Cocuklar uyumaz mı az dinlensen canım,
Moralini bozma ödemi attıgın zaman 6 lu rakamları göreceksin
Önce jillian level 1 e alısmam lazım sonra 2 den eşlik edebilirim :)))
Kolay gelsin canım
Olur yapalım bugün müYapalım mı beraber 1 i
O yandan çektiğini ben niye görmedimBasenim yok canım. Göbeğim sorun olduğu için yandan çektim. Düz çekince tam görünmüyor göbek. Neyse zaten kasımda göbek de kalmayacak
Hersey cok pahalı artıkBeni bir daha markete göndermeyin karnibahar la kefir almaya gittim 80liram gittiyanıma 30dk yürüyüş kar kaldı
Evet ya eşimle gidince para benden cikmiyo aldığımı sepete atıyorum şimdi parayı kendim verince içim. Gitti birazHersey cok pahalı artık
Ama yürüyüş yapmıssın kısa günün karı olmus :)))
Ben hiç içmedim ama kokusu cok agır gelmişti bana :))Kefiri geçen yıl almıştım içemedim bu defa birden kafaya diktim 1bardak arkadaşlar tadını hatırlamıyorum bu kefir ekşi ayran gibimi tadı yada bozulmuş mu anlamadımbilenler söylesin
Olur yapalım bugün mü
O zaman tmm icilmeyecek gibi değil nefesimi tuttum diktim kafaya buda bagirsaklari calistirmazsa ilacı bırakıyorum bu günden sonra ne güzel hiç wc sorunum yoktu yaBen hiç içmedim ama kokusu cok agır gelmişti bana :))
Yani normal bozulma yok canım
Hadi bakalım insallah saat 3 gibi yapacsgımTamamdır 11 eylül 1. Gün Jillian 1
Yarış başlasın
Kaptan 0 yesa 0
Inşallah 1 1 olacak
Kayısı denemişmiydinO zaman tmm icilmeyecek gibi değil nefesimi tuttum diktim kafaya buda bagirsaklari calistirmazsa ilacı bırakıyorum bu günden sonra ne güzel hiç wc sorunum yoktu ya
Yemeğimi yazirlim ağır yaşamlar dün yarım kaldı onunla birlikte 1saat eliptik beni bekliyorHadi bakalım insallah saat 3 gibi yapacsgım
Kayısı çok tatlı geliyo bana gün kudurusa kayısı da var aslında kuru kayısı da var şekersiz hoşaf yapsam posasiyla yesem iyi olur aklıma gelmişken onuda kaynatayim o zamanKayısı denemişmiydin
Kefir de iyi gelir canım içinde probiyotiklerden dolayı
Uzun zamandır izlemedim :)))Yemeğimi yazirlim ağır yaşamlar dün yarım kaldı onunla birlikte 1saat eliptik beni bekliyor
Geceden ıslatıp yemistiKayısı çok tatlı geliyo bana gün kudurusa kayısı da var aslında kuru kayısı da var şekersiz hoşaf yapsam posasiyla yesem iyi olur aklıma gelmişken onuda kaynayayim o zaman
Ben internetten acıyorum doktor nov beni kendime getiriyoUzun zamandır izlemedim :)))
Hadi bakalım insallah saat 3 gibi yapacsgım
Her gece yatakta aklıma geliyor üşeniyorum kalkmayaGeceden ıslatıp yemistiyesa iyi gelmiş demişti ama hosafda iyi olabilir
Ben gecen yaptıgımda izlesene,com dan yapmıstım canım youtube da var mı hiç.bilmiyorum pc acınca bakayım olmazsaben aksam inşallah bebegim uyuunca
Bilgisayarda vardı ama telden yapacağım
Youtube da vardır demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?