Ben çok isterdim ama babam yüzünden olmadı malesef.Cnm belki okunur ama bende yapamazdım. Ruhen benim kaldırabileceğim bir durum değil ☺
Ben de hep çocuklardan kalanları yerdim. Hala arasıra yapıyorum. Dün yine bıraktılar yemeklerinin bir kısmını. Aklıma geldi tavuklarını didikledim, az pilav da bırakmışlardı onları karıştırdım çıktım dışarı. Zaten kedileri besliyorum onlara kedi maması veriyorum hep. Aaa bi güzel yediler, onlar da mamadan bıkmış yazıkablacım şöyle açıklayayım ben bu süreçte hiç birşeyi tamamen kesmedim herşeyden tabiki her gün olmamak durumunda misafirlikte yada bana geldiklerinde azar azar yedim çünkü bu tatlar her zaman hayatımda olacak benim ilk hedefim sağlıklı beslenme düzenini öğrenip neyi nasıl dengeleyeceğimi öğrenmekti onu da yavaş yavaş oturttum allahın izniyle , evdeyken zaten çocuğunkileri mutlaka ayırırım sonra tekrar veririm hayvan konusunda o kadar haklısın ki ben neredeyse hergün buda benimkilerin hakkı deyip veririm annemin bi lafı vardır onlar da allah der unutmamak lazım diye
Tabi ki canım takılıyorum, neşemiz yerine gelsin diyeCnm işim tantanası tabii, yoksa sabah tartıldımemin olmak için 2 tane eczanede tekrardan tartıldım
Gittim canım, üşütme dedi. Sabah kan tahlili vereceğim enfeksiyon vs. Var mı diye.Cnm doktora mı gitsen ki?
Bir sürü şeyi bir arada yapıp hepsini halletmissin süper olmuş canım.Cnm bugün bende göz doktoruna gittim, ordan saçımı kestirdim, yürüyerek eve geldim. Sağlık ocağıda 1 km falan uzakta.13297 adım atmışım,9,3 kmdediğin gibi hem içim rahatladı hemde spor aradan çıkmış oldu.
Cnm bende senin gibi yapıyorum çünkü geçmişte sıfır kaçamakla 2 kilo verdiysem, sonrasında 3 kilo aldımablacım şöyle açıklayayım ben bu süreçte hiç birşeyi tamamen kesmedim herşeyden tabiki her gün olmamak durumunda misafirlikte yada bana geldiklerinde azar azar yedim çünkü bu tatlar her zaman hayatımda olacak benim ilk hedefim sağlıklı beslenme düzenini öğrenip neyi nasıl dengeleyeceğimi öğrenmekti onu da yavaş yavaş oturttum allahın izniyle , evdeyken zaten çocuğunkileri mutlaka ayırırım sonra tekrar veririm hayvan konusunda o kadar haklısın ki ben neredeyse hergün buda benimkilerin hakkı deyip veririm annemin bi lafı vardır onlar da allah der unutmamak lazım diye
Çok çok geçmiş olsun cnmGittim canım, üşütme dedi. Sabah kan tahlili vereceğim enfeksiyon vs. Var mı diye.
İnşallah yoktur canım. Teşekkür ederimÇok çok geçmiş olsun cnminşallah enfeksiyon falan yoktur. Hızlıca toparlarsın ❤
Aynen oyle canim yemeyince hep aklinin bir kosesinde duruyor bir yerde patlak veriyor bende de tekrar yemeye baslayinca da geri donuyordu hep tabiki herkes kendine uygun olani yapiyor deneme yanilma yontemiyle buldum bunu :)))Cnm bende senin gibi yapıyorum çünkü geçmişte sıfır kaçamakla 2 kilo verdiysem, sonrasında 3 kilo aldımPorsiyon kontrolü ve abarttığımda dengelemeyi öğrenmeye çalışıyorum. Öylesi bana daha çok uydu. Ama herkesin alışkanlıkları vs farklı. Kime hangisi daha çok uyarsa öyle yapılmalı.
Sokak hayvanları konusunda ise sonuna kadar haklısın cnm.
Yogun bir tempon var canım aksam gec yeme dısında spor yapmasanda olur ama gec yemen hiç iyi değilKızlar yoldayım şimdi saat 19.16 şu an. iş çıkışı klasik çok trafik oluyor. akşam yemeği saati oluyor 20.30.
