Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar metrobüsteyim, ortodontiste gidiyorum. Eşime müsait olursan bi kahve içeriz dedim, bakalım pek gönlü yok gibi, trafiğe kalma falan dedi ...Kırk yılda bir randevulaşıcaz ama yok yani yok

Kızlar metrobüsteyim, ortodontiste gidiyorum. Eşime müsait olursan bi kahve içeriz dedim, bakalım pek gönlü yok gibi, trafiğe kalma falan dedi ...Kırk yılda bir randevulaşıcaz ama yok yani yok
Evde görüyon boşver kafani dinle ben eşimle takılmayı sevmiyorum arkadaş ortamlarını daha çok tercih ediyorum kendi kaybeder yakında çıtır Bi hatun olim hiç evde durmam onada ihtiyaç duymam kafama göre takılırım

Adamın günahını almışım, mesajı yazdıktan sonra kulakları çınladı herhalde, aradı nasıl yapsak ki falan dedi, buluşacaktık ama trafik cidden çok kötü burda. Bu trafiğe girerse takılır kalır diye gönlüm razı gelmedi...

Allah iyiliğini versin cnm 2 haftadır annemdeyim Kocaelide. Hazır yakına gelmişken başbaşa kahve içeriz demiştim. Oğlanla dışarı çıktığımızda bize hiç rahat vermiyor çünkü

Allah iyiliğini versin cnm 2 haftadır annemdeyim Kocaelide. Hazır yakına gelmişken başbaşa kahve içeriz demiştim. Oğlanla dışarı çıktığımızda bize hiç rahat vermiyor çünkü
He sen evde değilsin olayı bilmiyorum pardon o sana vakit ayırmak için çabalasin o zaman yine boşver işini hallet dön nasıl olsa eve gelince tribini atarsın

Ahhh bu kadınlar hemcinsim olmasa döverim hemen yelkenler suya indi

Bana da iyi geliyor canım yürüyüş aslında Leslie de çok güzel verdiriyor ama küçük kızım dan ev temizlemeye zor fırsat buluyorum,,, bi de her akşam parka gidiyoruz dönüş yolunu biraz uzatıyorum o da iyi oluyor,,, geçmiş olsun canım bu arada

Tebrik ederim canım, eksiyle gelmişsin. sanırım bu hafta spor yapamadın.
Evet canım spor yapamadım bir türlü , kısa bir süre daha böyle olur herhalde,çok yoğunum bu günlerde , ondan sonra sıkı bir şekilde devam, yeni başlangıç diyelim hatta

Evettt ben de tartıldım, yazayım artık.

Geçen cuma 65,9
Bugün 64,3
Fark -1,6 kg
Oran % 2,43
sen hedefe ulaşıncaya kadar yürüyüş yap ondan sonra diğer egzersizleri yaparsın canım

Rakibem sen ne yaptın böyle maşallah ama uzak dur bunlardan

Evet canım oğlum, çok teşekkür ederim ablası.
Oğlun çok yakışıklı maşallah, Allah size bağışlasın evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…