10/10/10 şeklinde 30 güne tamamlaniyorKesinlikle öyle canım yine gec olmadan basladın ve bu kiloları gördün
Tamam o zaman bende 1 i yine yapacagım bugün
Kac gün 1 i yapmak gerekiyor canım
Tamam canım o zaman 10 güne tamamlayım10/10/10 şeklinde 30 güne tamamlaniyor
Gündüz olması iyi olmus dengelersin canım sen güveniyorumay benim bugün sınavım çok büyük kızlar benim günler başlıyor bu ay ilki de bugün ama allahdan gündüz bugün ki perşembe olması iyi olmadı ama tabiki ben her zaman ki gibi dengeleyeceğim :))) şimdide komşum aşure yollamış onu da artık yarına erteleyeceğim kalırsa tabi :))) ay bir fıkra varya aklıma o geldi adamın biri cuma günü ölmüş oğlu gitmiş hocaya sormuş hocam babam cuma günü öldü günahları affolurmu diye hoca sormuş içkisi kumarı varmıydı oğlu vardı ama cuma öldü namaz kılarmıydı kılmazdı ama cuma öldü oruç tutarmıydı tutmazdı ama cuma öldü hocada dönmüş cumaya babana birşey yapmazlar ama c.tesi hallederler demiş :))) onun gibi olacak perşembe tutup cuma yiyecem :))))
Cnm özelden grubada msj atabilir yüzünü keserekBizede özelden atsın valla ben bakıp silerim ki benim eşim buraya girmeyi bilmiyor yada yüzünü kessinbirmuhendisanne gibi sadece vücut koysun avatarada benim gibi koyup sile bilir farketmez
Cnm kilo vermeye başladıkça vücut direnç gösterebiliyor bazen. O zaman rutinin dışında beslenmek gerekli sanırım. Ben baklava bile yedim bu hafta, sırf vücudum şaşırsın diyeZipzip- kapfanim ben bugün süt detoksu yapicam kaç gündür sabit geliyorum wc sıkıntım biraz hafifledi bugün - 100gr geldi ama benim. Afedersin bağırsaklarımi temizlemem arınmam lazım detoks bana çok İyi geliyo iznin olursa bugün detoks la geçireyim yoksa yarın yine - 100gr la listedeyim bu kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen çok komik Bi rakam
O zaman yarından sonra basla canımYa kızlar Jillian yapasım var ama önce tartıda ekşi göresim daha çok var sanki.
O yüzden biraz daha zayıflayıp tartıda ekşi görüp motivasyonunu arttırıp öyle başlayacağım Jillian a
Jillianı izledim ama gözüm kesmedi cnm onuKaptanima zayifladigimi tescil ettirdim
Yürüyüşten sıkılmaya başladım
Zaten istikrarla bir şeyi devam ettiren
Julliana geri dönüyorum
Yapacak olanlar vardı başlayalım
+ Jullian etkisi süper yapın derim
çok teşekkür ederim canım kaptanımmmmGündüz olması iyi olmus dengelersin canım sen güveniyorum
bence doğru olanı yaparsın canım 1 yada2 hafta sonra vermen yavaşlayabilir çünkü zaten kilon bayağı azmış o zaman hızlandırmak için yaparsınYa kızlar Jillian yapasım var ama önce tartıda ekşi göresim daha çok var sanki.
O yüzden biraz daha zayıflayıp tartıda ekşi görüp motivasyonunu arttırıp öyle başlayacağım Jillian a
O zaman yarından sonra basla canım
kesinlikle canım benim durma sürecim çok şükürki memlekete gittiğim zamanlara denk geldi orda düzen de biraz değişti haliyle dönünce vermekte çok sıkıntı yaşamadım şükürCnm kilo vermeye başladıkça vücut direnç gösterebiliyor bazen. O zaman rutinin dışında beslenmek gerekli sanırım. Ben baklava bile yedim bu hafta, sırf vücudum şaşırsın diye
çok teşekkür ederim canım kaptanımmmm
bence doğru olanı yaparsın canım 1 yada2 hafta sonra vermen yavaşlayabilir çünkü zaten kilon bayağı azmış o zaman hızlandırmak için yaparsın
şimdi günah çıkarma zamanı haaaaa :)))) ben her menü sayfasına geçtiğimde bunu geçiriyorum içimden :)))aynen canım oyle yapayım ben:)
sımdı hemen gıdıp 2 gunluk menu paylasıyorum :)
şimdi günah çıkarma zamanı haaaaa :)))) ben her menü sayfasına geçtiğimde bunu geçiriyorum içimden :)))
evet canım perşembe günleri çok spor yapmak iyi sonuç vermiyor leslie iyi karar :))) dengelersin ben sende o ışığı görüyorum :))):):) 2 gunluk yazdım menulerımı
dun spor yapamadım cok gec geldık eve. normalde persembelerı dınlenme gunum. dun yapamadıgım ıcın bugun leslıe 2 mıl yururum ınsallah cok da abartmak ıstemıyorum tartıda cok cıkmamak ıcın
bugun kahvaltıyı cok ıyı yaptık ofıs olarak. o yuzden gun ıcerısınde de cok abartmayacagım artık:)
Persembe günü tartı öncesi sessizliği sanırımay bugün ben buradayım ya kimsecikler konuşmuyor evde olmasam şimdi şakır şakır konuşurdu herkes :)))
olabilir canım herkes kendini spora vurdu kanımca :)))Persembe günü tartı öncesi sessizliği sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?