Spor hak getire zaten. Sabah çocukların okul hazırlığı, kahvaltı ve hoooop işe... spora hiç vakit kalmıyor. Yemek yiyip yatıyorum nerdeyse bu da kilo verimimi yavaşlatıyor eşime iş yerinde yiyip çıkayım dedim olmaz diyor. Kızlar bana bi akıl verin.....
Sağol zipzipcim.Ben zaten hafif yiyorum bi kere ısrar ettiler fazla yedim ( geçen hafta bu akşam) o gün fazladan burda bi de merdane yiyince vaz geçtim.Yogun bir tempon var canım aksam gec yeme dısında spor yapmasanda olur ama gec yemen hiç iyi değil
Acaba aksam iş yerinde yesen aksam da eşinle hafif yemekler mi yesen ki
Ben de hep çocuklardan kalanları yerdim. Hala arasıra yapıyorum. Dün yine bıraktılar yemeklerinin bir kısmını. Aklıma geldi tavuklarını didikledim, az pilav da bırakmışlardı onları karıştırdım çıktım dışarı. Zaten kedileri besliyorum onlara kedi maması veriyorum hep. Aaa bi güzel yediler, onlar da mamadan bıkmış yazık
Tabi ki canım takılıyorum, neşemiz yerine gelsin diyeşşşşt sakın söyleme süpriz olsun yarına
Tamam canım duruma göre listeye alırım yarın kontrol etmem gerekiyor ne zaman gelmissin diyeGündüz fazla mesaj da atamıyorum özel bir şirket yoğun oluyor bazen. cep telefonu da çekmiyor. Whatsapp için pencereye tutmak gerekiyor telefonu. Mesaj da yollayamıyorun bu yüzden akşamları hepsini okuyorum ama. Yani Kaptanım beni çıkarma hatta yer boşalırsa hemen al takıma........
ablacım şöyle açıklayayım ben bu süreçte hiç birşeyi tamamen kesmedim herşeyden tabiki her gün olmamak durumunda misafirlikte yada bana geldiklerinde azar azar yedim çünkü bu tatlar her zaman hayatımda olacak benim ilk hedefim sağlıklı beslenme düzenini öğrenip neyi nasıl dengeleyeceğimi öğrenmekti onu da yavaş yavaş oturttum allahın izniyle , evdeyken zaten çocuğunkileri mutlaka ayırırım sonra tekrar veririm hayvan konusunda o kadar haklısın ki ben neredeyse hergün buda benimkilerin hakkı deyip veririm annemin bi lafı vardır onlar da allah der unutmamak lazım diye
Kesinlikle bu yazdiklarinizin her kelimesine katiliyorum kizlarCnm bende senin gibi yapıyorum çünkü geçmişte sıfır kaçamakla 2 kilo verdiysem, sonrasında 3 kilo aldım☺ Porsiyon kontrolü ve abarttığımda dengelemeyi öğrenmeye çalışıyorum. Öylesi bana daha çok uydu. Ama herkesin alışkanlıkları vs farklı. Kime hangisi daha çok uyarsa öyle yapılmalı.
Sokak hayvanları konusunda ise sonuna kadar haklısın cnm. ❤
Tempon gerçekten çok yorucu canim. Akşam yemeğini geç yemesen yine de idare eder. Bence sen akşam üzeri 5 gibi biseyler ye, eve gindince de onlara eşlik etmek için sadece salata çorba gibi çeşitlerden çok ama çok az ye. Ancak böyle cozebilirsin gibi görünüyor canım.Kızlar yoldayım şimdi saat 19.16 şu an. iş çıkışı klasik çok trafik oluyor. akşam yemeği saati oluyor 20.30.
Spor hak getire zaten. Sabah çocukların okul hazırlığı, kahvaltı ve hoooop işe... spora hiç vakit kalmıyor. Yemek yiyip yatıyorum nerdeyse bu da kilo verimimi yavaşlatıyor eşime iş yerinde yiyip çıkayım dedim olmaz diyor. Kızlar bana bi akıl verin.....
Gayet güzelmis ölcülerin canım acaba benim kac oldu ölcülerimEn ince yerim bel diyelim 76
En kalın yeR göbek diyelim 89
Popo 94
Iç bacak 55
12 eylül perşembe ölçüler
Gayet güzelmis ölcülerin canım acaba benim kac oldu ölcülerim
Boy fark ediyor canım tabi birde vücut yapısıda etkiliyorGeçen bir arkadaş paylaşım yapmıştı
60.7 kilo ölçüleri benden güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?