Insallah öyledir dicemolabilir canım herkes kendini spora vurdu kanımca :)))
her türlü olmuyorrr iyisimi gelsinler kaptanım :))) o değil de ben mezun olacam proluk kalktı :)))Insallah öyledir dicem
Ama fazla sporda iyi değil
Sans canım işte belki yeni kayıt oldugun için sana verilmeyebilirdi :)))her türlü olmuyorrr iyisimi gelsinler kaptanım :))) o değil de ben mezun olacam proluk kalktı :)))
ben bahtsız bedevi bir türlü olmuyor :))) neyse kep e de şükürr :)))Sans canım işte belki yeni kayıt oldugun için sana verilmeyebilirdi :)))
En azından kepin olacak :))
yaa forumu meşgul ediyorum demek de neyin nesi. Bizler burda artık sadece zayıflamak için bir araya gelmiş takım üyeleri değiliz. Sizlerden ayrı bile kalamıyorum.Cnm çok şükür oğluma bakma lüksüm var. Allaha bugünüm için ne kadar şükretsem az ama evde oturmak çeneme vuruyor benimgereksiz gereksiz normalde takılmayacağım konulara takıyorum sonra. Bak bugün forumu nasıl meşgul ettim
Daha yeni gördüm mesajını yarın birinci olacagız canımyarın birincilik var mı dersin kaptanımmm umarım vedam 1.likle olur :)))
Hayir canim hic gereksiz degil ben evlendim memlelet degistim evlenmeden once sevdigim bir isim vardi ayrilmak zorunda kaldim buraya gelsim cevrem arkadaslarim hep orada kaldi issizim yalnizim ustelik ailem bile yok yanim da o kadar cok uzuluyordum ki hatta doktora gitmedim ama bence depresyon baslangici bile oldu :)) buradaki sorublardan hoc bahsetmiyorum bile bilmedigim yabanci bir aile ustelik onlarla yasadigimiz problemler tuzu biberi hala bile hepsini asmis degilim o yuzden seni o kadar iyi anliyorum ki bende senin gibi bakip kendime kizardim kafama takardim yani demem o ki paylasacakson konusacaksin rahatlayacaksin bu surecte kilonuda vereceksn hic yazmaktan cekinme keske o surecte bende burayi kesfetmis olsaydim cok gec buldum ben :))
Cnm ben ailemden 2 saat uzaktayım ama yine de uzak işte. Evlenmeden önce İngilterede yaşıyordum önce annem rahatsızlandı sonra babama kanser teşhisi kondu. Apar topar dönmek zorunda kaldım. Eşimle o dönem uzaktan uzağa ilişkimiz başlamıştı. Biraz hızlı ve arada belli sıkıntılar varken evlendik. Sonra hop İstanbul hayatı. Kimsemiz yok, onca kalabalıklar içinde yapayalnızız.
Hamileliğimde sakat doğum riski olduğu için türlü zor geçti, ben hırpalandım haliyle. Doğum sonrası oğlumu kabullenmekte zorlandım. Onu aştık, işsizlik dönemi başladı. Çocukla dört duvar arasında tek başıma kaldıkça sanırım hafif bir depresyon dönemi geçirdim. Evliliğe alışmakta zaman aldı. Bende yeni yeni eski halime dönüyorum sanırım. ☺ Dediğin gibi insana dertleşecek, paylaşacak kişiler hep lazım ❤
ahh kızlar ahh, hepimiz farklı şekillerde sınavlardan geçtik geçmeye de devam ediyoruz. Allah sağlık versin de her şeyin üstesinden bir şekilde geliniyor elbette. Sıkmayın o güzel canlarınızı.ahhh kuzum benim herkesin bir derdi var durur içerisinde dedikleri işte bu konuştukça neler çıkıyor allah anneciğine de babacığına da şifa versin umarım şimdi çok iyidirler hep birlikte iyileşeceğiz inşallah kuzum kilolarımızla birlikte dertlerimizi de atacağız annelik muhteşem birşey eşsiz birşey şükürler olsun iyiki varlar ama bir o kadar da zorlu bir yol allah güç kuvvet versin hepimize de dediğin gibi bir yanım hazırlan kpss atan artık diyor bir yanım ya kızım ne olacak çok küçük diyor artık hayatımızın her alanında onları düşünerek adım atacağız bizde yavaş yavaş öğreniyoruz hem güçlü bir kadın olmayı hem iyi bir anne olmayı zamanla herşey daha güzel olacak inşallah
sabah ve öğleleri çok az yiyip akşam dayanamıyor musun acaba. menülerini paylaşıyor musun bilmiyorum ama anlatırsan belki seni durduracak öneriler verebiliriz canım.vallahi bu gidişle yakındır
sorma ya yazmayım saçma sapan yedim
Ben yoktum ondannnnay bugün ben buradayım ya kimsecikler konuşmuyor evde olmasam şimdi şakır şakır konuşurdu herkes :)))
teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun canım
Salı çarşamba regl günüm onun etkisi ola birmi tartıdaPersembe günü tartı öncesi sessizliği sanırım
Aynen oyle valla canim benim dertsiz insan yok dedigin gibi saglik olsun sevdiklerimiz yanimizda olsun bide sizler olun yeter :)))ahh kızlar ahh, hepimiz farklı şekillerde sınavlardan geçtik geçmeye de devam ediyoruz. Allah sağlık versin de her şeyin üstesinden bir şekilde geliniyor elbette. Sıkmayın o güzel canlarınızı.
Oo cok iyi canim gitsin kilolar:)) ay canim cok isterdim ama gunum var :))) afiyet olsun tatlim:)))Ben yoktum ondannnn45dk yürüyüş yaptım geldim konuşalım kız balık yemizliycem gel. Yardım et laflarız o ara
Olabilir canım daha varmıs ama etkileyebilirSalı çarşamba regl günüm onun etkisi ola birmi tartıdaZipzip-
Canım regl dönemindeyim şişlik ödem çok fazla ..cumaya az kaldı. Eksi göreyim diye yemedim. Listeye girmek istiyorum. Geçen hafta sabittim...bilerek yemedim napim.Menü ve spor çok iyi
Akşam neden yemedin abla
Menü ve spor güzel canım
Aslında hepsi kabızlık tan bence açlık otu varmış Kabızlığa iyi geliyormuş onu söylediler birde eşimin halası aradı sizin oralardayim gel markete gidelim dedi gittim yanında komşusu vardı beni 2hafta önce görmüştü bugün görünce bana bakarak kız dedi sen zayıflamışsın ayy Tşk ederim dedim halamda diyet yapıyor geçen gün bize gelincede bişey yemedi dediOlabilir canım daha varmıs ama etkileyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?