Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin gibi komşular lazım insana. Ne güzel dusunmussun, eminim çok mutlu olur.
Geçen aylarda muhabbeti olmuştu çocukların kutluyorum ama benim hiç doğum günüm olmadı demişti içime oturdu çaktırmadan tarihi not aldım günlerdir unutmamak için bakıyordum kaçırmim diye eşime pasta siparişi verdim akşamda misafirim geliyor gel çay içelim diye onuda davet ettim inş güzel bir supriz olur Tşk ederim bu arada

Ahhh bu basenler cnm

Son düzenleme:
Alternatif tedavisi yok canım, hastalık belli bir yaşta kendiliğinden geçebiliyormuş onu bekliyoruz, inşallah sıkıntısına geçer. Umarım sen de ilacı bırakabilecek duruma gelmissindir.
Cnm doktorlar daha iyi bilir tabi ki. Ben bir dönem ilaçlarımdan biri sürekli kusturduğu için doktoruma danışmadan almayı bırakmıştım. Sonrasında bana çok bağırmıştı, o olmuyorsa başka ilaç deneriz, oda olmuyorsa olana kadar alternatifi deneriz demişti. Bende farklı bişeyler uygulanabilir diye düşündüm İnşallah iyi olacak canım oğlun. Bu hayatta herşey zamanına esir, vakti gelince geçip gidiyor...

Bizzat bu sitede baseni leslie sayesinde giden var gözümle şahit oldum, her gün 3 mil 5 mil yaptı düzenli, öyle basen ben hiç görmemiştim.
Cnm bazı kimseler çatılı oluyor, onların gitmiyor işte ne kadar zayıflasada. Ben o gruptayım maalesef. Annemde ise çatı yok, zayıflayınca bacakları çöp gibi kalıveriyor.

Cnm bazı kimseler çatılı oluyor, onların gitmiyor işte ne kadar zayıflasada. Ben o gruptayım maalesef. Annemde ise çatı yok, zayıflayınca bacakları çöp gibi kalıveriyor.
Doğrudur canım onu bilmiyorum ama dediğim arkadaşın fotosunu görsen, yanlarda sanki iki yastık var gibi, ciddi çok aşırı baseni vardı

Of inanılmaz başım ağrıyor ya. Uykusuzluk çok zorluyor. Ödem de cabası. Cuma 69,9 göreceğim derken 71 bile göremeyeceğim
Cnm çok yoruluyorsun ödemin olması normal. O kadar dert etme, sen sağlıklı olda. Hem daha 2 gün var cumaya, mutlaka güzel kilo vereceksin.

Leslinin kendisine faydası yok o zaman görüyoruz 10 yıl önceki videosunda da var yeni videolarında da
Leslie den bahsetmiyorum ama ben, o belki diyet yapmıyor belki kemik yapısı çıkıntılı, şahit olduğum şeyi yazıyorum :) ayrıca leslie o videoları bir kere çekiyor her gün yapmıyor ki o hareketleri, belki de ondandır.

Of inanılmaz başım ağrıyor ya. Uykusuzluk çok zorluyor. Ödem de cabası. Cuma 69,9 göreceğim derken 71 bile göremeyeceğim
Cocuklar uyumaz mı az dinlensen canım,
Moralini bozma ödemi attıgın zaman 6 lu rakamları göreceksin
Kizlar napiyosunuz yakinda jillian level 2 den devam ediyroum ben insallah beraber yapalimmi
Tabi bikac gun daha pek aktif olamicam yarin dış cekim var bugün evi duzenleme derken kosturmaca halindeyim yine
Önce jillian level 1 e alısmam lazım sonra 2 den eşlik edebilirim :)))
Kolay gelsin canım

Benimde yorgunluktan şiş ellerim, yüzük oturdu elime, dukan yapıcam veli toplantısı olsun eve geleyim de. Şimdi içersem wc den çıkamam dışarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…