9.takim herkesin kabusu malesef her zaman %leri yüksek oluyorBu 9 bizi uğraştırıyor biraz. Her hafta onların da ortalaması iyi.
Maşallah, maşallah cnmİnş Allah 24gunde giden kilo 6kilo 300gr
Insallah canım haftaya da birinci olacagız sonraki haftalardaArtık sürekli 1. Biziz:)
Onu bilmiyordum bak cnm, neyseki bu hafta onları geçmişiz9.takim herkesin kabusu malesef her zaman %leri yüksek oluyor
Evde görüyon boşver kafani dinle ben eşimle takılmayı sevmiyorum arkadaş ortamlarını daha çok tercih ediyorum kendi kaybederKızlar metrobüsteyim, ortodontiste gidiyorum. Eşime müsait olursan bi kahve içeriz dedim, bakalımpek gönlü yok gibi, trafiğe kalma falan dedi ...Kırk yılda bir randevulaşıcaz ama yok yani yok
Adamın günahını almışım, mesajı yazdıktan sonra kulakları çınladı herhalde, aradıKızlar metrobüsteyim, ortodontiste gidiyorum. Eşime müsait olursan bi kahve içeriz dedim, bakalımpek gönlü yok gibi, trafiğe kalma falan dedi ...Kırk yılda bir randevulaşıcaz ama yok yani yok
Hadi insallah trafik falan olmadan gider görüşürsünüzKızlar metrobüsteyim, ortodontiste gidiyorum. Eşime müsait olursan bi kahve içeriz dedim, bakalımpek gönlü yok gibi, trafiğe kalma falan dedi ...Kırk yılda bir randevulaşıcaz ama yok yani yok
Allah iyiliğini versin cnmEvde görüyon boşver kafani dinle ben eşimle takılmayı sevmiyorum arkadaş ortamlarını daha çok tercih ediyorum kendi kaybederyakında çıtır Bi hatun olim hiç evde durmam onada ihtiyaç duymam kafama göre takılırım
Yok cnm yol boyunca trafik başlamış, bağlantı yollarıda baya baya kalabalıktı. Vazgeçtik. O gelene kadar iyice kötü olur muhtemelen.Hadi insallah trafik falan olmadan gider görüşürsünüz
He sen evde değilsin olayı bilmiyorum pardon o sana vakit ayırmak için çabalasin o zaman yine boşver işini hallet dön nasıl olsa eve gelince tribini atarsınAllah iyiliğini versin cnm2 haftadır annemdeyim Kocaelide. Hazır yakına gelmişken başbaşa kahve içeriz demiştim. Oğlanla dışarı çıktığımızda bize hiç rahat vermiyor çünkü
Ahhh bu kadınlar hemcinsim olmasa döverim hemen yelkenler suya indiAdamın günahını almışım, mesajı yazdıktan sonra kulakları çınladı herhalde, aradınasıl yapsak ki falan dedi, buluşacaktık ama trafik cidden çok kötü burda. Bu trafiğe girerse takılır kalır diye gönlüm razı gelmedi...
Bana da iyi geliyor canım yürüyüş aslında Leslie de çok güzel verdiriyor ama küçük kızım dan ev temizlemeye zor fırsat buluyorum,,, bi de her akşam parka gidiyoruz dönüş yolunu biraz uzatıyorum o da iyi oluyor,,, geçmiş olsun canım bu aradakesinlikle yürüyüş bana çok yarıyor canım, hasta olduğum için 2- 3 gündür çıkamıyorum bir de. İnşallah haftaya da böyle güzel gelir hepimizin eksileri. çok teşekkür ediyorum tüm takımıma.
burdayyyydimOoo deli kanlı Sende mi burdasinkirk yılın başı Bi keyif yapicam 1ayda ilk kaçamak hemde merdane bana işlemez
Abl can damarimdan vurdun beniBen de nohutlu pilav üstü tavuk suz bir hayat düşünemiyorum
Evet canım spor yapamadım bir türlü , kısa bir süre daha böyle olur herhalde,çok yoğunum bu günlerde , ondan sonra sıkı bir şekilde devam, yeni başlangıç diyelim hattaTebrik ederim canım, eksiyle gelmişsin. sanırım bu hafta spor yapamadın.
Evettt ben de tartıldım, yazayım artık.
Geçen cuma 65,9
Bugün 64,3
Fark -1,6 kg
Oran % 2,43
Rakibem sen ne yaptın böyle maşallah ama uzak dur bunlardan
Oğlun çok yakışıklı maşallah, Allah size bağışlasın evladınızıEvet canım oğlum, çok teşekkür ederim ablası.
Burası hangi semtCnm belli oluyormu bilmiyorum ama kilometrelerce sıkışık trafik. Yoksa bende üzülüyorum ama birde istanbul gerçekleri var
Eki Görüntüle 2307155
Gönüllü olarak bugün akşam veya gece inceleyeyim bir canım, 1 haftalık menüne bakıp yorumlarım ilk fırsatta.Benim bu hafta ki menülerime göz atıp fikir verebilecek olan var mı? Merde yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?