Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ay benim bugün sınavım çok büyük kızlar benim günler başlıyor bu ay ilki de bugün ama allahdan gündüz bugün ki perşembe olması iyi olmadı ama tabiki ben her zaman ki gibi dengeleyeceğim :))) şimdide komşum aşure yollamış onu da artık yarına erteleyeceğim kalırsa tabi :))) ay bir fıkra varya aklıma o geldi adamın biri cuma günü ölmüş oğlu gitmiş hocaya sormuş hocam babam cuma günü öldü günahları affolurmu diye hoca sormuş içkisi kumarı varmıydı oğlu vardı ama cuma öldü namaz kılarmıydı kılmazdı ama cuma öldü oruç tutarmıydı tutmazdı ama cuma öldü hocada dönmüş cumaya babana birşey yapmazlar ama c.tesi hallederler demiş :))) onun gibi olacak perşembe tutup cuma yiyecem :))))

Gündüz olması iyi olmus dengelersin canım sen güveniyorum

Cnm kilo vermeye başladıkça vücut direnç gösterebiliyor bazen. O zaman rutinin dışında beslenmek gerekli sanırım. Ben baklava bile yedim bu hafta, sırf vücudum şaşırsın diye

Gündüz olması iyi olmus dengelersin canım sen güveniyorum
çok teşekkür ederim canım kaptanımmmm
Ya kızlar Jillian yapasım var ama önce tartıda ekşi göresim daha çok var sanki.

O yüzden biraz daha zayıflayıp tartıda ekşi görüp motivasyonunu arttırıp öyle başlayacağım Jillian a
bence doğru olanı yaparsın canım 1 yada2 hafta sonra vermen yavaşlayabilir çünkü zaten kilon bayağı azmış o zaman hızlandırmak için yaparsın

Cnm kilo vermeye başladıkça vücut direnç gösterebiliyor bazen. O zaman rutinin dışında beslenmek gerekli sanırım. Ben baklava bile yedim bu hafta, sırf vücudum şaşırsın diye
kesinlikle canım benim durma sürecim çok şükürki memlekete gittiğim zamanlara denk geldi orda düzen de biraz değişti haliyle dönünce vermekte çok sıkıntı yaşamadım şükür

çok teşekkür ederim canım kaptanımmmm

bence doğru olanı yaparsın canım 1 yada2 hafta sonra vermen yavaşlayabilir çünkü zaten kilon bayağı azmış o zaman hızlandırmak için yaparsın

aynen canım oyle yapayım ben:)

sımdı hemen gıdıp 2 gunluk menu paylasıyorum :)

şimdi günah çıkarma zamanı haaaaa :)))) ben her menü sayfasına geçtiğimde bunu geçiriyorum içimden :)))

:):) 2 gunluk yazdım menulerımı

dun spor yapamadım cok gec geldık eve. normalde persembelerı dınlenme gunum. dun yapamadıgım ıcın bugun leslıe 2 mıl yururum ınsallah cok da abartmak ıstemıyorum tartıda cok cıkmamak ıcın

bugun kahvaltıyı cok ıyı yaptık ofıs olarak. o yuzden gun ıcerısınde de cok abartmayacagım artık:)

evet canım perşembe günleri çok spor yapmak iyi sonuç vermiyor leslie iyi karar :))) dengelersin ben sende o ışığı görüyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…