Peynir domates salatalık söğüş büyüklüğünde dogruyorum. İçine acı kıl biber de koyuyorum. Zeytinyağı ve limon ekliyorum. Sonra da altınbaşak diyet bisküvi var ya ondan kırıp atıyorum. Harika bir lezzet. Yanında yeşil çayla çok güzel gidiyor.O Nasildi canim
Bugün ölc canımben sürekli popomu bacağımı elliyorum sıkılaştım mı dıye :)
keske olcu alsaydım yaaa
Geçer gider o bugün canım dert etme.Günaydın
Hep 1 saat yururdum
Dün 1.5 saat yürüyünce sistim galiba
Bulguruda yedim ohh
+400
Onunda benim gibi kalça kemikleri geniş,kesinBence de gitse Leslinin giderdi
Bu gün al nolcak kiben sürekli popomu bacağımı elliyorum sıkılaştım mı dıye :)
keske olcu alsaydım yaaa
Onunda benim gibi kalça kemikleri geniş kesin
56-57 de sende çok güzel duruyor demek ki. Ben hiç fazlalık görmedim orda. Hareketsizlik gerçekten her anlamda kötü etkiliyor.Cnm aslında orada da çok zayıf değilim. 56-57 gibi bişey olmam lazım. Kortizon kullandığım ve spor yapamadığım için en son 2006 da 50 kiloydum benama demek ki birden çok kilo almak, doğum ve hareketsiz yaşam etlerimi iyice zayıflatmış. Çok kas dokusu kaybetmişim
Cnm dünben sürekli popomu bacağımı elliyorum sıkılaştım mı dıye :)
keske olcu alsaydım yaaa
Cnm 2006 yılından beri deltacortril 5 mg kullanıyorum. Şu an günde 1 adet kullanıyorum ama geçmişte sabah x1 akşam x1 kullandığım çok oldu.56-57 de sende çok güzel duruyor demek ki. Ben hiç fazlalık görmedim orda. Hareketsizlik gerçekten her anlamda kötü etkiliyor.
Bir de sana kortizonla ilgili bir şey soracağım. Ne zamandır kullanıyorsun ve ne sıklıkta.
Beli nerden ölçtün canım baya inceymişsin. Benim de göbeğim sorun kocamanCnm dünAnka ölçü al deyince sabah ölçüm yaptım kilo:60,75, bel:73 cm, göğüs:87 cm, basen: 94 cm. Bacak ölçüsünü almamışım.
Acep benim basen kaçtır şimdi çok merak ettimCnm dünAnka ölçü al deyince sabah ölçüm yaptım kilo:60,75, bel:73 cm, göğüs:87 cm, basen: 94 cm. Bacak ölçüsünü almamışım.
Cnm dünAnka ölçü al deyince sabah ölçüm yaptım kilo:60,75, bel:73 cm, göğüs:87 cm, basen: 94 cm. Bacak ölçüsünü almamışım.
Cnm netten baktım nereden ölçü alınıyor diye. Ona göre almaya çalıştım ölçüyü. İlk başladığımda 87 cm falandı belim.Beli nerden ölçtün canım baya inceymişsin. Benim de göbeğim sorun kocaman
Göbek için bölgesel hareketler mi yapsan canımBu da ben ve göbeğimkaldırıcam az sonra kalça basen 99 benim düz göbek 103 göbek deliğinden ölçtüm bu arada
Oo süpersin canım kilo almadan geleceksinSabah yuruyusumu yaptim da geldimbi posta da aksam yuricem bakalimm
Benim oğlum 7 yaşında ve o da kortizon kullanıyor. İğne şeklinde ve 40 mg. Ama hergun değil. Bazen ayda bir, bazen ayda iki bazen de 3-4 ayda bir. Atak gelme sıklığına bağlı olarak değişiyor. Haliyle bizi de düşündürüyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yapar mı diye. Doktorlar çok büyük sorun yaratmaz gelişimini takip etmeliyiz diyorlar sadece.Cnm 2006 yılından beri deltacortril 5 mg kullanıyorum. Şu an günde 1 adet kullanıyorum ama geçmişte sabah x1 akşam x1 kullandığım çok oldu.
Geçen muayenede doktor kesmeyi deneyelim çünkü uzun vadede kadınlarda kemik erimesine sebep oluyor dedi. Arada kemik yoğunluğu taramasıda yaptırıyorum cnm.
Benim vücut tipimde böyle basen yok göbek varBu da ben ve göbeğimkaldırıcam az sonra kalça basen 99 benim düz göbek 103 göbek deliğinden ölçtüm bu arada
70 in altına düşünce başlayacağım canım. Şu an kardiyo lazım bana.Göbek için bölgesel hareketler mi yapsan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?