Senin üst bölge daha yoğun gibi canım, yandan olduğu için basenler anlaşılmıyor ama. Hepimizin derdi fazla işte.Bu da ben ve göbeğimkaldırıcam az sonra kalça basen 99 benim düz göbek 103 göbek deliğinden ölçtüm bu arada
Tamam canım70 in altına düşünce başlayacağım canım. Şu an kardiyo lazım bana.
Insallah canimOo süpersin canım kilo almadan geleceksin
Oclulerimiz yakın canım, benim birkaç cm fazla tüm bölgelerde. Ama bugün de çok güzel eksi gördüm cuma tekrar ölçü de alacağım.Cnm dün @Anka ölçü al deyince sabah ölçüm yaptımkilo:60,75, bel:73 cm, göğüs:87 cm, basen: 94 cm. Bacak ölçüsünü almamışım.
Dikkat edersin dengelersin canımInsallah canim
Bu 10 gun dikkat etcem sonra 1 haftaligina abim geliyor ve o gelince iki kucuk kardesimin dogum gunu olcak bakalim napcam
Cnm sürekli kullanmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Düzenli takip edileceği için en ufak sorunda yakalanır, alternatif tedaviye geçilir. İçini ferah tut, doktoruna güven. Kuzuma acil şifalar diliyorumBenim oğlum 7 yaşında ve o da kortizon kullanıyor. İğne şeklinde ve 40 mg. Ama hergun değil. Bazen ayda bir, bazen ayda iki bazen de 3-4 ayda bir. Atak gelme sıklığına bağlı olarak değişiyor. Haliyle bizi de düşündürüyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yapar mı diye. Doktorlar çok büyük sorun yaratmaz gelişimini takip etmeliyiz diyorlar sadece.
Cnm anladığım kadarı ile vücut tipimiz benzer, kilolarımız ve boyumuz hemen hemen aynı. Haliyle ölçülerimizde çok benzer. İnşallah hedefe ulaştığımızda sağlıklı olur, güzel bir görünüme kavuşuruzOclulerimiz yakın canım, benim birkaç cm fazla tüm bölgelerde. Ama bugün de çok güzel eksi gördüm cuma tekrar ölçü de alacağım.
Bende bugün komşumun doğum günü var pasta alıp bize davet edicem haberi yok supriz doğum günü yapicam akşam dagorumcemin oğlunun vardı ona gittim yemedim yenge benim için Bi çatal al dedi eliyle 1catal yedirdi tadına bakmış oldum bugünde 1catalla gecistiririmInsallah canim
Bu 10 gun dikkat etcem sonra 1 haftaligina abim geliyor ve o gelince iki kucuk kardesimin dogum gunu olcak bakalim napcam
Bugün bende kefir alicam sademi meyveli mi kullanıyorsun birde bagirsaklari çalıştırır mi ya dukan birası yaptım içine 2tane form çayda attık hala kabızımSpor, duş ve ara öğün yapıldı. Bugün ara öğünde şeftali ve kefir vardı, bayıldım harika bir lezzet
Günaydın canımGunaaydiiinn
Yaa ben de biraz basen isterdim. Benim altım daha yavaş kilo alıp hızlı kilo veriyor. Ama üstüm yanaklara kadar mayalı poğaça oluyor ve çok zor eriyorBasen problemi var sende de, keşke benim de basen olsa, her yerimden alıyorum ben pofuduk pofuduk
Hedefine ulaşırsın umarım ❤
İnstagramda diyetisyen Merve Yaman. Ben memnunum, sonucu da görelim yine konuşuruz.Hangi diyetisyen. Ben de Meldanın detoksuna katıldım ama beceremedim tabii
NeNe acikmasinUOTE="pastel34, post: 61132554, member: 476374"]
Canım kahvaltın çok güzel, su ve sporun çok güzel. Fakat çok erken kapatmışsın günü ve makarna ile o iyi olmamış. Acıktırmadı mı akşam seni?
Canım bugün çok kaçamak olmuş (kahvaltıyı sevdim) Suyun sporun çok güzel.
Çok güzel canım, suyunu içmeyi unutma canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su ve spor şahane. Benim de trambolinim var ama çok büyük. İkide bir kurmak zor oluyor
Ah canım ah ben de doymuyorum ki. Ama böyle zayıflanıyor. Önce beyinde bitirmek gerekiyor.
