Amin canım, Allahım hepsini korusun inşallah, bizleri de onların başından eksik etmesin. Uzun zamandır o da takip ediyor burayı benimle birlikte, ne zamandır istiyordu onun resmini koymamı. Bu akşam görünce sevinecek. İsminin hakkını veriyor, çok güleç ve şenlikli bir çocuk.sonngulen cnm profil resmin ne güzel öyle ağzını burnunu yediğim, çok yakışıklı maşallah Allah nazarlardan korusun, bahtını güzel eylesin...
Aramızda erkek varBende diyorum biri alıntı yapmış bu kim
Yok bi delikanli daha var nickini unuttumAramızda erkek var
He bende geçmişten arıyordum Tşk ederim
Durumlar ne alemde varmi liste paylaşan takımlardaHe bende geçmişten arıyordum Tşk ederimbende yohanima yazıyom cikmiyo bizim. Delikanlı
3 ve 9 paylastı canımDurumlar ne alemde varmi liste paylaşan takımlarda
3 ve 9 paylastı canım
3 ün 0.341
9 un 1.500 Ortalaması var :))
Daha dur canım 6 takım daha var bakmak lazım :)))))
Hazır onlar stokladım ben
Ben bugun süt detoksunu yapıyorum dün hazırlamıştım çöp olmasın mecbur icicem 1.5litre süt pazartesi en azından - 500gr gitmiş olsun 93goreyim cuma 92ins Allah 89u iple çekiyorum ayy şimdiden kalbimin ritmi değişti3 ve 9 paylastı canım
3 ün 0.341
O olmaz 75 beden bulamazsam benimkinden sallarım 95Hazır onlar stokladım ben
-al sana halay mendili
Ben 9.takimdan korkuyordum devamı böyle 1.500 altı gelsin inş AllahDaha dur canım 6 takım daha var bakmak lazım :)))))
Hadi bakalım pazartesi güzel eksi gelecek o zamanBen bugun süt detoksunu yapıyorum dün hazırlamıştım çöp olmasın mecbur icicem 1.5litre süt pazartesi en azından - 500gr gitmiş olsun 93goreyim cuma 92ins Allah 89u iple çekiyorum ayy şimdiden kalbimin ritmi değişti
Insallah canımBen 9.takimdan korkuyordum devamı böyle 1.500 altı gelsin inş Allah
İnş Allah 24gunde giden kilo 6kilo 300grHadi bakalım pazartesi güzel eksi gelecek o zaman
Insallah canım
Bu 9 bizi uğraştırıyor biraz. Her hafta onların da ortalaması iyi.3 ve 9 paylastı canım
3 ün 0.341
Aynen canım onların Ortalaması da hep iyi oluyor bir ara sürekli birinci oluyorlardıBu 9 bizi uğraştırıyor biraz. Her hafta onların da ortalaması iyi.
Aynen canım onların Ortalaması da hep iyi oluyor bir ara sürekli birinci oluyorlardı
3 bu hafta baya düşük ortalama yapmış, bizimle değil3 ve 9 paylastı canım
3 ün 0.341
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?