- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Bugün gittim kendime acuka aldım yarın vurulan gözünebak ya kiz sen niye rahat durmuyosun
Bu yakisikli konusmasin bence yakisikli oldugu kadar sert elestirir
Hosgeldin canim
Kaçamağım yok kiMüsait zaman da bakayım ben canım yalnız merdaneli olur haberin olsun
hiç sorma en buyuk zaafimBu profil bana çok benziyorboyozu az ye kız
hosbuldum Cnim tsk ederimbak ya kiz sen niye rahat durmuyosun
Bu yakisikli konusmasin bence yakisikli oldugu kadar sert elestirir
Hosgeldin canim
kusura bkma ya kızın derslerinden unutmuşum doldururum cnimCanım ilk sayfadaki formu müsait olunca doldurabilir misin hem seni tanıyalım tanısalım
Birde sende tartıl bugün kilo bildirimi için
Tabiki canım emziren annelere daha toleranslıyız
Tamam canımkusura bkma ya kızın derslerinden unutmuşum doldururum cnim
Az yediysen vücudun kıtlığa girip kilonu tutmuş olabilir az su içmek de aynı etkiyi yapıyorKaçamağım yok kitam tersi az bile yedim memnun olurum farklı bakış açısı
İzmir’in neresindensin ben de köşesinden İzmir deyim burda boyoz satılmıyor şükürhiç sorma en buyuk zaafim
tsk ederim kaptacigimTabiki canım emziren annelere daha toleranslıyız
Tamam canım
Buca'da oturuyorum.olurmu kuzum kıyı köşe dinlemez heryerde her yerde hortlar canim boyozlarimİzmir’in neresindensin ben de köşesinden İzmir deyim burda boyoz satılmıyor şükür
Çok geçmiş olsun canımZipzip- kaptanim mesajı yeni gördüm sabahtan beri hastanedeydim çocuk hasta bu ara biraz yoğunum inşallah pazar bitiyor yoğunluk
Kilo bildirimi
Geçen hafta 70.2
Bu hafta 70
Fark 0.2
Tebrik ederim canımGeçen hafta 70.2
Bu hafta 69.8
Fark 400gr
Ama bundan sonra boyozlarda cezayı alırsınBuca'da oturuyorum.olurmu kuzum kıyı köşe dinlemez heryerde her yerde hortlar canim boyozlarim
Aramıza hoşgeldin cnmMemnuniyetle kuzum29 eylülde 29yasinda oluyorum,12yillik evliyim iki çocuk annesiyim, ev hanimiyim, 1.60boyunda en son 86kg idim.ve hayatımın yarısı diyetle geçti diyebilirim çünkü çok hızlı kilo alan bi yapım var. eglenceligim, biraz espiriliyim,Izmir'den katiliyorum taliplerimi bekliyorum
Bergama da yokBuca'da oturuyorum.olurmu kuzum kıyı köşe dinlemez heryerde her yerde hortlar canim boyozlarim
Ben yiyemiyorsam kimse yiyemezAma bundan sonra boyozlarda cezayı alırsın
Cnim hiç Bergama'ya gitmedim bilmiyirum.bi bakıma çok sanslisinBergama da yok
Zaten hepimizin en büyük sıkıntısı ekmek ve tatlı onu bırakıp sporda yaptıgımızda güzel kilolar verebilirizkizlar benim kızkardeşim 1.5 ayda 7kg verdi.sadece ekmegi tatliyi keserek.bende ondan ilham aldim
Ben hiç yemedim daha gitmek de nasip olmadı :))Ben yiyemiyorsam kimse yiyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?