Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güne gelen herkese yettide arttı bile bize hayli hayli yeter Halil İbrahim bereketi var okuyup üfledim çoluk çocuğuda toplayıp getirin gızlarrrrhepiniz hakettiniz tebrik ediyorum herkesi
geri aldırcan sen bize kiloları anlaşılan :))) enfes görünüyorlar canım ellerine sağlık valla ben bizim günlerde artık 3 çeşit kuralı getirdim 2 sine 3. de çok büyükler var genç daha az onlara birşey diyemedim de diğer ikisinde artık salata 1 tatlı 1 tuzlu :))) oda sağlıklı beslenme sürecim sayesinde oldu :))

Ben de hesapladım canım aynı çıktı. Maşallah ortalamamız çok güzel.

Güne gelen herkese yettide arttı bile bize hayli hayli yeter Halil İbrahim bereketi var okuyup üfledim çoluk çocuğuda toplayıp getirin gızlarrrrhepiniz hakettiniz tebrik ediyorum herkesi
Güne gelenlere yettiyse bize hayli hayli yeter, ne de olsa hepimiz az yiyoruz artık

En güzelini yapmışsın, bu gün olayları sağlıklı beslenme süreci için ortaya atılan bir bomba gibi.

Ben de hesapladım canım aynı çıktı. Maşallah ortalamamız çok güzel.
Eline sağlık canım güzel ortalama masallah
free listede bildirim yapmayanlar var hala sanırım, son sayfadaki mesajlara bakmadım ama.
Evet canım orda bildirim yapmayan cok
İnşallah sonuclarimiz temiz çıktı çok şükür
Cok gecmis olsun canım temiz cıkmasına sevindim

Arkadaşlar biliyorsunuz listemiz çok kalabalık, resmi listeye alınmak için bekleyenler var. Onların da düzenli bir şekilde menü paylaşımı ve kilo bildirimi yapması gerekiyor. Nasılsa listede değiliz deyip bunları ihmal etmeyin lütfen, çünkü üst listeye çıkmanızda belki de bunlar kriter olarak kullanılacak. Bir sebebiniz varsa ve kaptana bildirdiyseniz tabiki sorun değil ama onun haricindeki durumlarda lütfen dikkat edelim. Ayrıca kendi içimizde de yarış yapıyoruz ki free listenin de motivasyonu artsın. Hadi bakalım eksik bildirim kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…