozu hala var eşim bazen çocuklara getiriyor dediğin gibi pipetin içine koymuşlarAaa onlar almadı ama sende almadın kendine öyle miBiz çoluk çocuk paramızı ona yatırırdık. Kalem boyunda şeffaf boru gibi oluyordu canım, içi şekerli sarı toz görmüşsündür bence :))) Sizin oralarda yok muydu acaba ya...
Birde meybuz vardı bak bunu bilirsin. Önceleri boru gibi poşet içinde olurdu, meyveli buz gibi ama bence bildiğin boyaydı onlarSonra çubukluları çıktı zamanla
İyi geceler prensess, çok iyi yapmışsın :) Şimdi bol kesimi olur,sonra dar kesimi olur, derken derken 36ya da inersin yakında :)))))Hayirli aksamlar kizlar ne yapiyorsunuz bugun aktif olamadim bende yuruyus yaptim da geldim yazin son gunleri iyi degerlendirmek gerek :))) artik yuruyemem bocugumle( birde size bir haberim daha varrrrr ben bildigin 38 beden ilmusum hatunlar ama kesimi bol kesimdi denedigim pantol un olsunn ben yine de mutlu oldun:))
Hep yaz sen ayakli ansiklopedimizsin sen bizim dur brnde nostalji yapayim meydan laroussemiz:))))) yillik odevlere az bas vurmadik yoktu o zamanlar google :)))
Iyi geceler canım ❤İyi geceler kızlar, çıkmam lazım ❤
9.30 ispanakli omlet, yarim dlm peynir, domates, salatalik, yogurt, 2 dlm ekmek
13.30 1 kase sebzeli bakliyatli corba, salatalik
15.30 1 seftali, 1 erik, 1 cay bardagi tarcinli sit
17.30 yarim kucuk kase karisik cerez
19.30 1 tabak z.yagli taze fasulye, yogurt, salatalik
6 Eylül cuma menüsü
Kahvaltı 11.30
2 çatal patates kızartması, 1 sahanda yumurta, 1 küçük dilim tulum peyniri, domates, salatalık, 2 dilim ekmek.
14.00 ara
2 taze incir
18.30 akşam
4 kaşık kendi yağında pişmiş et kavurma, 1 küçük lavaş, çoban salata.
2.5 lt su
9500 adım
7 Eylül cumartesi menüsü
13.30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 1 büyük dilim beyaz peynir, yarım domates, 1 avuç kadar köy ekmeği, 1 tatlı kaşığı Petek bal, 1 ceviz.
18.00 akşam
1 orta boy bulgur ve pirinçli biber dolması, 2 kaşık yoğurt, çoban salata, iki lokma ekmek.
3 lt su
1 saat yüzme
14.500 adım
Menüm ( Karatayin ilk günü )
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal yağda yumurta
Lor peyniri ( maydanoz pulbiber çörekotu ilaveli )
Domates salatalık
20 fındık 1 ceviz
Akşam 19:00
3-4 yk yayla çorbası
3 içli köfte ( haşlama )
4 yk kabak havuç tarator
Su 2.5 lt
Spor 1 saat Leslie 225 p
Şuan acım sanırım doğru yoldayım yarına eksi olur inşallah
yesa
Evt öyle yapıyorum aslında ama o grubu bulmak zor oluyor bu seferlik öyle olduCani m menü cook güzel ama buraya değil de diğer gruba yazıyoruz menü ve sporları. oradan alıntı yapıp yorumlarımızı yine buraya yapıyoruz ama
Bu gidişle hedefine ulaşırsın sen
Ben 3 milde kaldım 1 mil daha yürüyüp 1 saati görecektim ama eve geç girdik çok yoruldum
Ilk sayfada linki var canım aklında olsunEvt öyle yapıyorum aslında ama o grubu bulmak zor oluyor bu seferlik öyle oldu
İnşallah canım ikimizde inşallah güzel veririz ..sende disaridaymissin yinede hareket etmissindir
Daha önce banka sınavlarına girdim canım ankarada oturmanın dez avantajı ile puanım yetmedi ankara dısında her yer oluyordu,gecen senede dsi yi 0.2 puan ile kacırdım nasip kısmet değilmis canım herseyin hayırlısı bakalım
Canım birisi bana tam olgunlaşmamış (yeşil haliyle) bal kabağı getirdi, büyüktü de. 3te 1i kadarını hafif dirice kızarttım, 3te 2 kadarını da rendeleyip suyunu sıktım, küçük parçalara bölerek çiğden attım. Diğer kabaklardan daha sıkı bir yapısı var, umarım güzel olacak. Bu da ilk deneyimim.
Mektup olayının son demleriydi canım. Belki abim doğuya gittiği için olabilir. Cep telefonu askerlikte yasaktı, normal telefonda da her şeyi konuşamıyorduk, dinleniyordu, süre azdı, görüşme saatleri kısıtlıydı ve terör olayları çok yoğundu, saklıyorlardı her şeyi.
Aslında sana lise sonda alındıysa aynı zamanı görmüş olabiliriz canım. Ben orta sondayken veya lise başındayken abim almıştı ericsonu, ve çok kimsede yoktu. Lisedeyken de kapaklı telefonlar çıkmıştı, bana da ondan almışlardı,seviyordum o zamanlar :)
Leblebi tozunu da iyi hatırlıyorum. Hep boğazıma yapışır öksürtürdü :)))) Vay beee.... Epey nostalji oldu
Herkes farklı yorum yazmış tamam yemiycem baba çıka
Onuda cok net hatırlamıyorum canım pazardan akide sekeri alırlardı onu cok net biliyorum da
Geçmiş olsun canım :/ Nasıl oldun?
Menüm ( Karatayin ilk günü )
Sabah 11.00
1 haşlanmış yumurta
2-3 çatal yağda yumurta
Lor peyniri ( maydanoz pulbiber çörekotu ilaveli )
Domates salatalık
20 fındık 1 ceviz
Akşam 19:00
3-4 yk yayla çorbası
3 içli köfte ( haşlama )
4 yk kabak havuç tarator
Su 2.5 lt
Spor 1 saat Leslie 225 p
Şuan acım sanırım doğru yoldayım yarına eksi olur inşallah
yesa
Keciörende oturuyoruz canımaaa ankaranın neresindesin?
Tamam tamam kazidim kafama daha da unutmam bunlariSen 23 isen ben 30 um diyeceğim de iyice utandırmak istemem Rakibemi
Evet, evliyim, barklıyım, çocuksuzum,işçiyim, şimdilik hepsi böyle canım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?