Merhaba canım iyiyim sen nasılsınKizlar merhaba neler yaptınız bakalım? Eşim bugün evdeydi çocukları ona bırakıp parkta 1 saat koştum geldimtabii yarim saatde parkın oraya yürüdüm şuan cok yorgunum
Afiyet olsun canimBnde öğle yemeği kabak yaptim yedim bira durup Bnde ip atlicam hedefim 1500 inşallah yaparim
Iyiyim canım yapmam lazım 3 kasım evlilik yıl dönümüm o zamana kadar ne kadar kilo versem kârdırMerhaba canım iyiyim sen nasılsın
Süpersin canım ne güzel sporunu yapmıssın
Bir bucuk ayınn var canım o zamana kadar spor ve diyetle güzel kilo vereceksinIyiyim canım yapmam lazım 3 kasım evlilik yıl dönümüm o zamana kadar ne kadar kilo versem kârdır
InsallahhhBir bucuk ayınn var canım o zamana kadar spor ve diyetle güzel kilo vereceksin
Bence görürsün
İnşallah kızlar ya bakalım yeşil çay yaptım şimdi . Uyursam düzelirim inşallahKendini sartlama lutfen, en kötü ihtimalle 70 göreceksin.
Canim kaç kilosunIyiyim canım yapmam lazım 3 kasım evlilik yıl dönümüm o zamana kadar ne kadar kilo versem kârdır
80 ile başladım 78.100 kiloyum canımCanim kaç kilosun
Verirsin inşallah cnm Bnde ilk başladığımda 75 dim tabi 83 düm kendi çabamla 75 oldum veremeyince buraya koştum80 ile başladım 78.100 kiloyum canım
Cnm Almanya Türkiyeye göre cidden çok ucuz. Bende üniversite bir süre Almanyada yaşadım market alışverişi vs çok ucuzdu. Kuzenim Münihte yaşıyor, eşi geçenlerde burdaki fiyatları gördükçe gözlerim yerinden fırlıyor dediNr kadar pahalıymış her şey almanyada yaşıyorum burdada bazi seyler fiyat olarak arttı ama türkiye gibi değil ama söyle birşey de var burda bir çok kadın turkiyedeki kadınlar gibide değil mesela bakarsın durumum iyi değil der evine gidersin saray gibi yedikleri içtikleri yani ev dizdiklerinde en ince ayrıntısına kadar alırlar süslerler burda kazanılan yemeye içmeye ve birikime gider ilerki zamanlarda da onu degerlendirmeyr
Inşallah canım Bu gruptaki herkes istediği kiloya düşer inşallahVerirsin inşallah cnm Bnde ilk başladığımda 75 dim tabi 83 düm kendi çabamla 75 oldum veremeyince buraya koştum
evet ya çok çok pahalı her şey orda burda bir kilo kıyma 4.45 euro orda en son duydum 40 falan mis yani evet kadınların güvencesi var ama kimse yanlış anlamasın bnim ülkem değil burası zaten suriyeliler geldikten sonra bizede zıt gidiyorlarCnm Almanya Türkiyeye göre cidden çok ucuz. Bende üniversite bir süre Almanyada yaşadım market alışverişi vs çok ucuzdu. Kuzenim Münihte yaşıyor, eşi geçenlerde burdaki fiyatları gördükçe gözlerim yerinden fırlıyor dediBirde Almanya sosyal devlet, zorda kalınca bir sürü maddi destek alma şansı var insanların. Kadınlar bunada güveniyor olabilir. Ben şahsen Almanyadaki standardı çok beğenmiştim.
Canim sen bni bilirsin 3000 bin ip atladığimda oldu ama çok hızlı kilo verirdim şimdi eskisi gibi değilim böyle artık yaparim1500 müBen de kendime ip atlıyor diyorum
Ben de yeni yeni atlayabiliyorum.1500 müBen de kendime ip atlıyor diyorum
Takım olarak orayami yerleşsek şimdiden çok sevdim orayıCnm Almanya Türkiyeye göre cidden çok ucuz. Bende üniversite bir süre Almanyada yaşadım market alışverişi vs çok ucuzdu. Kuzenim Münihte yaşıyor, eşi geçenlerde burdaki fiyatları gördükçe gözlerim yerinden fırlıyor dediBirde Almanya sosyal devlet, zorda kalınca bir sürü maddi destek alma şansı var insanların. Kadınlar bunada güveniyor olabilir. Ben şahsen Almanyadaki standardı çok beğenmiştim.
Durumum iyi değil deyip öyle yaşayanlar sadece sözde kötü durumdalar ya da yorganlarina göre ayak uzatmiyorlar.Nr kadar pahalıymış her şey almanyada yaşıyorum burdada bazi seyler fiyat olarak arttı ama türkiye gibi değil ama söyle birşey de var burda bir çok kadın turkiyedeki kadınlar gibide değil mesela bakarsın durumum iyi değil der evine gidersin saray gibi yedikleri içtikleri yani ev dizdiklerinde en ince ayrıntısına kadar alırlar süslerler burda kazanılan yemeye içmeye ve birikime gider ilerki zamanlarda da onu degerlendirmeyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?