Aksam ben sana hatırlatıyımHer gece yatakta aklıma geliyor üşeniyorum kalkmaya
Her gece yatakta aklıma geliyor üşeniyorum kalkmaya
İnşallah canım çok sağol.Cnm doktorlar daha iyi bilir tabi ki. Ben bir dönem ilaçlarımdan biri sürekli kusturduğu için doktoruma danışmadan almayı bırakmıştım. Sonrasında bana çok bağırmıştı, o olmuyorsa başka ilaç deneriz, oda olmuyorsa olana kadar alternatifi deneriz demişti. Bende farklı bişeyler uygulanabilir diye düşündüm ☺ İnşallah iyi olacak canım oğlun. Bu hayatta herşey zamanına esir, vakti gelince geçip gidiyor...
İnşallah yakında hicbirimizin böyle dertleri kalmayacak canım.Basenim yok canım. Göbeğim sorun olduğu için yandan çektim. Düz çekince tam görünmüyor göbek. Neyse zaten kasımda göbek de kalmayacak
Kendini sartlama lutfen, en kötü ihtimalle 70 göreceksin.Of inanılmaz başım ağrıyor ya. Uykusuzluk çok zorluyor. Ödem de cabası. Cuma 69,9 göreceğim derken 71 bile göremeyeceğim
Ben katilirim canım sana. Ama her gün yapmayacağım.Kizlar napiyosunuz yakinda jillian level 2 den devam ediyroum ben insallah beraber yapalimmi
Tabi bikac gun daha pek aktif olamicam yarin dış cekim var bugün evi duzenleme derken kosturmaca halindeyim yine
Şunu da bunu da alayım derken gitmiştir valla.Beni bir daha markete göndermeyin karnibahar la kefir almaya gittim 80liram gittiyanıma 30dk yürüyüş kar kaldı
Cnm market fiyatları almış başını gitmiş. Giyim vs keza öyle. 80 tl ile ne aldın desen poşet boşŞunu da bunu da alayım derken gitmiştir valla.
Aynenn öyle ortada hiç bişey yokCnm market fiyatları almış başını gitmiş. Giyim vs keza öyle. 80 tl ile ne aldın desen poşet boşmarkete gittikçe sinirlerim bozuluyor, bir aldığımı aynı fiyata ikinci kez alamıyorum. İmkanı olanlar hadi neyse ama imkanı olmayan dar gelirli insanları, onların çocuklarını düşündükçe inanılmaz ruhum daralıyor benim. Biz millet olarak bu standarttan fazlasını hakediyoruz...
Sadece karnibahar 12lira limon aldım 7lira kefir çocukların okuluna kaşar tavuk nuget tepsi börek =80Şunu da bunu da alayım derken gitmiştir valla.
İnan bunu ben de düşünüyorum, insanlar nasıl geçiniyor nasıl yaşıyor diye sorular kafamda dönüyor. Çocuğunun istediklerini almayı bırak iyi beslemeye mi yetiyor mu acaba kazandıkları.Cnm market fiyatları almış başını gitmiş. Giyim vs keza öyle. 80 tl ile ne aldın desen poşet boşmarkete gittikçe sinirlerim bozuluyor, bir aldığımı aynı fiyata ikinci kez alamıyorum. İmkanı olanlar hadi neyse ama imkanı olmayan dar gelirli insanları, onların çocuklarını düşündükçe inanılmaz ruhum daralıyor benim. Biz millet olarak bu standarttan fazlasını hakediyoruz...
Hayat gerçekten çok pahalı artık. Aldiklarinla yemek bile çıkmaz tek başına ama 80 lira tutuveriyor bir anda.Sadece karnibahar 12lira limon aldım 7lira kefir çocukların okuluna kaşar tavuk nuget tepsi börek =80
Nr kadar pahalıymış her şey almanyada yaşıyorum burdada bazi seyler fiyat olarak arttı ama türkiye gibi değil ama söyle birşey de var burda bir çok kadın turkiyedeki kadınlar gibide değil mesela bakarsın durumum iyi değil der evine gidersin saray gibi yedikleri içtikleri yani ev dizdiklerinde en ince ayrıntısına kadar alırlar süslerler burda kazanılan yemeye içmeye ve birikime gider ilerki zamanlarda da onu degerlendirmeyrHayat gerçekten çok pahalı artık. Aldiklarinla yemek bile çıkmaz tek başına ama 80 lira tutuveriyor bir anda.
Cok iyi yapmıssın :))Bugün doğum günü olan komşum aşure getirdi 4kase çocuklarda okuldan geldi ikisini yedi bende benim tabağımi çocuklara verdim gözümün önünden kaldırdım
Iyiyim canım simdi kahve içip sporumu yapacagım bende :))Slm kizlar ne yapıyorsunuz ben sabah 2 saat yürüyüşümü yaptımda geldim
Bnde öğle yemeği kabak yaptim yedim bira durup Bnde ip atlicam hedefim 1500 inşallah yaparimCok iyi yapmıssın :))
Iyiyim canım simdi kahve içip sporumu yapacagım bende :))
Afiyet olsun canımBnde öğle yemeği kabak yaptim yedim bira durup Bnde ip atlicam hedefim 1500 inşallah yaparim
Ekmeksiz biraz tadsizAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?