Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm dün @Anka ölçü al deyince sabah ölçüm yaptım kilo:60,75, bel:73 cm, göğüs:87 cm, basen: 94 cm. Bacak ölçüsünü almamışım.
Oclulerimiz yakın canım, benim birkaç cm fazla tüm bölgelerde. Ama bugün de çok güzel eksi gördüm cuma tekrar ölçü de alacağım.

Cnm sürekli kullanmadığı için sıkıntı olacağını sanmıyorum. Düzenli takip edileceği için en ufak sorunda yakalanır, alternatif tedaviye geçilir. İçini ferah tut, doktoruna güven. Kuzuma acil şifalar diliyorum

Oclulerimiz yakın canım, benim birkaç cm fazla tüm bölgelerde. Ama bugün de çok güzel eksi gördüm cuma tekrar ölçü de alacağım.
Cnm anladığım kadarı ile vücut tipimiz benzer, kilolarımız ve boyumuz hemen hemen aynı. Haliyle ölçülerimizde çok benzer. İnşallah hedefe ulaştığımızda sağlıklı olur, güzel bir görünüme kavuşuruz

Insallah canim
Bu 10 gun dikkat etcem sonra 1 haftaligina abim geliyor ve o gelince iki kucuk kardesimin dogum gunu olcak bakalim napcam
Bende bugün komşumun doğum günü var pasta alıp bize davet edicem haberi yok supriz doğum günü yapicam akşam dagorumcemin oğlunun vardı ona gittim yemedim yenge benim için Bi çatal al dedi eliyle 1catal yedirdi tadına bakmış oldum bugünde 1catalla gecistiririm

Spor, duş ve ara öğün yapıldı. Bugün ara öğünde şeftali ve kefir vardı, bayıldım harika bir lezzet
Bugün bende kefir alicam sademi meyveli mi kullanıyorsun birde bagirsaklari çalıştırır mi ya dukan birası yaptım içine 2tane form çayda attık hala kabızım

Günaydın canım
Basen problemi var sende de, keşke benim de basen olsa, her yerimden alıyorum ben pofuduk pofuduk
Hedefine ulaşırsın umarım ❤
Yaa ben de biraz basen isterdim. Benim altım daha yavaş kilo alıp hızlı kilo veriyor. Ama üstüm yanaklara kadar mayalı poğaça oluyor ve çok zor eriyor
Hangi diyetisyen. Ben de Meldanın detoksuna katıldım ama beceremedim tabii
İnstagramda diyetisyen Merve Yaman. Ben memnunum, sonucu da görelim yine konuşuruz.
Ne

Ne acikmasi kabızlık problemim var keşke yemeseydim diye donuvunup duruyorum açlık kimin aklına gelir
[/QUOTE]
Off o bende de çok sorun oluyor. Ama bu hafta detoks yüzünden, bağırsaklarım özgürlüğünü ilan etti. Gece, bire kadar sessiz olmalarını bekledim
Bölgesel şart, bende de sezeryan göbeği var

Alternatif tedavisi yok canım, hastalık belli bir yaşta kendiliğinden geçebiliyormuş onu bekliyoruz, inşallah sıkıntısına geçer. Umarım sen de ilacı bırakabilecek duruma gelmissindir.

Bugün bende kefir alicam sademi meyveli mi kullanıyorsun birde bagirsaklari çalıştırır mi ya dukan birası yaptım içine 2tane form çayda attık hala kabızım
Ben herşeyi sade içerim canım. Bak bi çay verdi onu da dene. Bir bardak kaynamış suya bir poşet yeşil çay bir poşet kayısı çayı bir dilim zencefil, 10 dk demle iç. Bana iyi geldi.

harikasin canim tebrik ederim umarim bugunu de oyle atlatirsin dun yazmaya firsatim olmadi canim ne kadar guzelsin masallahhh incelmis halini sabirsizlikla bekliyorum bende basenden muzdarip olanlardanim belime 38 gecti basenler ben burdayim diye ciglik atiyor(((

İnşallah canım, bu hafta güzel gidiyoruz bakalım. Hep böyle olsun inşallah.

Off o bende de çok sorun oluyor. Ama bu hafta detoks yüzünden, bağırsaklarım özgürlüğünü ilan etti. Gece, bire kadar sessiz olmalarını bekledim

Bölgesel şart, bende de sezeryan göbeği var
[/QUOTE]
Detoksun nedir bu ilaç beni mahvetti ya spor yaptığım şu içtiğim halde kabızlık nedir

Çok Tşk ederim güzel bakan güzel görür canım sagol benim belim ince basenler fazla diyet yaparkende yüzüm ve belim inceliyor basenler akşam ikinci resim gibi iyce ortaya çıkıyor çıldırıyorum

Senin gibi komşular lazım insana. Ne güzel dusunmussun, eminim çok mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…