Hayırlı günler canım ❤Hayirli gunler kizlar cok guzel bir gun olsun
Geçen aylarda muhabbeti olmuştu çocukların kutluyorum ama benim hiç doğum günüm olmadı demişti içime oturdu çaktırmadan tarihi not aldım günlerdir unutmamak için bakıyordum kaçırmim diye eşime pasta siparişi verdim akşamda misafirim geliyor gel çay içelim diye onuda davet ettim inş güzel bir supriz olurSenin gibi komşular lazım insana. Ne güzel dusunmussun, eminim çok mutlu olur.
Bende karnibahar almaya gidicem hasliycam üzerine yogurt döker yerimHanımlar ben azcık mutfağa geçeyim, hemen okul saati geliyor zaten
Ahhh bu basenler cnmharikasin canim tebrik ederim umarim bugunu de oyle atlatirsin dun yazmaya firsatim olmadi canim ne kadar guzelsin masallahhh incelmis halini sabirsizlikla bekliyorum bende basenden muzdarip olanlardanim belime 38 gecti basenler ben burdayim diye ciglik atiyor(((
Cnm doktorlar daha iyi bilir tabi ki. Ben bir dönem ilaçlarımdan biri sürekli kusturduğu için doktoruma danışmadan almayı bırakmıştım. Sonrasında bana çok bağırmıştı, o olmuyorsa başka ilaç deneriz, oda olmuyorsa olana kadar alternatifi deneriz demişti. Bende farklı bişeyler uygulanabilir diye düşündümAlternatif tedavisi yok canım, hastalık belli bir yaşta kendiliğinden geçebiliyormuş onu bekliyoruz, inşallah sıkıntısına geçer. Umarım sen de ilacı bırakabilecek duruma gelmissindir.
Basenim yok canım. Göbeğim sorun olduğu için yandan çektim. Düz çekince tam görünmüyor göbek. Neyse zaten kasımda göbek de kalmayacakSenin üst bölge daha yoğun gibi canım, yandan olduğu için basenler anlaşılmıyor ama. Hepimizin derdi fazla işte.
Bizzat bu sitede baseni leslie sayesinde giden var gözümle şahit oldum, her gün 3 mil 5 mil yaptı düzenli, öyle basen ben hiç görmemiştim.Bence de gitse Leslinin giderdi
Canım ölçülerin çok iyi yaCnm dünAnka ölçü al deyince sabah ölçüm yaptım kilo:60,75, bel:73 cm, göğüs:87 cm, basen: 94 cm. Bacak ölçüsünü almamışım.
Cnm bazı kimseler çatılı oluyor, onların gitmiyor işte ne kadar zayıflasada. Ben o gruptayım maalesef. Annemde ise çatı yok, zayıflayınca bacakları çöp gibi kalıveriyor.Bizzat bu sitede baseni leslie sayesinde giden var gözümle şahit oldum, her gün 3 mil 5 mil yaptı düzenli, öyle basen ben hiç görmemiştim.
Doğrudur canım onu bilmiyorum ama dediğim arkadaşın fotosunu görsen, yanlarda sanki iki yastık var gibi, ciddi çok aşırı baseni vardıCnm bazı kimseler çatılı oluyor, onların gitmiyor işte ne kadar zayıflasada. Ben o gruptayım maalesef. Annemde ise çatı yok, zayıflayınca bacakları çöp gibi kalıveriyor.
Leslinin kendisine faydası yok o zaman görüyoruz 10 yıl önceki videosunda da var yeni videolarında daBizzat bu sitede baseni leslie sayesinde giden var gözümle şahit oldum, her gün 3 mil 5 mil yaptı düzenli, öyle basen ben hiç görmemiştim.
Cnm çok yoruluyorsun ödemin olması normal. O kadar dert etme, sen sağlıklı olda. Hem daha 2 gün var cumaya, mutlaka güzel kilo vereceksin.Of inanılmaz başım ağrıyor ya. Uykusuzluk çok zorluyor. Ödem de cabası. Cuma 69,9 göreceğim derken 71 bile göremeyeceğim
Leslie den bahsetmiyorum ama ben, o belki diyet yapmıyor belki kemik yapısı çıkıntılı, şahit olduğum şeyi yazıyorum :) ayrıca leslie o videoları bir kere çekiyor her gün yapmıyor ki o hareketleri, belki de ondandır.Leslinin kendisine faydası yok o zaman görüyoruz 10 yıl önceki videosunda da var yeni videolarında da
Cocuklar uyumaz mı az dinlensen canım,Of inanılmaz başım ağrıyor ya. Uykusuzluk çok zorluyor. Ödem de cabası. Cuma 69,9 göreceğim derken 71 bile göremeyeceğim
Önce jillian level 1 e alısmam lazım sonra 2 den eşlik edebilirim :)))Kizlar napiyosunuz yakinda jillian level 2 den devam ediyroum ben insallah beraber yapalimmi
Tabi bikac gun daha pek aktif olamicam yarin dış cekim var bugün evi duzenleme derken kosturmaca halindeyim yine
Bence görürsünOf inanılmaz başım ağrıyor ya. Uykusuzluk çok zorluyor. Ödem de cabası. Cuma 69,9 göreceğim derken 71 bile göremeyeceğim
Kizlar napiyosunuz yakinda jillian level 2 den devam ediyroum ben insallah beraber yapalimmi
Tabi bikac gun daha pek aktif olamicam yarin dış cekim var bugün evi duzenleme derken kosturmaca halindeyim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?