Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Peynir domates salatalık söğüş büyüklüğünde dogruyorum. İçine acı kıl biber de koyuyorum. Zeytinyağı ve limon ekliyorum. Sonra da altınbaşak diyet bisküvi var ya ondan kırıp atıyorum. Harika bir lezzet. Yanında yeşil çayla çok güzel gidiyor.

56-57 de sende çok güzel duruyor demek ki. Ben hiç fazlalık görmedim orda. Hareketsizlik gerçekten her anlamda kötü etkiliyor.

Bir de sana kortizonla ilgili bir şey soracağım. Ne zamandır kullanıyorsun ve ne sıklıkta.

Cnm 2006 yılından beri deltacortril 5 mg kullanıyorum. Şu an günde 1 adet kullanıyorum ama geçmişte sabah x1 akşam x1 kullandığım çok oldu.

Geçen muayenede doktor kesmeyi deneyelim çünkü uzun vadede kadınlarda kemik erimesine sebep oluyor dedi. Arada kemik yoğunluğu taramasıda yaptırıyorum cnm.

Benim oğlum 7 yaşında ve o da kortizon kullanıyor. İğne şeklinde ve 40 mg. Ama hergun değil. Bazen ayda bir, bazen ayda iki bazen de 3-4 ayda bir. Atak gelme sıklığına bağlı olarak değişiyor. Haliyle bizi de düşündürüyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yapar mı diye. Doktorlar çok büyük sorun yaratmaz gelişimini takip etmeliyiz diyorlar sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…