Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Zaten hepimizin en büyük sıkıntısı ekmek ve tatlı onu bırakıp sporda yaptıgımızda güzel kilolar verebiliriz
cnim pazar gününden beri bir dilim bile ekmek yemedim.tatliyi tamamen kestim.bakalim bende de etki edecek mi.tabi makarna pilav vs..okula gidip geliyorum oda spordan sayılır herhalde
.

Zaten hepimizin en büyük sıkıntısı ekmek ve tatlı onu bırakıp sporda yaptıgımızda güzel kilolar verebiliriz
cnim pazar gününden beri bir dilim bile ekmek yemedim.tatliyi tamamen kestim.bakalim bende de etki edecek mi.tabi makarna pilav vs..okula gidip geliyorum oda spordan sayılır herhalde
.

çok geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına çok sevindim.
Eline sağlık canım güzel ortalama masallah

Evet canım orda bildirim yapmayan cok

Cok gecmis olsun canım temiz cıkmasına sevindim
Senin adına çok sevindim canım gözümüz aydın
Gözün aydın cnm, tekrardan çok geçmiş olsun. Çok sevindim temiz çıkmasına. Çocukların hastalığı hiç bişeye benzemiyor. Keşke hiç hasta olmasalar...
Çok geçmiş olsun canım

Tebrik ederim canım
Kızlar hepinize teşekkür ederim sağolun ....

Zipzip- kaptanım yarından itibaren beni biri adam etsin günü de yapayım eski aktifligime dönmem lazım

Veli veliyi mekkede deli deliyi dakkada bulur dedikleri bu olsa gerek Bi 1.60daha katılmış bulunmaktadır aramıza kan cekiyo canım demekki o kadar takım içinde bizi bulduğuna göre

Veli veliyi mekkede deli deliyi dakkada bulur dedikleri bu olsa gerek Bi 1.60daha katılmış bulunmaktadır aramıza kan cekiyo canım demekki o kadar takım içinde bizi bulduğuna göre
bir ara 1.57 kaynıyordu burası ortalamamız 60 a çıkmış :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…