- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
hosbuldum Cnim inşaHoşgeldin canım, hep beraber hedefimize ulaşacağım inşallah.
Canım ilk sayfadaki formu müsait olunca doldurabilir misin hem seni tanıyalım tanısalımhosbuldum Cnim inşa
Geçen hafta 94.0 pazartesi sabit hatta çarşambaya kadar sabır dün - 100 gr Di buda güncel çok degil ama bunada şükür - 500
Tebrik ederim canım az ama olsun eksi ile gelmen güzel
Kimse o inşallah gelir, bildirimini yapar.Evet canım ama bir kişi korkutuyor beni gelmedi daha onun dısında iyi ki almısım diyorum
Üçüncülük yerine birinci olmak daha güzel olacak
Ben yürüyüş yaptığım haftalar çok güzel veriyorum ama jillian falan yaparsam veremiyorum, sanırım kas ağırlığı yapıyor.Ohhhhhh gitsin kilolar yaaa sende çok güzel veriyorsun❤❤❤❤
Tebrik ederim canım az da olsa eksi gelmek güzel. Haftaya daha güzel olur inşallah.Geçen hafta 94.0 pazartesi sabit hatta çarşambaya kadar sabır dün - 100 gr Di buda güncel çok degil ama bunada şükür - 500
Inşallah canım daha vakit varKimse o inşallah gelir, bildirimini yapar.
Canımmmm çok güzel vermişsin tebrik ederimBen yürüyüş yaptığım haftalar çok güzel veriyorum ama jillian falan yaparsam veremiyorum, sanırım kas ağırlığı yapıyor.
Çarşamba - 100gr Di dün o yüzden detoks. Yapacaktım ama yapamadım balık yuzunden yoksa bugün - 1kiloyu görmüştüm bağırsak problemim hala var karnım. Gurulduyor wc çıkarsam yine düzeltme yaparım inşTebrik ederim canım az ama olsun eksi ile gelmen güzel
Tşk ederim haftaya 92kesin görmem lazım insTebrik ederim canım az da olsa eksi gelmek güzel. Haftaya daha güzel olur inşallah.
Olsun canım haftaya görürsünÇarşamba - 100gr Di dün o yüzden detoks. Yapacaktım ama yapamadım balık yuzunden yoksa bugün - 1kiloyu görmüştüm bağırsak problemim hala var karnım. Gurulduyor wc çıkarsam yine düzeltme yaparım inş
Çok sağol canımCanımmmm çok güzel vermişsin tebrik ederim
Rakibem inşallah yarından sonra bitiyor benim işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?