Ne güzel işte regl olunca hafifliyor insan içimizdeki kötülükleri saliyoruz recep ivedik gibiBen bugun tartida cok guzel sobuc gormustum ama bende regl oldum ya offf hep boyle persembe oluyor cumami zehir ediyor ya((
Kabızlıgı cözebilsen hersey cözülecek o zaman,Aslında hepsi kabızlık tan bence açlık otu varmış Kabızlığa iyi geliyormuş onu söylediler birde eşimin halası aradı sizin oralardayim gel markete gidelim dedi gittim yanında komşusu vardı beni 2hafta önce görmüştü bugün görünce bana bakarak kız dedi sen zayıflamışsın ayy Tşk ederim dedim halamda diyet yapıyor geçen gün bize gelincede bişey yemedi dedi
Bugünkü tartı sonucunu alsak olmaz mıBen bugun tartida cok guzel sobuc gormustum ama bende regl oldum ya offf hep boyle persembe oluyor cumami zehir ediyor ya((
Kızlar a101 de gördüm 50lira almadım ama kafama taktım alsammi içimde kaldı benimki kafayı sallıyor önce suyu tartiyorum sonra kendimi
Alabilirsin aslında ama idare eder dersen eskisi suyla ölcmeye devam edersinKızlar a101 de gördüm 50lira almadım ama kafama taktım alsammi içimde kaldı benimki kafayı sallıyor önce suyu tartiyorum sonra kendimi
ay sislik oluyor canin ya hep yasiyorum sunu sinir oldum sonlamayi guzel yapacaktimNe güzel işte regl olunca hafifliyor insan içimizdeki kötülükleri saliyoruz recep ivedik gibi
Hayatimda duydugum en guzel fikir:))))Bugünkü tartı sonucunu alsak olmaz mı
Aminn Allah herkesin yardımcısı olsun babanın sağlığının iyi olmasına da çok sevindimCnm çok teşekkür ederim ❤ Annemde babamda daha iyi şükürler olsuncnm tek diyebileceğim Allah en hayırlı kapılar açsın hepimize...dertsiz insan yok ama yinede bugünü unutturacak dert vermesin rabbim.
Okulların açılmasıyla çoğumuzun düzeni bozuldu. Yakında toparlarız ama.İyiyim canım çocukların okullari düzene oturmadı..onlar için kosturuyorum
Bir düzene gecemedim
Ayyy iyiki almamışım herkes şikayetçi a101den hemen bozulmuş iade bile almamışlar sevindim almadığıma 2gunde burdan yediğim kazığa üzülürdümAlabilirsin aslında ama idare eder dersen eskisi suyla ölcmeye devam edersin
Yorumları iyiki okumussunAyyy iyiki almamışım herkes şikayetçi a101den hemen bozulmuş iade bile almamışlar sevindim almadığıma 2gunde burdan yediğim kazığa üzülürdüm
Ay hadi İnsallah
54 iyidir, candır Rakibem senin gibi :))) Bakalım şeytanın bacağını kıracak mısın bu seferKonfetileri neyim hazırlayayım ben şimdiden, çifte kutlama yapacağız anlaşılan
Ooo delikanlı hoş geldinAy hadi İnsallah
Sen konfeti mi patlatcan rakiben icin
rakibemi ben de merak ettim şimdi, bakalım yarın sonuçlarımız ne olacak.Teşekkür ederim canım buradanda yazayım
Sizlerin sayesinde
Yoksa 10 günü geçmemiştir benim diyet maceraların
Buranın sevdasına gaza geldim.
Diğer takımda zaman kaybettim iki haftada orda geçmişti
Olsun geç olsun güç olmasın
Ben 1 ve 2 yi bitirip bırakmıştım.
Tekrar 1 den başlıyorum insllh
senin dizlerini zorlayabilir canım, ilk gün yaptığımda yarısına gelmeden bacaklarım titremeye başlamıştı ama deli inadı var bende, bitirmiştim. sonra gün de her yerim ağrıdı :)Jillianı izledim ama gözüm kesmedi cnm onu
Ben bu geceden başladım tartı rüyaları görmeyePersembe günü tartı öncesi sessizliği sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?