Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa forumu meşgul ediyorum demek de neyin nesi. Bizler burda artık sadece zayıflamak için bir araya gelmiş takım üyeleri değiliz. Sizlerden ayrı bile kalamıyorum.

ahh kızlar ahh, hepimiz farklı şekillerde sınavlardan geçtik geçmeye de devam ediyoruz. Allah sağlık versin de her şeyin üstesinden bir şekilde geliniyor elbette. Sıkmayın o güzel canlarınızı.

ahh kızlar ahh, hepimiz farklı şekillerde sınavlardan geçtik geçmeye de devam ediyoruz. Allah sağlık versin de her şeyin üstesinden bir şekilde geliniyor elbette. Sıkmayın o güzel canlarınızı.
Aynen oyle valla canim benim dertsiz insan yok dedigin gibi saglik olsun sevdiklerimiz yanimizda olsun bide sizler olun yeter :)))

Olabilir canım daha varmıs ama etkileyebilir
Aslında hepsi kabızlık tan bence açlık otu varmış Kabızlığa iyi geliyormuş onu söylediler birde eşimin halası aradı sizin oralardayim gel markete gidelim dedi gittim yanında komşusu vardı beni 2hafta önce görmüştü bugün görünce bana bakarak kız dedi sen zayıflamışsın ayy Tşk ederim dedim halamda diyet yapıyor geçen gün bize gelincede bişey yemedi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…