Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm Almanya Türkiyeye göre cidden çok ucuz. Bende üniversite bir süre Almanyada yaşadım market alışverişi vs çok ucuzdu. Kuzenim Münihte yaşıyor, eşi geçenlerde burdaki fiyatları gördükçe gözlerim yerinden fırlıyor dedi Birde Almanya sosyal devlet, zorda kalınca bir sürü maddi destek alma şansı var insanların. Kadınlar bunada güveniyor olabilir. Ben şahsen Almanyadaki standardı çok beğenmiştim.

evet ya çok çok pahalı her şey orda burda bir kilo kıyma 4.45 euro orda en son duydum 40 falan mis yani evet kadınların güvencesi var ama kimse yanlış anlamasın bnim ülkem değil burası zaten suriyeliler geldikten sonra bizede zıt gidiyorlar
Mesela koca bir bahçe elma ağaçlarıyla dolu ordan geçtik 2 tane alıp yiyelim diye yok hiç elma yok sonra alışveriş de sanki pazar gibi dağıtıp dağıtıp gidiyorlar daha neler neler yani yıllarca burasi küçük yer olmasına rağmen bi gün dahi olsun kimse gidip o bahçeden elmaları toplayıp evine götürmedi sonuçta devletin halkına sunduğu bir bahçe türkler dışında diğer farklı vatandaslarda onlar geldi bazı şeyler çok değişti diken üstündeyiz bi olay anlatayim bi gün market alışverişi yaptim bir şey unuttum 2 euroluk du öttü çıkışta baktılar ettiler meğer kızım ben bir şeyler alirken elini atmış almis ne kadar kameraya bakın desemde nafile bana ceza verdiler 3 ay oturum tek bir daha olsa mahkemeyle uğraşacaktim 3 ayim bitti diken üstünde artık alışveriş yapiorum

Takım olarak orayami yerleşsek şimdiden çok sevdim orayı

Durumum iyi değil deyip öyle yaşayanlar sadece sözde kötü durumdalar ya da yorganlarina göre ayak uzatmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…