Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de hep çocuklardan kalanları yerdim. Hala arasıra yapıyorum. Dün yine bıraktılar yemeklerinin bir kısmını. Aklıma geldi tavuklarını didikledim, az pilav da bırakmışlardı onları karıştırdım çıktım dışarı. Zaten kedileri besliyorum onlara kedi maması veriyorum hep. Aaa bi güzel yediler, onlar da mamadan bıkmış yazık
Cnm işim tantanası tabii, yoksa sabah tartıldım emin olmak için 2 tane eczanede tekrardan tartıldım
Tabi ki canım takılıyorum, neşemiz yerine gelsin diyeşşşşt sakın söyleme süpriz olsun yarına

Bir sürü şeyi bir arada yapıp hepsini halletmissin süper olmuş canım.

Cnm bende senin gibi yapıyorum çünkü geçmişte sıfır kaçamakla 2 kilo verdiysem, sonrasında 3 kilo aldım Porsiyon kontrolü ve abarttığımda dengelemeyi öğrenmeye çalışıyorum. Öylesi bana daha çok uydu. Ama herkesin alışkanlıkları vs farklı. Kime hangisi daha çok uyarsa öyle yapılmalı.

Sokak hayvanları konusunda ise sonuna kadar haklısın cnm.

Kızlar yoldayım şimdi saat 19.16 şu an. iş çıkışı klasik çok trafik oluyor. akşam yemeği saati oluyor 20.30.
Spor hak getire zaten. Sabah çocukların okul hazırlığı, kahvaltı ve hoooop işe... spora hiç vakit kalmıyor . Yemek yiyip yatıyorum nerdeyse bu da kilo verimimi yavaşlatıyor eşime iş yerinde yiyip çıkayım dedim olmaz diyor. Kızlar bana bi akıl verin.....

Aynen oyle canim yemeyince hep aklinin bir kosesinde duruyor bir yerde patlak veriyor bende de tekrar yemeye baslayinca da geri donuyordu hep tabiki herkes kendine uygun olani yapiyor deneme yanilma yontemiyle buldum bunu :)))

Yogun bir tempon var canım aksam gec yeme dısında spor yapmasanda olur ama gec yemen hiç iyi değil
Acaba aksam iş yerinde yesen aksam da eşinle hafif yemekler mi yesen ki

Gündüz fazla mesaj da atamıyorum özel bir şirket yoğun oluyor bazen. cep telefonu da çekmiyor. Whatsapp için pencereye tutmak gerekiyor telefonu. Mesaj da yollayamıyorun bu yüzden akşamları hepsini okuyorum ama. Yani Kaptanım beni çıkarma hatta yer boşalırsa hemen al takıma........

Yogun bir tempon var canım aksam gec yeme dısında spor yapmasanda olur ama gec yemen hiç iyi değil
Acaba aksam iş yerinde yesen aksam da eşinle hafif yemekler mi yesen ki
Sağol zipzipcim.Ben zaten hafif yiyorum bi kere ısrar ettiler fazla yedim ( geçen hafta bu akşam) o gün fazladan burda bi de merdane yiyince vaz geçtim.

Anka cım yok ya, o olmazsa yarında söylemem yok cnm söylemem, sabah belki daha çok eksi gelir

Tamam canım duruma göre listeye alırım yarın kontrol etmem gerekiyor ne zaman gelmissin diye

Kesinlikle bu yazdiklarinizin her kelimesine katiliyorum kizlar
Sonucta ben cikolatasiz dondurmasiz bi hayat istemiyorum her sey yiyeyim ama dengeli olsun kilo aldirmasin

Tempon gerçekten çok yorucu canim. Akşam yemeğini geç yemesen yine de idare eder. Bence sen akşam üzeri 5 gibi biseyler ye, eve gindince de onlara eşlik etmek için sadece salata çorba gibi çeşitlerden çok ama çok az ye. Ancak böyle cozebilirsin gibi görünüyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…