Afiyet olsun canım. Kaçamak olmuş.
Afiyet olsun canım. Su ve spor çok güzel.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Akşam çok zayıf olmuş.
Bölgesel şart, bende de sezeryan göbeği varCnm gitmiyor o basenlerçok zayıfta olsam basen ve iç bacak belası peşimde hep. Göbekte çoktu ama şimdi baya baya eridi. Sezeryan göbeği erimez demişlerdi o yüzden bende umutsuzdum açıkçası. Kalça basende eriyor yavaş yavaş ama bölgesel çalışma ile desteklemeye başlamalıyım.
Alternatif tedavisi yok canım, hastalık belli bir yaşta kendiliğinden geçebiliyormuş onu bekliyoruz, inşallah sıkıntısına geçer. Umarım sen de ilacı bırakabilecek duruma gelmissindir.Cnm sürekli kullanmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Düzenli takip edileceği için en ufak sorunda yakalanır, alternatif tedaviye geçilir. İçini ferah tut, doktoruna güven. Kuzuma acil şifalar diliyorum ❤❤❤
Ben herşeyi sade içerim canım. Bak bi çay verdi onu da dene. Bir bardak kaynamış suya bir poşet yeşil çay bir poşet kayısı çayı bir dilim zencefil, 10 dk demle iç. Bana iyi geldi.Bugün bende kefir alicam sademi meyveli mi kullanıyorsun birde bagirsaklari çalıştırır mi ya dukan birası yaptım içine 2tane form çayda attık hala kabızım
harikasin canim tebrik ederim umarim bugunu de oyle atlatirsin dun yazmaya firsatim olmadi canim ne kadar guzelsin masallahhh incelmis halini sabirsizlikla bekliyorum bende basenden muzdarip olanlardanim belime 38 gecti basenler ben burdayim diye ciglik atiyorBende bugün komşumun doğum günü var pasta alıp bize davet edicem haberi yok supriz doğum günü yapicam akşam dagorumcemin oğlunun vardı ona gittim yemedim yenge benim için Bi çatal al dedi eliyle 1catal yedirdi tadına bakmış oldum bugünde 1catalla gecistiririm
İnşallah canım, bu hafta güzel gidiyoruz bakalım. Hep böyle olsun inşallah.Cnm anladığım kadarı ile vücut tipimiz benzer, kilolarımız ve boyumuz hemen hemen aynı. Haliyle ölçülerimizde çok benzer. İnşallah hedefe ulaştığımızda sağlıklı olur, güzel bir görünüme kavuşuruz
Off o bende de çok sorun oluyor. Ama bu hafta detoks yüzünden, bağırsaklarım özgürlüğünü ilan etti. Gece, bire kadar sessiz olmalarını bekledimGünaydın canım
Yaa ben de biraz basen isterdim. Benim altım daha yavaş kilo alıp hızlı kilo veriyor. Ama üstüm yanaklara kadar mayalı poğaça oluyor ve çok zor eriyor
İnstagramda diyetisyen Merve Yaman. Ben memnunum, sonucu da görelim yine konuşuruz.
Ne
Ne acikmasi kabızlık problemim var keşke yemeseydim diye donuvunup duruyorum açlık kimin aklına gelir
Çok Tşk ederim güzel bakan güzel görür canım sagol benim belim ince basenler fazla diyet yaparkende yüzüm ve belim inceliyor basenler akşam ikinci resim gibi iyce ortaya çıkıyor çıldırıyorumharikasin canim tebrik ederim umarim bugunu de oyle atlatirsin dun yazmaya firsatim olmadi canim ne kadar guzelsin masallahhh incelmis halini sabirsizlikla bekliyorum bende basenden muzdarip olanlardanim belime 38 gecti basenler ben burdayim diye ciglik atiyor(((
Senin gibi komşular lazım insana. Ne güzel dusunmussun, eminim çok mutlu olur.Bende bugün komşumun doğum günü var pasta alıp bize davet edicem haberi yok supriz doğum günü yapicam akşam dagorumcemin oğlunun vardı ona gittim yemedim yenge benim için Bi çatal al dedi eliyle 1catal yedirdi tadına bakmış oldum bugünde 1catalla gecistiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?