Harika canım maşallah
Bi heeyyy maşallah da sana çekelim canım. Ne güzel vermişssin öyle.
Oranım %2nin üzeri canım. Birazdan gidip tartılacağım.Yaaa merakla bekliyorum bildirimini canım ❤
Tamam canım sanada masallah bu hafta herkes harika gercektenOranım %2nin üzeri canım. Birazdan gidip tartılacağım.
Oranını daha hesaplamadım canım o zaman listeye yazarken %4 yazıp kurala uygun yazacsgız en fazla 4 oluyor bu durumda da birincilik görünüyor
İnşallah cnm, sende çok güzel ve istikrarlı gidiyorsun. Yakında hedef kilolara geliyoruz kısmetseTebrik ederim canım çok güzel vermişsin. Gelecek hafta 5lerde olacaksın ne güzel. darısı başıma inşallah canım.
Tebrik ederim canım bir masallah da senin içinKilo bildirimim
Geçen cuma 78.100
Bu cuma 77.00
Fak 1 kilo 100 gr
Yüzde 1.41
Tebrikler cnmKilo bildirimim
Geçen cuma 78.100
Bu cuma 77.00
Fak 1 kilo 100 gr
Yüzde 1.41
Maşallah canım tebrik ederim
Görüşürüz canımOkul saati yaklaştı kaçtım ben
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım bir masallah da senin için
Cnm gördüğüm kadarı ile henüz yokKızlar çok sayfa birikmiş okuyamadım iş yeri de çok yoğun
Lütfen hiç sabit ya da artı yok deyin. Sevinip çalışmaya devam edeyim :)
Harika bir eksi daha, seni de çok tebrik ediyorum canım.Kilo bildirimim
Geçen cuma 78.100
Bu cuma 77.00
Fak 1 kilo 100 gr
Yüzde 1.41
Kolay gelsin canım simdiye kadar gelen bildirimler süper cogunluk yüzde 2 üstünde birincilik geliyoKızlar çok sayfa birikmiş okuyamadım iş yeri de çok yoğun
Lütfen hiç sabit ya da artı yok deyin. Sevinip çalışmaya devam edeyim :)
birincilik degil rekor geliyor kaptanimmKolay gelsin canım simdiye kadar gelen bildirimler süper cogunluk yüzde 2 üstünde birincilik geliyo
vavvvvv supersin canim tebrikler obur yazinida alintilaya basmistim ama cikmamis asil sen beni silip supurursun kuzummm estin gectin:)))Evettt ben de tartıldım, yazayım artık.
Geçen cuma 65,9
Bugün 64,3
Fark -1,6 kg
Oran % 2,43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?