Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah canım çok sağol.

Kizlar napiyosunuz yakinda jillian level 2 den devam ediyroum ben insallah beraber yapalimmi
Tabi bikac gun daha pek aktif olamicam yarin dış cekim var bugün evi duzenleme derken kosturmaca halindeyim yine
Ben katilirim canım sana. Ama her gün yapmayacağım.

Şunu da bunu da alayım derken gitmiştir valla.
Cnm market fiyatları almış başını gitmiş. Giyim vs keza öyle. 80 tl ile ne aldın desen poşet boş markete gittikçe sinirlerim bozuluyor, bir aldığımı aynı fiyata ikinci kez alamıyorum. İmkanı olanlar hadi neyse ama imkanı olmayan dar gelirli insanları, onların çocuklarını düşündükçe inanılmaz ruhum daralıyor benim. Biz millet olarak bu standarttan fazlasını hakediyoruz...

Aynenn öyle ortada hiç bişey yok

İnan bunu ben de düşünüyorum, insanlar nasıl geçiniyor nasıl yaşıyor diye sorular kafamda dönüyor. Çocuğunun istediklerini almayı bırak iyi beslemeye mi yetiyor mu acaba kazandıkları.

Hayat gerçekten çok pahalı artık. Aldiklarinla yemek bile çıkmaz tek başına ama 80 lira tutuveriyor bir anda.
Nr kadar pahalıymış her şey almanyada yaşıyorum burdada bazi seyler fiyat olarak arttı ama türkiye gibi değil ama söyle birşey de var burda bir çok kadın turkiyedeki kadınlar gibide değil mesela bakarsın durumum iyi değil der evine gidersin saray gibi yedikleri içtikleri yani ev dizdiklerinde en ince ayrıntısına kadar alırlar süslerler burda kazanılan yemeye içmeye ve birikime gider ilerki zamanlarda da onu degerlendirmeyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…