- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
cnim pazar gününden beri bir dilim bile ekmek yemedim.tatliyi tamamen kestim.bakalim bende de etki edecek mi.tabi makarna pilav vs..okula gidip geliyorum oda spordan sayılır herhaldeZaten hepimizin en büyük sıkıntısı ekmek ve tatlı onu bırakıp sporda yaptıgımızda güzel kilolar verebiliriz
Tamam canım sen bakınca söylersin eksiğimi, suyu 2 litre içtim her günAz yediysen vücudun kıtlığa girip kilonu tutmuş olabilir az su içmek de aynı etkiyi yapıyor
cnim pazar gününden beri bir dilim bile ekmek yemedim.tatliyi tamamen kestim.bakalim bende de etki edecek mi.tabi makarna pilav vs..okula gidip geliyorum oda spordan sayılır herhaldeZaten hepimizin en büyük sıkıntısı ekmek ve tatlı onu bırakıp sporda yaptıgımızda güzel kilolar verebiliriz
Güzel gidiyorsun o zamancnim pazar gününden beri bir dilim bile ekmek yemedim.tatliyi tamamen kestim.bakalim bende de etki edecek mi.tabi makarna pilav vs..okula gidip geliyorum oda spordan sayılır herhalde
.
çok geçmiş olsun canım, temiz çıkmasına çok sevindim.
Eline sağlık canım güzel ortalama masallah
Evet canım orda bildirim yapmayan cok
Cok gecmis olsun canım temiz cıkmasına sevindim♥
Senin adına çok sevindim canım gözümüz aydın
Gözün aydın cnm, tekrardan çok geçmiş olsun. Çok sevindim temiz çıkmasına. Çocukların hastalığı hiç bişeye benzemiyor. Keşke hiç hasta olmasalar...
Kızlar hepinize teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Tebrik ederim canım
Yine rakip olalım mıKızlar hepinize teşekkür ederimsağolun ....
Zipzip- kaptanım yarından itibaren beni biri adam etsin günü de yapayım eski aktifligime dönmem lazım
Tamam canım aksam rakipler değişecek sana güzel bir rakip bulayımKızlar hepinize teşekkür ederimsağolun ....
Zipzip- kaptanım yarından itibaren beni biri adam etsin günü de yapayım eski aktifligime dönmem lazım
Veli veliyi mekkede deli deliyi dakkada bulur dedikleri bu olsa gerek Bi 1.60daha katılmış bulunmaktadır aramıza kan cekiyo canım demekki o kadar takım içinde bizi bulduğuna göreMemnuniyetle kuzum29 eylülde 29yasinda oluyorum,12yillik evliyim iki çocuk annesiyim, ev hanimiyim, 1.60boyunda en son 86kg idim.ve hayatımın yarısı diyetle geçti diyebilirim çünkü çok hızlı kilo alan bi yapım var. eglenceligim, biraz espiriliyim,Izmir'den katiliyorum taliplerimi bekliyorum
Ben senin ablanim diline biber sürerimbak ya kiz sen niye rahat durmuyosun
Bu yakisikli konusmasin bence yakisikli oldugu kadar sert elestirir
Hosgeldin canim
bir ara 1.57 kaynıyordu burası ortalamamız 60 a çıkmış :)))Veli veliyi mekkede deli deliyi dakkada bulur dedikleri bu olsa gerek Bi 1.60daha katılmış bulunmaktadır aramıza kan cekiyo canım demekki o kadar takım içinde bizi bulduğuna göre
İlk günden ipleri eline. VermeTabiki canım emziren annelere daha toleranslıyız
Tamam canım
Daha duruyoruz canım 1.57 ler 1.58 ler :)))bir ara 1.57 kaynıyordu burası ortalamamız 60 a çıkmış :)))
ortamı boş bırakmayalım kaptanımmmm çıtayı yükseltiyorlarrr :)))Daha duruyoruz canım 1.57 ler 1.58 ler :)))
Kız oda bişey mi ben 24gunde verdim o kiloyukizlar benim kızkardeşim 1.5 ayda 7kg verdi.sadece ekmegi tatliyi keserek.bende ondan ilham aldim
aslında varya emzirmek çok büyük nimet ilk zamanlar biraz zor tabi ama emziriyorum nasılsa deyip biraz fazla kaçırmassan hızlı hızlı gidiyor ben kestim takılı kaldım sinir oluyordum :))Korkutmayalım dedim
Aynen canım ben burdayım zaten ortalmayı direk düşürüyorum 1.58 leortamı boş bırakmayalım kaptanımmmm çıtayı yükseltiyorlarrr :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?